Povezane vesti

Komunalac Branimir izgubio brata i živi skromno, a onda je čisteći park našao 1.000 evra: Pokazao šta je važno

Komunalac Branimir izgubio brata i živi skromno, a onda je čisteći park našao 1.000 evra: Pokazao šta je važno

Telegraf pre 4 sati
Jedna novčanica od 200 i osam od 100 evra. Toliko je 1. avgusta, čisteći gradski park u Beli Crkvi, u travi pronašao radnik komunalnog preduzeća Branimir Vukadinov. Za mnoge bi to bilo iskušenje, ali za ovog poštenog radnika nije bilo dileme, novac je odneo u policijsku stanicu, pokazavši da su čist obraz i mirna savest vredniji od svakog novca. U razgovoru za naš portal, Vukadinov je ispričao kako je izgledao trenutak kada je pronašao novac i zašto ni trenutka… »
Pogledao u travu i doživeo šok života! Radnik iz Bele Crkve našao 1.000 evra u parku: Zadesila ga teška tuga, a njegova odluka…

Pogledao u travu i doživeo šok života! Radnik iz Bele Crkve našao 1.000 evra u parku: Zadesila ga teška tuga, a njegova odluka…

Kurir pre 1 sat
Za mnoge bi to bilo iskušenje, ali za ovog poštenog radnika nije bilo dileme! Naime, novac je odneo u policijsku stanicu, pokazavši da su čist obraz i mirna savest vredniji od svakog novca. Vukadinov je ispričao kako je izgledao trenutak kada je pronašao novac i zašto ni trenutka nije oklevao da uradi pravu stvar. - Novac sam našao sasvim slučajno, dok sam radio svoj posao i čistio gradski park. Video sam nešto kod klupe, kada sam prišao, shvatio sam da je svežanj… »
Neverovatan gest u Beloj Crkvi: Pošteni radnik našao 1.000 evra u parku, nije se dvomio – Policiji vratio svaki cent, obraz…

Neverovatan gest u Beloj Crkvi: Pošteni radnik našao 1.000 evra u parku, nije se dvomio – Policiji vratio svaki cent, obraz…

Blic pre 3 sata
Vukadinov živi skromno i prošle godine je preživeo porodičnu tragediju, ali ga to nije sprečilo da pokaže poštenje. Jedna novčanica od 200 i osam od 100 evra. Toliko je 1. avgusta, čisteći gradski park u Beloj Crkvi, u travi pronašao radnik komunalnog preduzeća Branimir Vukadinov. Za mnoge bi to bilo iskušenje, ali za ovog poštenog radnika nije bilo dileme, novac je odneo u policijsku stanicu, pokazavši da su čist obraz i mirna savest vredniji od svakog novca. U… »

Vesti dana »