Povezane vesti

"Nisam mogla da živim od muzike" Pevačica napustila Srbiju i promenila život iz korena: Ovako sad zarađuje

"Nisam mogla da živim od muzike" Pevačica napustila Srbiju i promenila život iz korena: Ovako sad zarađuje

Telegraf pre 2 sata
Posle više od dve decenije karijere, povukla se sa scene, završila fakultet u 38. godini, a nakon razvoda posle 14 godina braka odlučila je da napusti Srbiju i novi život započne u Australiji. Ksenija je svojevremeno shvatila da joj muzika više ne pruža finansijsku sigurnost, zbog čega je odlučila da napravi veliki zaokret i posveti se psihologiji i psihoterapiji. - U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim i jako mi je bilo… »
Od muzike više nije mogla da živi, promenila se iz korena i sada proučava mozgove! Ovo je životna priča Ksenije Mijatović

Od muzike više nije mogla da živi, promenila se iz korena i sada proučava mozgove! Ovo je životna priča Ksenije Mijatović

Kurir pre 2 sata
Nakon što se povukla iz javnosti i razvela posle 14 godina braka, završila je fakultet u 38. godini, a potom spakovala kofere, napustila Srbiju i novu ljubav pronašla na drugom kontinentu i tamo nastavila sa biznisom. Nakon više od dve decenije uspešne muzičke karijere, Ksenija je shvatila da joj pevanje više ne pruža finansijsku sigurnost, zbog čega je presekla i donela drastičnu odluku. "U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da… »
"Od muzike nisam mogla da živim, pa sam krenula od nule" Naša pevačica napustila Srbiju i estradu, sad pokazala kako zarađuje…

"Od muzike nisam mogla da živim, pa sam krenula od nule" Naša pevačica napustila Srbiju i estradu, sad pokazala kako zarađuje…

Blic pre 3 sata
Sa 38 godina je ponovo studirala i završila master, napisala dva naučna rada i stekla novu profesiju. Nekadašnja pop pevačica Ksenija Mijatović, koja je devedesetih godina harala domaćom muzičkom scenom, donela je odluku da život promeni iz korena. Nakon što se povukla iz javnosti i razvela posle 14 godina braka, završila je fakultet u 38. godini, a potom spakovala kofere, napustila Srbiju i novu ljubav pronašla na drugom kontinentu i tamo nastavila sa biznisom.… »

Vesti dana »