Povezane vesti
Štajnmajer: Ekstremna desnica pretnja po nemačku demokratiju
Politika pre 23 sata
Predsednik Nemačke Frank-Valter Štajnmajer upozorio je danas da dalje jačanje ekstremističkih desničarskih snaga predstavlja ozbiljnu pretnju i pozvao na „odlučnu odbranu demokratije”. Na svečanosti u Bremenu povodom Dana nemačkog jedinstva, on je optužio desnicu da koristi političku demaogiju i pokazuje strast prema „uništavanju i ismevaju ljudi”, preneo je Špigl. „Mislio sam da su svi naučili lekciju iz istorije, a sada moram da gledam kako politički sledbenici… »
Nemački predsednik: Ekstremna desnica pretnja po nemačku demokratiju
NIN pre 22 sata
Na svečanosti u Bremenu povodom Dana nemačkog jedinstva, on je optužio desnicu da koristi političku demaogiju i pokazuje strast prema "uništavanju i ismevaju ljudi", preneo je Špigl. "Mislio sam da su svi naučili lekciju iz istorije, a sada moram da gledam kako politički sledbenici desnog ekstremizma žele da izbrišu sećanje na žrtve Holokausta", Frank - Valter Štajnmajer. On je ocenio da je nemačka demokratija napadnuta i da ju je neophodno odbraniti. Štajnmajer je… »
Štajnmajer: Ekstremna desnica pretnja po nemačku demokratiju
RTV pre 24 sata
Na svečanosti u Bremenu povodom Dana nemačkog jedinstva, on je optužio desnicu da koristi političku demagogiju i pokazuje strast prema "uništavanju i ismevaju ljudi", preneo je Špigl. "Mislio sam da su svi naučili lekciju iz istorije, a sada moram da gledam kako politički sledbenici desnog ekstremizma žele da izbrišu sećanje na žrtve Holokausta", Štajnmajer. On je ocenio da je nemačka demokratija napadnuta i da ju je neophodno odbraniti. Štajnmajer je podsetio i na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 5. oktobar: Ujutru hladno, tokom dana sunčano, do 28 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih
DS upozorila vlasti: Odgovaraćete zbog mahinacija sa glasanjem u inostranstvu
N1 Info pre 39 minutajoš 26 povezanih
STIŽE zima, a potražnja za ogrevom raste: Tona peleta do 48.000 dinara, potražnja porasla i do 40 odsto
Dnevnik pre 6 satijoš 7 povezanih
Iznenadna poseta Merca Ukrajini, Rusija ponovo gađala most u Kijevu
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane