Povezane vesti
LUKAS JE EMOTIVNO NEZRELA OSOBA! Neda Ukraden: Njemu ne praštam!
Svet & Skandal pre 10 sati
Uprkos gustoj rasporednoj listi i stalnim putovanjima širom regiona, pop pevačica uspeva da održi visoku energiju i besprekoran izgled i u osmoj deceniji života. Iako se mnoge njene kolege okreću brzih metodama i suplementima za mršavljenje, pevačica ističe da izbegava veštačke načine održavanja linije i da je uvek pristalica prirodnog pristupa. „Mislim da je to potpun veštački način mršavljenja i igranje sa zdravljem. Reducirati šećere, brašno i prevelike količine… »
Dok pevam, trajem: Neda Ukraden o karijeri, zdravlju, energiji i godinama (foto)
Večernje novosti pre 13 sati
Foto: Dejan Milićević Naprotiv, nastupi se nižu, putuje se iz države u državu, a publika sa istim žarom peva i njene stare hitove i nove pesme. Ovo leto za nju bilo je izuzetno radno, a samo jedan vikend umeo je da je odvede u čak četiri države. Ipak, energije joj, kako kaže, ne nedostaje. – Ako je suditi po konfekcijskim brojevima u koje sada ulazim, onda se zaista dobro držim. Ovo mi je leto bilo baš radno, ali to znači i četiri države za vikend. Bilo je posla,… »
"Pesma Zora i danas je rudnik zlata" Neda Ukraden iskreno o brojnim estradnim temama: Otkrila i tajnu vitke linije
Kurir pre 15 sati
Najpre je otkrila tajnu svog dobrog izgleda i da li je na dijeti ili ne. - Da vam kažem, ako je to tako, a jeste, čini mi se čim sam ušla u one manje konfekcijske brojeve. Radila sam dosta, ovo mi je leto bilo baš radno, ali to radno znači četiri države za vikend. Bilo je posla. Bilo je naravno i odmora. Sve u svemu, baš onako kako volim. Da li vas i dalje drži taj entuzijazam i ta energija da kažemo da vam nije teško da sednete u kola ako treba, pa malo do… »
Vesti dana »
Huti preuzeli odgovornost za napad na "Saudi Aramko" u Rijadu: Odgovor na vazdušne udare i nastavak eskalacije
Euronews pre 4 satijoš 1 povezana
Nastavak letnjeg vremena u oktobru: Temperature preko 25 stepeni, a onda stiže nagli obrt
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane