Povezane vesti

Bitka za pamćenje i neverovatna drama: Markes pobedio Martina i "zakuvao" bitku za titulu

Bitka za pamćenje i neverovatna drama: Markes pobedio Martina i "zakuvao" bitku za titulu

B92 pre 4 sati
Vozač Dukatija Mark Markes pobedio je u direktnom duelu aktuelnog šampiona Horhea Martina i prišao mu na samo dva poena i zakuvao bitku za šampionski pehar. Mark je pobedio u sprint trci u subotu, a onda se fino pomučio u nedelju kako bi savladao Martina koji je počeo sa pol pozicije u Japanu. Iza Markesa i Martina, na trećoj poziiciji, bio je Marko Beceki koji je odbio nalet Enee Bastijaninija. Na startu trke Martin je bez problema poveo sa pol-pozicije i prvi… »
Markezu talična staza u Motegiju: Pobedio na Velikoj nagradi Japana

Markezu talična staza u Motegiju: Pobedio na Velikoj nagradi Japana

Dnevnik pre 3 sata
Markez je do pobede stigao rezultatom 41:31.467. Aktuelni svetski šampion, koji je prošle godine titulu obezbedio na stazi u Motegiju, stigao je u Japanu do šestog trijumfa ove sezone. Drugo mesto osvojio je vozač Aprilije Španac Horhe Martin, koji je Markezom zaostao 1,363 sekunde. Treći je bio još jedan vozač Aprilije Italijan Marko Beceki, koji je za pobednikom kasnio 2,252 sekunde. Prvo mesto u generalnom plasmanu vozača drži Martin sa 333 boda, dok je na… »
Markes: "To je bilo najvažnije"

Markes: "To je bilo najvažnije"

B92 pre 4 sati
Markea je u subotu trijumfovao na sprint trci za VN Japana, a danas je slavio na glavnoj trci na stazi u Motegiju. "Ostvario sam veoma dobar rezultat. Bilo je ključno da pokušam da osvojim što više poena i smanjim zaostatak u generalnom plasmanu iza Horhe Martina. Uspeo sam da osvojim ukupno 37 bodova. Na početku trke bio sam iza Martina, ali sam znao imam dobar tempo. Horhe je pokušao da me stigne, ali onda sam malo pojačao tempo i uspeo sam da mirno završim… »
Markez posle pobede u Japanu: Pojačao sam tempo i mirno završio trku

Markez posle pobede u Japanu: Pojačao sam tempo i mirno završio trku

Kurir pre 5 sati
Markez je u subotu trijumfovao na sprint trci za VN Japana, a danas je slavio na glavnoj trci na stazi u Motegiju. "Ostvario sam veoma dobar rezultat. Bilo je ključno da pokušam da osvojim što više poena i smanjim zaostatak u generalnom plasmanu iza Horhe Martina. Uspeo sam da osvojim ukupno 37 bodova. Na početku trke bio sam iza Martina, ali sam znao imam dobar tempo. Horhe je pokušao da me stigne, ali onda sam malo pojačao tempo i uspeo sam da mirno završim… »
Japanski car! Markez blistao - 6. pobeda u sezoni

Japanski car! Markez blistao - 6. pobeda u sezoni

Kurir pre 6 sati
Markez je do pobede stigao rezultatom 41:31.467. Aktuelni svetski šampion, koji je prošle godine titulu obezbedio na stazi u Motegiju, stigao je u Japanu do šestog trijumfa ove sezone. Drugo mesto osvojio je vozač Aprilije Španac Horhe Martin, koji je Markezom zaostao 1,363 sekunde. Treći je bio još jedan vozač Aprilije Italijan Marko Beceki, koji je za pobednikom kasnio 2,252 sekunde. Prvo mesto u generalnom plasmanu vozača drži Martin sa 333 boda, dok je na… »
Španac najbrži u Japanu: Mark Markez pobedio u trci Moto GP šampionata

Španac najbrži u Japanu: Mark Markez pobedio u trci Moto GP šampionata

Večernje novosti pre 8 sati
FOTO: Tanjug/AP/Antonio Calanni Vozač Dukatija Mark Markez pobednik je današnje trke u Moto GP šampionatu za Veliku nagradu Japana na stazi u Motegiju. On je do trijumfa stigao rezultatom 41:31.467. Aktuelni svetski šampion, koji je prošle godine titulu obezbedio na stazi u Motegiju, stigao je u zemlji izlazećeg sunca do šeste pobede ove sezone. Drugo mesto osvojio je vozač Aprilije Španac Horhe Martin, koji je Markezom zaostao 1,363 sekunde. Treći je bio još jedan… »
Mark Markez slavio u Motegiju, Martin sačuvao vrh generalnog plasmana

Mark Markez slavio u Motegiju, Martin sačuvao vrh generalnog plasmana

RTS pre 8 sati
Markes slomio Martina za dvostruki trijumf u Motegiju!

Markes slomio Martina za dvostruki trijumf u Motegiju!

Sport klub pre 9 sati
Aktuelni šampion, koji je prošle godine titulu obezbedio baš u Motegiju, tako je došao do šestog trijumfa ove sezone, sa nešto više od sekunde prednosti u odnosu na Horhea Martina na Apriliji. Na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao se drugi vozač Aprilije Marko Beceki, koji je bio manje od sekunde iza svog timskog kolege, ali samo 78 hiljaditinki ispred Enee Bastijaninija iz Teh3 tima. Posle takvog raspleta, Markes je smanjio svoj zaostatak u generalnom… »

Vesti dana »