Povezane vesti
"Sloba je voleo i Kiju i Lunu", Milan progovorio o velikoj estradnoj tajni, pa potkačio ove ukućane u Eliti 10
Telegraf pre 15 sati
On je kao i uvek u svom šaljivom maniru, istakao da se druži samo sa investitorima. - Samo se s investitorima družim, to sam rešio zadnjih godina. Oni su mi najjači, daju mi na rate stanove. Investiram samo u stanove, dam koliko imam i koliko nemam. Imam ja više nekretnina, najbolje da radim na Pinku, a da imam samo jednu. Jedna nekretnina zbog poreza, prijavio sam je - rekao je on, pa nam ispričao jednu od estradnih priča koje kolaju u javnosti: - Jedna pevačica… »
„SLOBA JE VOLEO I KIJU I LUNU!“ Milan Milošević razvezao jezik, nikad žešće udario na Anđelu i Cara: „Stanove kupujem na rate!“…
Svet & Skandal pre 9 sati
Voditelj Milan Milošević je kao i uvek u svom šaljivom maniru, istakao da se druži samo sa investitorima – Samo se s investitorima družim, to sam rešio zadnjih godina. Oni su mi najjači, daju mi na rate stanove. Investiram samo u stanove, dam koliko imam i koliko nemam. Imam ja više nekretnina, najbolje da radim na Pinku, a da imam samo jednu. Jedna nekretnina zbog poreza, prijavio sam je – rekao je on, pa nam ispričao jednu od estradnih priča koje kolaju u… »
Vesti dana »
"Prvi put za 20 godina osećam sram": Modrić nikada pre nije ovako govorio, izvinjavao se sunarodnicima zbog istorijskog debakla Hrvatske
Nova pre 33 minutajoš 54 povezane
Kostić na poznatom terenu, Srbija pred novim ispitom: „Očekujem našu bolju partiju nego protiv Nemačke!“
Hot sport pre 53 minutajoš 30 povezanih