Povezane vesti

"Zlatna lopta? Glasao bih za sebe!" Slavni as Real Madrida oduševio odgovorom na pitanje koje zanima mnoge

"Zlatna lopta? Glasao bih za sebe!" Slavni as Real Madrida oduševio odgovorom na pitanje koje zanima mnoge

Kurir pre 7 dana
Neka pobedi onaj ko to zaslužuje, prepuštam odluku onima koji glasaju. U svakom slučaju, kapnuće mi neki poklončić jer smo klupski ili reprezentativni drugari” našalio se Kukurelja. Zanimalo je predstavnike medija pred utakmicu Španija - Češka u Ligi nacija i zbog čega ga ljubitelji fudbala širom Evrope vole. “Ne znam tačno... Možda zbog mog izgleda i frizure, to prvo privuče pažnju. Srećan sam zbog svega, kako na sportskom planu, tako i u privatnom životu".… »
Kukurelja: "Glasao bih da ja osvojim Zlatnu loptu"

Kukurelja: "Glasao bih da ja osvojim Zlatnu loptu"

B92 pre 7 dana
Na pitanje o predstojećoj dodeli Zlatne lopte i favoritima, defanzivac je u svom prepoznatljivom, duhovitom maniru nasmejao prisutne… "Da ja imam pravo glasa, glasao bih za sebe! Svi nominovani su moji saigrači. Neka pobedi onaj ko to zaslužuje, prepuštam odluku onima koji glasaju. U svakom slučaju, kapnuće mi neki poklončić jer smo klupski ili reprezentativni drugari" našalio se Španac. Novinare je zanimalo i zašto ga navijači širom Evrope toliko vole i smatraju… »

Vesti dana »