Povezane vesti

ČESTITALA SAM BIVŠEM ŠTO JE POSTAO OTAC! Ana Radulović otkrila: LEPA MU JE ŽENA PA JE I BEBA LEPA!

ČESTITALA SAM BIVŠEM ŠTO JE POSTAO OTAC! Ana Radulović otkrila: LEPA MU JE ŽENA PA JE I BEBA LEPA!

Svet & Skandal pre 17 sati
Ako je suditi po njenim rečima, privatni život atraktivne voditeljke doživeo je potpuni preokret. Poznata po tome što je ranije tajila detalje o misterioznom partneru, Ana Radulović sada priznaje da je ponovo slobodna. „Stižem da ispratim dešavanja, samo mi je utorak malo kritičan jer se tada najviše stvari izdešava. Što se tiče mene, ja mogu noću da gledam – nemam partnera i situacija se drastično promenila. Trenutno mi sve jako odgovara i nadam se da se to vidi… »
"Razočarala sam se u ljubav i ljude", Ana Radulović o ljubavi, spomenula bivšeg muža: "Lakše mi je..."

"Razočarala sam se u ljubav i ljude", Ana Radulović o ljubavi, spomenula bivšeg muža: "Lakše mi je..."

Telegraf pre 19 sati
Ana je priznala da trenutno nema partnera, kao i da joj nova životna situacija prija, iako je iza nje period koji joj nije bio nimalo lak. Pored toga, govorila je i o Eliti. - Stižem da ispratim, samo mi je utorak malo kritičan, jer se tad najviše stvari izdešava, jako je sve interesantno i nikad jača sezona. Što se tiče mene, ja mogu noću da gledam, nemam partnera i situacija se drastično promenila. Trenutno mi sve jako odgovara i nadam se da se to vidi po meni i… »
"Ne volim da kukam i da se ljudi sažaljevaju" Ana Radulović otvorila dušu: Situacija se drastično promenila

"Ne volim da kukam i da se ljudi sažaljevaju" Ana Radulović otvorila dušu: Situacija se drastično promenila

Kurir pre 19 sati
Ana se i ovoga puta pojavila bez pratnje misterioznog partnera o kom je neretko pričala u prethodnom periodu. Ana Radulović osmeh nije skidala sa lica, a otkrila je da se situacija što se ljubavi tiče totalno promenila. Ipak, glava tema joj je bio rijaliti. "Stižem da ispratim, samo mi je utorak malo kritičan, jer se tad najviše stvari izdešava, jako je sve interesantno i nikad jača sezona. Što se tiče mene, ja mogu noću da gledam, nemam partnera i situacija se… »
(Video) "Ne piše mu se dobro" Ana Radulović otvorila dušu o ljubavnom životu, spomenula i bivšeg muža pevača: "Razočarala sam…

(Video) "Ne piše mu se dobro" Ana Radulović otvorila dušu o ljubavnom životu, spomenula i bivšeg muža pevača: "Razočarala sam…

Blic pre 19 sati
Osvrnula se na bivšeg supruga Mirčeta, izrazila sreću zbog rođenja njegove ćerke i navela da ima normalan odnos sa njegovom suprugom. Voditeljku “Elite“ Anu Radulović zatekli smo na jednom gradskom događaju na kom se pojavila u kežual izdanju, a društvo joj je pravila prijateljica. Ana se i ovoga puta pojavila bez pratnje misterioznog partnera o kom je neretko pričala u prethodnom periodu. Ana Radulović osmeh nije skidala sa lica, a otkrila je da se situacija što… »

Vesti dana »