Povezane vesti

"Blizu smo da Novaku Đokoviću kažemo doviđenja": Da li će Nole još jednom pokazati poznati srpski inat?

"Blizu smo da Novaku Đokoviću kažemo doviđenja": Da li će Nole još jednom pokazati poznati srpski inat?

Telegraf pre 24 sata
Sada je progovorio o Srbinu, o poznatoj temi "penzija", a Đoković ne želi da dođe do toga, barem ne još... Sada je Fonjini progovorio o Novaku. - Nole je dosegao prekretnicu u karijeri. Poznavajući ga, uveren sam da neće još da odustane, da traži nešto što će mu pomoći da ostane u trci. On je prava takmičarska zver, ali mislim da smo blizu da mu kažemo „doviđenja“ - rekao je Fonjini. Jedan teniser je bio nepremostiva prepreka za Fonjinija, iako ni Novaka nikada… »
"Novak je zver, ali smo blizu da mu kažemo doviđenja"

"Novak je zver, ali smo blizu da mu kažemo doviđenja"

Nova pre 23 sata
U svom prepoznatljivom stilu komentarisao je aktuelnosti u „belom sportu“, sa posebnim osvrtom na Novaka Đokovića i novu generaciju koja predvodi svetski tenis. Fonjini smatra da je srpski as, iako i dalje vrhunski takmičar, došao do samog finiša svoje reprezentativne i pojedinačne karijere: „Nole je dosegao prekretnicu u karijeri. Poznavajući ga, uveren sam da neće još da odustane, da traži nešto što će mu pomoći da ostane u trci. On je prava takmičarska zver, ali… »
"Blizu smo da Đokoviću kažemo doviđenja" VIDEO

"Blizu smo da Đokoviću kažemo doviđenja" VIDEO

B92 pre 23 sata
Italijan, koji je samo dva dana mlađi od srpskog tenisera, uveren je da Đoković još ne planira da odustane, ali da se kraj njegove karijere približava. Fonjini i Đoković poznaju se još iz juniorskih dana. Italijan je profesionalnu karijeru završio pre više od godinu dana, dok Đoković i dalje nastupa na ATP turu. "Nole je došao do prekretnice u karijeri. Poznavajući ga, uveren sam da još neće odustati i da će tražiti nešto što će mu pomoći da ostane u trci. On je… »
Italijan progovorio o Novakovom kraju: „Blizu smo toga da mu kažemo doviđenja!“

Italijan progovorio o Novakovom kraju: „Blizu smo toga da mu kažemo doviđenja!“

Hot sport pre 23 sata
Novak Đoković još nema nameru da spusti reket, ali Fabio Fonjini smatra da se najveća karijera u istoriji tenisa polako približava svojoj završnoj fazi. Nekadašnji italijanski teniser govorio je o budućnosti srpskog asa i poručio da se Nole nalazi na ozbiljnoj prekretnici. Fonjini je o Đokoviću govorio tokom Festivala sporta u Trentu, u razgovoru za Gazetu delo Sport. Italijan dobro poznaje Novakov takmičarski karakter i upravo zbog toga ne očekuje da će… »
Fabio Fonjini: "Đoković će uskoro objaviti kraj karijere"

Fabio Fonjini: "Đoković će uskoro objaviti kraj karijere"

Mondo pre 23 sata
Bio je deo velike teniske ere kada su dominirali Đoković, Federer i Nadal, a od "stare garde" ostao je još samo jedan predstavnik. Bivši Top 10 igrač Fabio Fonjini, upitan je o kraju karijere srpskog tenisera. Iako smatra da je Đoković sada stigao do prekretnice, Italijan ističe da Novak neće tako lako odustati. "Došao je do važne prekretnice. Ali, poznajući ga, neće odustati. Uvek traži način da ostane konkurentan, jer je u duši pravi takmičar. Ipak, mislim da… »
Fonjini: Blizu smo da Novaku kažemo doviđenja

Fonjini: Blizu smo da Novaku kažemo doviđenja

Sport klub pre 24 sata
Poznaju se još iz juniorskih dana. Italijan je već više od godinu dana penzioner, Srbin se još ne da, ali kako njegov dugogošnji rival smatra – to odbijanje da mu se pridruži u igranju šaha u parku neće još dugo trajati. – Nole je dosegao prekretnicu u karijeri. Poznavajući ga, uveren sam da neće još da odustane, da traži nešto što će mu pomoći da ostane u trci. On je prava takmičarska zver, ali mislim da smo blizu da mu kažemo „doviđenja“ – ne krije Fonjini da je… »

Vesti dana »