Povezane vesti

Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji: Drama u Herceg Novom, žena hospitalizovana

Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji: Drama u Herceg Novom, žena hospitalizovana

RINA pre 1 dan
Sumnja se da je J.V. krivično delo izvršio u dvorištu porodične kuće, kada je majci, upotrebom noža, zadao jedan ubod u predelu vrata. - Nakon što je izvršio krivično delo, J.V. je pristupio u policijske prostorije i sam se prijavio policiji. Policijski službenici su odmah preduzeli sve potrebne mere i radnje. Oštećeno žensko lice, majka J.V., je zbrinuta i prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde je hospitalizovana, saopšteno je iz UP. Nadležni državni tužilac se,… »
Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji: Užas u Herceg Novom, žena prevezena u bolnicu

Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji: Užas u Herceg Novom, žena prevezena u bolnicu

Mondo pre 22 sata
On se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. "Službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novi, po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišili su slobode J.V, zbog sumnje da je, na štetu svoje majke, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je J.V. krivično delo izvršio u dvorištu porodične kuće, kada je majci, upotrebom noža, zadao jedan ubod u predelu vrata. Nakon što je izvršio krivično delo, J.V. je pristupio u policijske… »
Nožem ubo majku u vrat, muškarcu određeno zadržavanje zbog pokušaja ubistva

Nožem ubo majku u vrat, muškarcu određeno zadržavanje zbog pokušaja ubistva

Kurir pre 22 sata
Prema navodima tužilaštva, J.V. je 3. oktobra 2026. godine u Herceg Novom, upotrebom noža, pokušao da liši života svoju majku N.V., zadavši joj ubodnu ranu u predelu vrata. Zadržavanje je određeno zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i opasnost od ponavljanja krivičnog dela, saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva. Kurir.rs/RTCG… »
Novljanin pokušao da ubije majku nožem, pa se sam prijavio policiji

Novljanin pokušao da ubije majku nožem, pa se sam prijavio policiji

Newsmax Balkans pre 24 sata
"Zadržavanje je određeno zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i opasnost od ponavljanja krivičnog dela", saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva. Sumnja se, kako piše u saopštenju policije, da je Novljanin u dvorištu porodične kuće nožem zadao jedan ubod u predelu vrata, prenosi RTCG. "Nakon što je izvršio krivično delo, J. V. je pristupio u policijske prostorije i sam se prijavio policiji", navodi se u saopštenju crnogorske policije.… »
Horor u dvorištu porodične kuće! Ubo majku nožem u vrat, pa se predao policiji, užas u Herceg Novom!

Horor u dvorištu porodične kuće! Ubo majku nožem u vrat, pa se predao policiji, užas u Herceg Novom!

Kurir pre 1 dan
Sumnja se da je J.V. krivično delo izvršio u dvorištu porodične kuće, kada je majci, upotrebom noža, zadao jedan ubod u predelu vrata. - Nakon što je izvršio krivično delo, J.V. je pristupio u policijske prostorije i sam se prijavio policiji. Policijski službenici su odmah preduzeli sve potrebne mere i radnje. Oštećeno žensko lice, majka J.V., je zbrinuta i prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde je hospitalizovana, saopšteno je iz UP. Nadležni državni tužilac se,… »
Drama u Herceg Novom: Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji

Drama u Herceg Novom: Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji

Telegraf pre 1 dan
Sumnja se da je J.V. krivično delo izvršio u dvorištu porodične kuće, kada je majci, upotrebom noža, zadao jedan ubod u predelu vrata. "Nakon što je izvršio krivično delo, J.V. je pristupio u policijske prostorije i sam se prijavio policiji. Policijski službenici su odmah preduzeli sve potrebne mere i radnje. Oštećeno žensko lice, majka J.V., je zbrinuta i prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde je hospitalizovana", saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. Nadležni… »
Majku nožem ubo u vrat, pa otišao u policiju! Horor u Herceg Novom: Sin pokušao da je ubije u dvorištu kuće, pa se sam predao…

Majku nožem ubo u vrat, pa otišao u policiju! Horor u Herceg Novom: Sin pokušao da je ubije u dvorištu kuće, pa se sam predao…

Blic pre 1 dan
V. je sam došao u policijsku stanicu i prijavio zločin oko 9.30 časova Hercegnovska policija, po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, uhapsila je J. V., zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju majku, saopšteno je iz Uprave policije (UP). U saopštenju se navodi da se sumnja da je J. V. krivično delo izvršio jutros, u dvorištu porodične kuće, kada je navodno majku nožem ubo u vrat. "Nakon što je izvršio krivično delo, J. V. je oko 9.30 časova pristupio u… »

Vesti dana »