Povezane vesti
"Zlatna lopta? Glasao bih za sebe!" Slavni as Real Madrida oduševio odgovorom na pitanje koje zanima mnoge
Kurir pre 7 dana
Neka pobedi onaj ko to zaslužuje, prepuštam odluku onima koji glasaju. U svakom slučaju, kapnuće mi neki poklončić jer smo klupski ili reprezentativni drugari” našalio se Kukurelja. Zanimalo je predstavnike medija pred utakmicu Španija - Češka u Ligi nacija i zbog čega ga ljubitelji fudbala širom Evrope vole. “Ne znam tačno... Možda zbog mog izgleda i frizure, to prvo privuče pažnju. Srećan sam zbog svega, kako na sportskom planu, tako i u privatnom životu".… »
Kukurelja: "Glasao bih da ja osvojim Zlatnu loptu"
B92 pre 7 dana
Na pitanje o predstojećoj dodeli Zlatne lopte i favoritima, defanzivac je u svom prepoznatljivom, duhovitom maniru nasmejao prisutne… "Da ja imam pravo glasa, glasao bih za sebe! Svi nominovani su moji saigrači. Neka pobedi onaj ko to zaslužuje, prepuštam odluku onima koji glasaju. U svakom slučaju, kapnuće mi neki poklončić jer smo klupski ili reprezentativni drugari" našalio se Španac. Novinare je zanimalo i zašto ga navijači širom Evrope toliko vole i smatraju… »
Vesti dana »
Hladni front donosi kišu i pad temperature u Srbiji: Evo kakvo vreme očekuje Niš i druge gradove
Glas juga pre 1 satjoš 20 povezanih
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Huti izdali novo upozorenje
RTS pre 27 minutajoš 32 povezane
Tramp se okrenuo protiv Zelenskog: Pravi problem celom svetu, treba ga smeniti
Vreme pre 2 satajoš 22 povezane
Studenti u blokadi: RIK odbacio žalbe, sledi žalba Upravnom sudu
Serbian News Media pre 1 satjoš 9 povezanih
Voting begins in Slovenia on four referendums, first test for Prime Minister Janša
Serbian News Media pre 52 minutajoš 12 povezanih