Povezane vesti

Dončić završio pojačanje iz NBA: KK Roma dovela dugogodišnjeg asa najjače lige na svetu

Dončić završio pojačanje iz NBA: KK Roma dovela dugogodišnjeg asa najjače lige na svetu

Večernje novosti pre 23 sata
FOTO: Tanjug/ Miloš Milivojević/bs Italijanska Roma angažovala je dugogodišnjeg NBA igrača Kelija Olinika, koji će tako značajno pojačati redove tima čiji je suvlasnik Luka Dončić. Olinik je zadužio dres sa brojem 22. - Veoma sam srećan zbog ove prilike i što postajem deo projekta Rome. Jedva čekam da stignem, upoznam nove saigrače i počnem da radim sa ekipom. Uzbuđen sam zbog ovog novog iskustva - rekao je Olinik. Trener Alesandro Magro posebno je istakao kvalitet… »
Dončić sprema veliku bombu: Keli Olinik pred dolaskom u Romu

Dončić sprema veliku bombu: Keli Olinik pred dolaskom u Romu

B92 pre 16 sati
Prema informacijama italijanskih medija, 35-godišnji kanadski reprezentativac postigao je načelni dogovor sa klubom iz italijanske prestonice, a ozvaničenje saradnje očekuje se uskoro. Olinik je trenutno slobodan igrač nakon završetka angažmana u San Antonio Sparsima. Roma već neko vreme traži pojačanje na centarskoj poziciji. Klub je prethodno razmatrao mogućnost angažovanja Maksija Klebera, ali dogovor sa nekadašnjim Dončićevim saigračem nije postignut, pa se… »
Dončićev uticaj sve osetniji - Olinik pojačao Romu

Dončićev uticaj sve osetniji - Olinik pojačao Romu

RTS pre 19 sati
Keli Olinik, koji ima 35 godina, završava proceduru za dobijanje italijanske ulazne vize, a dolazak u Rim očekuje se narednih dana. "Veoma sam srećan zbog ove prilike i što postajem deo projekta Rome. Jedva čekam da stignem u Rim, upoznam nove saigrače i počnem da radim sa ekipom. Uzbuđen sam zbog ovog novog iskustva", rekao je Olinik. Trener Alesandro Magro istakao je svestranost kanadskog reprezentativca i uverenje da će se brzo uklopiti u ekipu. "Razume košarku,… »
Dončićeva Roma dovela NBA pojačanje!

Dončićeva Roma dovela NBA pojačanje!

Sport klub pre 24 sata
Kanadski centar novi je igrač Rome, saopštio je klub. Olinik se priključuje ambicioznom projektu koji predvode Doni Nelson i Luka Dončić. Ima 35 godina, visok je 213 cm i igra na pozicijama četiri i pet. „Veoma sam srećan zbog ove prilike i što postajem deo projekta Rome. Jedva čekam da stignem u Rim, upoznam nove saigrače i počnem da radim sa ekipom. Veoma sam uzbuđen zbog ovog novog iskustva“, rekao je Olinik. Roma je prethodno dovela Nika Meniona, Marka… »

Vesti dana »