Povezane vesti

Naša pevačica napisala testament: Evo kome ostavlja restoran, ušteđevinu, kuću i dva stana - postoje i uslovi

Naša pevačica napisala testament: Evo kome ostavlja restoran, ušteđevinu, kuću i dva stana - postoje i uslovi

Blic pre 5 dana
Jedini uslov za nasledstvo je da Radisav brine o njenoj voljenoj mački Mazi. Legendarna pevačica narodne muzike Lepa Lukić napisala je testament i donela zvaničnu odluku o raspodeli svoje celokupne imovine. Pevačica je odlučila da kompletno bogatstvo, koje obuhvata dva stana, kuću, restoran i ušteđevinu, ostavi svom bratancu Radisavu. Međutim, kako je Lepa Lukić istakla, postoji jedan poseban i strog uslov koji njen naslednik mora ispuniti kako bi dobio nasledstvo.… »
Šta piše u testamentu Lepe Lukić? Evo kome ostavlja stanove, kuću i restoran, ali postoje posebni uslovi

Šta piše u testamentu Lepe Lukić? Evo kome ostavlja stanove, kuću i restoran, ali postoje posebni uslovi

Mondo pre 5 dana
Pevačica je odlučila da kompletno bogatstvo, koje obuhvata dva stana, kuću, restoran i ušteđevinu, ostavi svom bratancu Radisavu. Međutim, kako je Lepa Lukić istakla, postoji jedan poseban i strog uslov koji njen naslednik mora ispuniti kako bi dobio nasledstvo. "Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u… »

Vesti dana »