Povezane vesti

Štajnmajer: Ekstremna desnica pretnja po nemačku demokratiju

Politika pre 23 sata
Predsednik Nemačke Frank-Valter Štajnmajer upozorio je danas da dalje jačanje ekstremističkih desničarskih snaga predstavlja ozbiljnu pretnju i pozvao na „odlučnu odbranu demokratije”. Na svečanosti u Bremenu povodom Dana nemačkog jedinstva, on je optužio desnicu da koristi političku demaogiju i pokazuje strast prema „uništavanju i ismevaju ljudi”, preneo je Špigl. „Mislio sam da su svi naučili lekciju iz istorije, a sada moram da gledam kako politički sledbenici… »
Nemački predsednik: Ekstremna desnica pretnja po nemačku demokratiju

Nemački predsednik: Ekstremna desnica pretnja po nemačku demokratiju

NIN pre 22 sata
Na svečanosti u Bremenu povodom Dana nemačkog jedinstva, on je optužio desnicu da koristi političku demaogiju i pokazuje strast prema "uništavanju i ismevaju ljudi", preneo je Špigl. "Mislio sam da su svi naučili lekciju iz istorije, a sada moram da gledam kako politički sledbenici desnog ekstremizma žele da izbrišu sećanje na žrtve Holokausta", Frank - Valter Štajnmajer. On je ocenio da je nemačka demokratija napadnuta i da ju je neophodno odbraniti. Štajnmajer je… »

RTV pre 24 sata
Na svečanosti u Bremenu povodom Dana nemačkog jedinstva, on je optužio desnicu da koristi političku demagogiju i pokazuje strast prema "uništavanju i ismevaju ljudi", preneo je Špigl. "Mislio sam da su svi naučili lekciju iz istorije, a sada moram da gledam kako politički sledbenici desnog ekstremizma žele da izbrišu sećanje na žrtve Holokausta", Štajnmajer. On je ocenio da je nemačka demokratija napadnuta i da ju je neophodno odbraniti. Štajnmajer je podsetio i na… »

Vesti dana »