Povezane vesti
Sutra ispred Jovine gimnazije prikupljanje pomoći za otpuštene profesore i tribina
Radio 021 pre 21 sat
Kako su oni naveli, ispred zgrade Jovine će se prikupljati pomoć za otpuštene profesore. Na tribini će govoriti suspendovana profesorka Rima Grujić, otpuštena profesorka Romina Francer, bivši učenici Nikola Maletić i Vukašin Đinović. "Vizija se vratila, a sa njom i mi, srednjoškolci. Cilj tribine je da se svi prisutni, kroz diskusiju, detaljnije upoznaju sa problemima u Jovinoj gimnaziji i problemima u ostalim srednjim školama izazvanim zanemarivanjem važnosti… »
Javna tribina “Vizija promene” u nedelju ispred Jovine gimnazije
Moj Novi Sad pre 1 dan
Učenici svih srednjih škola u Novom Sadu pozivaju na javnu tribinu “Vizija promene” koja će se održati u nedelju, 4. oktobra, u 18 časova ispred Jovine gimnazije, u okviru humanitarne akcije “Novosađani za novosadske profesore”. “Novosađani za novosadske profesore”: Humanitarna akcija u nedelju kod Jovine gimnazije Govornici na tribini biće: • Suspendovana prof. Rima Grujić • otpuštena prof. Romina Francer • bivši učenici Nikola Maletić i Vukašin Đinović Tribinu će… »
Tribina ispred Jovine gimnazije i prikupljanje donacija za otpuštene profesore
NoviSad.com pre 23 sata
Na tribini, od 18 ćasova, govoriće suspendovana profesorka Rima Grujić, otpuštena profesroka Romina Francer, kao i bivši učenici Nikola Maletić i Vukašin Đinović. - Vizija se vratila, a sa njom i mi, srednjoškolci. Cilj tribine je da se svi prisutni, kroz diskusiju, detaljnije upoznaju sa problemima u Jovinoj gimnaziji i problemima u ostalim srednjim školama izazvanim zanemarivanjem važnosti obrazovanja - piše u najavi tribine. Srednjoškolci su pozvali sugrađane da… »
Sutra tribina ispred Jovine gimnazije u Novo Sadu i prikupljanje pomoći za otpuštene profesore
Serbian News Media pre 23 sata
Na tribini će govoriti suspendovana profesorka Rima Grujić, otpuštena profesroka Romina Francer, bivši učenici Nikola Maletić i Vukašin Đinović. “Vizija se vratila, a sa njom i mi, srednjoškolci. Cilj tribine je da se svi prisutni, kroz diskusiju, detaljnije upoznaju sa problemima u Jovinoj gimnaziji i problemima u ostalim srednjim školama izazvanim zanemarivanjem važnosti obrazovanja”, piše u najavi. Pozvali su sugrađane da se uključe u akciju “Novosađani za… »
Novosadski srednjoškolci prikupljaju pomoć za otpuštene profesore Jovine gimnazije
Danas pre 24 sata
Na tribini će govoriti suspendovana profesorka Rima Grujić, otpuštena profesroka Romina Francer, bivši učenici Nikola Maletić i Vukašin Đinović. “Vizija se vratila, a sa njom i mi, srednjoškolci. Cilj tribine je da se svi prisutni, kroz diskusiju, detaljnije upoznaju sa problemima u Jovinoj gimnaziji i problemima u ostalim srednjim školama izazvanim zanemarivanjem važnosti obrazovanja”, piše u najavi. Pozvali su sugrađane da se uključe u akciju “Novosađani za… »
Novosadski srednjoškolci najavili tribinu i prikupljanje pomoći za otpuštene profesore Jovine gimnazije
N1 Info pre 24 sata
Vesti dana »
Srpski Sibir ponovo na prvom mestu! Jutro osvanulo u debelom minusu: Ovo je najhladnije mesto u državi
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih
DS upozorila vlasti: Odgovaraćete zbog mahinacija sa glasanjem u inostranstvu
N1 Info pre 39 minutajoš 26 povezanih
Pelet poskupeo 50 odsto, a robe ima dovoljno: Država upozorila proizvođače i trgovce
Morava info pre 3 satajoš 7 povezanih
Iznenadna poseta Merca Ukrajini, Rusija ponovo gađala most u Kijevu
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane