Povezane vesti
"Ivan Bosiljčić i ja smo našli prave žene za nas" Sergej Ćetković o druženju sa poznatim parom i karijeri: "Imali smo sreće"…
Blic pre 1 dan
On se posebno osvrnuo na blisko prijateljstvo sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, ističući da su obojica imali sreće da nađu prave žene za sebe. Pored detalja o odnosu prema glumi i kulinarskim umećima, muzičar je otkrio i kako najradije provodi letnje dane daleko od gradske gužve. "Ivan je pokazao da je multitalentovan. Ja imam puno talenata, ali nemam vremena, žena ipak bolje kuva. Pokušavao sam da glumim, ali ja sam shvatio da to nije za mene, ja sam više onaj tip… »
"Ćerka je odbila da se slika večeras" Jelena Tomašević stigla da podrži muža Ivana, pa bez ustezanja progovorila o naslednici…
Blic pre 19 sati
Njihova ćerka Nina ne voli javni život, izbegava kamere i sama bira svoje interesovanja, a roditelji je podržavaju u tome. Pop pevačica Jelena Tomašević pojavila se u Mts dvorani kako bi pružila podršku svom suprugu Ivanu Bosiljčiću na njegovom koncertu. Tom prilikom otkrila je kako funkcioniše njihov brak na dane nastupa, ali izašto njihova ćerka Nina beži od kamera. Jelena je otkrila da u njihovom domu postoji jasan dogovor kada neko od njih ima veliku predstavu… »
"Ćerka ne želi da se slika!" Jelena stigla da podrži Bosiljčića, pa progovorila o ćerki: "Ne voli javni život."
Telegraf pre 18 sati
Pevačica je otkrila da ona i Ivan imaju poseban dogovor kada neko od njih ima veliki koncert ili predstavu, pa se tada trude da jedno drugom budu maksimalna podrška. - Kada je koncert, znamo da tog dana poštedimo jedno drugo. Kada ja imam koncert, Ivan je taj koji mi pomogne da sve teče glatko. Danas je situacija bila takva s moje strane — ja sam ta koja je njemu na usluzi i na pomoći - rekla je Jelena. Kako je istakla, nastupi kod oboje donose posebnu vrstu… »
Vesti dana »
Toplo i sunčano do četvrtka, od petka kiša i zahlađenje na jugu Srbije
Južne vesti pre 1 satjoš 27 povezanih
ProGlas: Nenarodni režim sprečava naše državljane u dijaspori da glasaju, to je krivično delo
Nedeljnik pre 19 minutajoš 26 povezanih
Pelet pred grejnu sezonu sve skuplji: Kako će to pogoditi Kragujevčane?
iKragujevac pre 2 satajoš 7 povezanih
Iznenadna poseta Merca Ukrajini, Rusija ponovo gađala most u Kijevu
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane