Povezane vesti
Kadirov dobio najviši vojni čin: Putin ga unapredio u generala armije
Telegraf pre 5 sati
Odluku je doneo ruski predsednik Vladimir Putin, a vest je Kadirovu saopštio direktor Rosgvardije Viktor Zolotov tokom ceremonije u Groznom. Zolotov je Kadirovu uručio generalske epolete i krapovu beretku, navodeći da je odluka doneta kao priznanje za njegove zasluge u razvoju jedinica specijalnih snaga i trupa Nacionalne garde. "Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin danas mi je poverio da saopštim njegov ukaz o dodeli još jednog, najvišeg vojnog… »
Putin Kadirovu dodelio najviši vojni čin: postao general armije
Politika pre 3 sata
Direktor Federalne službe trupa Nacionalne garde Rusije (Rosgvardija) Viktor Zolotov uručio je čečenskom lideru Ramzanu Kadirovu ukaz o dodeli čina generala armije, kao i krapovu beretku. Ceremonija je održana tokom Zolotovljeve radne posete Čečeniji, javlja RIA Novosti. „Vrhovni komandant Oružanih snaga Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin naložio mi je da prenesem ukaz o dodeli Heroju Rusije, general-pukovniku Ramzanu Ahmatoviču Kadirovu, najvišeg vojnog… »
Ramzan Kadirov upravo postao general ruske armije! Imenovan po ukazu vrhovnog komandanta Vladimira Putina! (video)
Kurir pre 6 sati
Unapređenje u čin generala usledilo je na osnovu ukaza predsednika Rusije Vladimira Putina. Direktor Rosgvardije, Viktor Zolotov uručio je predsedniku Čečenske Republike Ramzanu Kadirovu generalske epolete i krapovu beretku. O tome je, pozivajući se na izjavu Viktora Zolotova, izvestio TASS. - Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin danas mi je poverio da saopštim njegov ukaz o dodeli još jednog, najvišeg vojnog zvanja - generala armije - Heroju… »
Kadirov dobio čin generala armije i bordo beretku
Sputnik pre 6 sati
Zolotov je rekao da mu je predsednik Rusije Vladimir Putin naložio da saopšti ukaz kojim je Kadirovu, koji je do sada imao čin general-pukovnika, dodeljen viši vojni čin — generala armije. On je podsetio da je pre tri dana obeležena godišnjica osnivanja specijalnih jedinica u kojima je nastala tradicija dodele bordo beretke.… »
Ukaz Vrhovnog komandanta Vladimira Putina: Kadirov postao general armije
Večernje novosti pre 6 sati
Foto: Sergey Bobylev / Sputnik / Profimedia Zolotov je čin i beretku uručio Kadirovu tokom radne posete Čečeniji. - Vrhovni komandant Oružanih snaga Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin naložio mi je da saopštim ukaz o dodeli Heroju Rusije, general-pukovniku Ramzanu Ahmatoviču Kadirovu, sledećeg najvišeg vojnog čina – generala armije. Pored toga, kao znak zahvalnosti za zasluge u razvoju jedinica specijalne namene i trupa nacionalne garde, doneta je odluka… »
Vesti dana »
Predizborni skup Studentske liste u Novom Pazaru, počela obraćanja kandidata
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 12 povezanih
Najteži poraz u istoriji Hrvatske: "0:7" u Rijeci nikad neće zaboraviti
Mondo pre 43 minutajoš 34 povezane
Kostić domaćin „orlovima“ na stadionu PSV-a: Preneo sam svojim saigračima, možemo da očekujemo dobru atmosferu
Dnevnik pre 1 satjoš 22 povezane