Povezane vesti

Tramp u Ohaju: Republikance na izborima čeka veliko iznenađenje

Euronews pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je tokom predizbornog skupa u Ohaju da republikance na novembarskim izborima za Kongres očekuje "veliko iznenađenje", pozvavši svoje pristalice da izađu na birališta i podrže kandidate Republikanske stranke. "Mislim da ćemo imati veliko iznenađenje, jer oni ne znaju šta se dešava", rekao je Tramp na skupu u srednjoj školi u blizini Dejtona. On je podržao republikanskog senatora Džona Hasteda i kandidata te stranke za… »

NIN pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je tokom predizbornog skupa u Ohaju da republikance na novembarskim izborima za Kongres očekuje "veliko iznenađenje", pozvavši svoje pristalice da izađu na birališta i podrže kandidate Republikanske stranke. "Mislim da ćemo imati veliko iznenađenje, jer oni ne znaju šta se dešava", rekao je Tramp na skupu u srednjoj školi u blizini Dejtona. On je podržao republikanskog senatora Džona Hasteda i kandidata te stranke za… »
Tramp najavio „veliko iznenađenje” na izborima za Kongres

Tramp najavio „veliko iznenađenje” na izborima za Kongres

Politika pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je tokom predizbornog skupa u Ohaju da republikance na novembarskim izborima za Kongres očekuje „veliko iznenađenje”, pozvavši svoje pristalice da izađu na birališta i podrže kandidate Republikanske stranke. „Mislim da ćemo imati veliko iznenađenje, jer oni ne znaju šta se dešava”, rekao je Tramp na skupu u srednjoj školi u blizini Dejtona. On je podržao republikanskog senatora Džona Hasteda i kandidata te stranke za… »

Vesti dana »