Povezane vesti

"Problem nisu njene pesme" Nemci objavili žestok tekst o Ceci! Izvukli Arkana, hapšenje i "svadbu veka"

"Problem nisu njene pesme" Nemci objavili žestok tekst o Ceci! Izvukli Arkana, hapšenje i "svadbu veka"

Kurir pre 1 sat
Svetlana Ceca Ražnatović, održala je fenomenalan koncert u Berlinu pred 5.000 ljudi, čime je postala jedini ženski izvođač sa Balkana koji je napunio prestižnu dvoranu Uber Eats Music Hall, a pre samog početka koncerta nemački list objavio je tekst o pevačici, koji prenosimo u celosti. - Muzičari iz regiona redovno gostuju u ovoj dvorani, među njima bosanskohercegovački pevač Dino Merlin ili grupa Plavi orkestar, koji su bili zvezde još u vreme Jugoslavije.… »
Ceca Ražnatović dobila unikatno priznanje od delova Berlinskog zida i posađeno drvo u njenu čast: Nakon koncerta u Nemačkoj…

Ceca Ražnatović dobila unikatno priznanje od delova Berlinskog zida i posađeno drvo u njenu čast: Nakon koncerta u Nemačkoj…

Blic pre 4 sati
Za boravak je izabrala luksuzni hotel, poznat po tome što je tu odsedala britanska kraljica Elizabeta II. Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović održala je sinoć spektakularni koncert u Berlinu pred 5.000 raspevanih obožavalaca. Pevačica je na sceni zablistala u izazovnoj, crnoj čipkanoj providnoj haljini koja je privukla sve poglede i oduševila prisutne. Naime, nakon završetka muzičkog spektakla, organizatori su joj uručili poseban poklon – posađeno drvo u… »
"Mrtva sam bolesna, nosim sa sobom infuziju": Ceca održala veliki koncert u Berlinu, pa progovorila o Ušću 3

"Mrtva sam bolesna, nosim sa sobom infuziju": Ceca održala veliki koncert u Berlinu, pa progovorila o Ušću 3

Nova pre 30 minuta
Ceca nije krila koliko je srećna zbog ovog nastupa na kome je bilo čak 5.000m ljudi. Ovo je veliki uspeh za jednog domaćeg izvođača, s obzirom na to da su pre nje u ovoj dvorani nastupale velike svetske zvezde. "Presrećna sam zaista i čula sam i da je naenergičniji koncert do sada i da je publika bila fantastična. Ja stvarno moram da kažem da kod mene se ne deli publika po gradovima kakva je po temperamentu. Meni svuda publika ovaj vatrena što bi naš narod rekao i… »
"Mrtva sam bolesna": Ceca u Berlinu uradila nešto što nijedna srpska pevačica nije uspela

"Mrtva sam bolesna": Ceca u Berlinu uradila nešto što nijedna srpska pevačica nije uspela

Mondo pre 2 sata
Iako je na binu izašla narušenog zdravlja i pod terapijama, Ceca je napravila atmosferu za pamćenje, dobila prestižnu nagradu i svoje drvo u nemačkoj prestonici, a nakon nastupa sumirala je utiske i progovorila o stajlingu, treninzima, ali i emotivnom statusu. Nije krila oduševljenje zbog prijema publike i priznanja koja su joj uručena u Berlinu. "Presrećna sam zaista i čula sam i da je naenergičniji koncert do sada i da je publika bila fantastična. Ja stvarno… »
"Mrtva sam bolesna" Ceca doživela veliku čast u Berlinu: Progovorila o Ušću 3, pa otkrila da li je zaljubljena

"Mrtva sam bolesna" Ceca doživela veliku čast u Berlinu: Progovorila o Ušću 3, pa otkrila da li je zaljubljena

Telegraf pre 3 sata
Ipak, iza energije koju je pokazala na bini krila se velika borba, budući da je pevačica na nastup došla narušenog zdravlja, zbog čega je morala da koristi terapiju i prima infuzije. Ceca nije krila koliko joj znači što je uspela da priredi veče za pamćenje, a nakon koncerta sumirala je utiske, govorila o publici koja je doputovala iz različitih delova sveta, ali i o stajlingu, treninzima i ljubavnom životu. Pevačica je istakla da je posebno ponosna na činjenicu da… »
"Mrtva sam bolesna, nosim infuzije sa sobom" Ceca izašla pred 5.000 ljudi pod terapijom: Zadnjim atomima snage sam...

"Mrtva sam bolesna, nosim infuzije sa sobom" Ceca izašla pred 5.000 ljudi pod terapijom: Zadnjim atomima snage sam...

Kurir pre 3 sata
Iako je na binu izašla narušenog zdravlja i pod terapijama, Ceca je napravila atmosferu za pamćenje, dobila prestižnu nagradu i svoje drvo u nemačkoj prestonici, a nakon nastupa sumirala je utiske i progovorila o stajlingu, treninzima, ali i emotivnom statusu. Ceca Ražnatović nije krila oduševljenje zbog prijema publike i priznanja koja su joj uručena u Berlinu. "Presrećna sam zaista i čula sam i da je naenergičniji koncert do sada i da je publika bila fantastična.… »
"Mrtva sam bolesna" Ceca u Berlinu doživela ono što nijedna pevačica sa Balkana nije: Progovorila o Ušću 3 i otkrila da li je…

"Mrtva sam bolesna" Ceca u Berlinu doživela ono što nijedna pevačica sa Balkana nije: Progovorila o Ušću 3 i otkrila da li je…

Blic pre 4 sati
Publika je bila izuzetno energična, a fanovi su pristigli iz celog sveta, uključujući Luksemburg, Jermeniju i Slovačku. Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, održala je fenomenalan koncert u Berlinu pred 5.000 ljudi, čime je postala jedini ženski izvođač sa Balkana koji je napunio ovu prestižnu dvoranu. Iako je na binu izašla narušenog zdravlja i pod terapijama, Ceca je napravila atmosferu za pamćenje, dobila prestižnu nagradu i svoje drvo u nemačkoj… »
Ceci uručili veliko priznanje nakon spektakla u Berlinu: Dobila drvo u “Šumi slavnih” gde su svetske zvezde

Ceci uručili veliko priznanje nakon spektakla u Berlinu: Dobila drvo u “Šumi slavnih” gde su svetske zvezde

Telegraf pre 5 sati
Koncert u nemačkoj prestonici za nju ima i dodatnu simboliku. Osim što je publici priredila noć za pamćenje, balkanska zvezda je nakon koncerta dobila i posebno priznanje koje ova dvorana čuva za izvođače koji nastupaju na njenoj sceni. Kao uspomenu na rasprodat koncert, menadžment dvorane Ceci je uručio posebno priznanje - unikatnu masivnu spomen-plaketu sa utisnutim logotipom dvorane, njenim imenom i datumom koncerta, što je tradicija za sve izvođače koji napune… »

Vesti dana »