Povezane vesti

"Učiteljica je rekla da je to moj tata": Ćerka Nebojše Glogovca videla njegovu sliku u školi, potresne reči udovice

"Učiteljica je rekla da je to moj tata": Ćerka Nebojše Glogovca videla njegovu sliku u školi, potresne reči udovice

Mondo pre 5 dana
Ima njegovu silu, neverovatno mi je da je to nasledila. Potpuno njegov karakter, divlja je, mnogo voli da pleše, živahna je, mangup. Ima replike da se zaledim. On je nastavio da živi kroz nju. Šteta što nije imao vremena da utiče na njeno formiranje. Ne sumnjam da bi bio perfektan otac, bio je strašno nežan prema svojoj deci, kako prema sinovima, tako i prema njoj. Rekao mi je da ću ja da vaspitavam Sunčicu, a da će on samo da se mazi s njom. Tako bi i bilo, znam."… »
"Ćerka je videla tatinu sliku u školi" Emotivna ispovest udovice Nebojše Glogovca rasplakala je Srbiju: "Vojin Ćetković je…

"Ćerka je videla tatinu sliku u školi" Emotivna ispovest udovice Nebojše Glogovca rasplakala je Srbiju: "Vojin Ćetković je…

Blic pre 5 dana
Posebno emotivan trenutak bio je kada je Sunčica prepoznala oca na školskoj fotografiji, što ju je ispunilo ponosom. Milica Glogovac, supruga pokojnog glumačkog barda Nebojše Glogovca, podelila je svojevremeno potresne detalje o njihovoj četvorogodišnjoj ljubavi, borbi sa opakom bolešću i odrastanju njihove ćerke Sunčice. Milica je otkrila da je Sunčica, koja je tada pošla u prvi razred, izrasla u živahnu devojčicu koja u potpunosti podseća na svog slavnog oca.… »
"Nastavio je da živi kroz nju", emotivna ispovest udovice Nebojše Glogovca: "Ćerka videla tatinu sliku u školi"

"Nastavio je da živi kroz nju", emotivna ispovest udovice Nebojše Glogovca: "Ćerka videla tatinu sliku u školi"

Telegraf pre 5 dana
Posebno emotivno prisetila se njihove naslednice, za koju je istakla da je od oca nasledila gotovo neverovatnu energiju i karakter. Sunčica je tada krenula u prvi razred, a Milica je otkrila da je devojčica već tada pokazivala brojne osobine po kojima je podsećala na svog slavnog oca. - Ima Nebojšinu energiju, čak i u očima. Ima njegovu silu, neverovatno mi je da je to nasledila. Potpuno njegov karakter, divlja je, mnogo voli da pleše, živahna je, mangup. Ima… »

Vesti dana »