Povezane vesti
Dončić završio pojačanje iz NBA: KK Roma dovela dugogodišnjeg asa najjače lige na svetu
Večernje novosti pre 23 sata
FOTO: Tanjug/ Miloš Milivojević/bs Italijanska Roma angažovala je dugogodišnjeg NBA igrača Kelija Olinika, koji će tako značajno pojačati redove tima čiji je suvlasnik Luka Dončić. Olinik je zadužio dres sa brojem 22. - Veoma sam srećan zbog ove prilike i što postajem deo projekta Rome. Jedva čekam da stignem, upoznam nove saigrače i počnem da radim sa ekipom. Uzbuđen sam zbog ovog novog iskustva - rekao je Olinik. Trener Alesandro Magro posebno je istakao kvalitet… »
Dončić sprema veliku bombu: Keli Olinik pred dolaskom u Romu
B92 pre 16 sati
Prema informacijama italijanskih medija, 35-godišnji kanadski reprezentativac postigao je načelni dogovor sa klubom iz italijanske prestonice, a ozvaničenje saradnje očekuje se uskoro. Olinik je trenutno slobodan igrač nakon završetka angažmana u San Antonio Sparsima. Roma već neko vreme traži pojačanje na centarskoj poziciji. Klub je prethodno razmatrao mogućnost angažovanja Maksija Klebera, ali dogovor sa nekadašnjim Dončićevim saigračem nije postignut, pa se… »
Dončićev uticaj sve osetniji - Olinik pojačao Romu
RTS pre 19 sati
Keli Olinik, koji ima 35 godina, završava proceduru za dobijanje italijanske ulazne vize, a dolazak u Rim očekuje se narednih dana. "Veoma sam srećan zbog ove prilike i što postajem deo projekta Rome. Jedva čekam da stignem u Rim, upoznam nove saigrače i počnem da radim sa ekipom. Uzbuđen sam zbog ovog novog iskustva", rekao je Olinik. Trener Alesandro Magro istakao je svestranost kanadskog reprezentativca i uverenje da će se brzo uklopiti u ekipu. "Razume košarku,… »
Dončićeva Roma dovela NBA pojačanje!
Sport klub pre 24 sata
Kanadski centar novi je igrač Rome, saopštio je klub. Olinik se priključuje ambicioznom projektu koji predvode Doni Nelson i Luka Dončić. Ima 35 godina, visok je 213 cm i igra na pozicijama četiri i pet. „Veoma sam srećan zbog ove prilike i što postajem deo projekta Rome. Jedva čekam da stignem u Rim, upoznam nove saigrače i počnem da radim sa ekipom. Veoma sam uzbuđen zbog ovog novog iskustva“, rekao je Olinik. Roma je prethodno dovela Nika Meniona, Marka… »
Vesti dana »
Leto se ne predaje! Oglasio se RHMZ: Sutra i do 28°S, poznato kada stiže naoblačenje sa kišom
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih
ProGlas: Predlog biračkih mesta u inostranstvu potvrđuje da aktuelni režim javnu službu shvata kao partijsku prćiju
Nova pre 20 minutajoš 26 povezanih
STIŽE zima, a potražnja za ogrevom raste: Tona peleta do 48.000 dinara, potražnja porasla i do 40 odsto
Dnevnik pre 7 satijoš 7 povezanih
Uživo Izlaznost na izborima u BiH do 11 sati manja nego 2022., uz probleme s novom opremom i 'porodičnim glasanjem'
Slobodna Evropa pre 25 minutajoš 57 povezanih
Iznenadna poseta Merca Ukrajini, Rusija ponovo gađala most u Kijevu
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane