Povezane vesti
Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji: Drama u Herceg Novom, žena hospitalizovana
RINA pre 1 dan
Sumnja se da je J.V. krivično delo izvršio u dvorištu porodične kuće, kada je majci, upotrebom noža, zadao jedan ubod u predelu vrata. - Nakon što je izvršio krivično delo, J.V. je pristupio u policijske prostorije i sam se prijavio policiji. Policijski službenici su odmah preduzeli sve potrebne mere i radnje. Oštećeno žensko lice, majka J.V., je zbrinuta i prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde je hospitalizovana, saopšteno je iz UP. Nadležni državni tužilac se,… »
Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji: Užas u Herceg Novom, žena prevezena u bolnicu
Mondo pre 22 sata
On se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. "Službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novi, po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišili su slobode J.V, zbog sumnje da je, na štetu svoje majke, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je J.V. krivično delo izvršio u dvorištu porodične kuće, kada je majci, upotrebom noža, zadao jedan ubod u predelu vrata. Nakon što je izvršio krivično delo, J.V. je pristupio u policijske… »
Nožem ubo majku u vrat, muškarcu određeno zadržavanje zbog pokušaja ubistva
Kurir pre 22 sata
Prema navodima tužilaštva, J.V. je 3. oktobra 2026. godine u Herceg Novom, upotrebom noža, pokušao da liši života svoju majku N.V., zadavši joj ubodnu ranu u predelu vrata. Zadržavanje je određeno zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i opasnost od ponavljanja krivičnog dela, saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva. Kurir.rs/RTCG… »
Novljanin pokušao da ubije majku nožem, pa se sam prijavio policiji
Newsmax Balkans pre 24 sata
"Zadržavanje je određeno zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i opasnost od ponavljanja krivičnog dela", saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva. Sumnja se, kako piše u saopštenju policije, da je Novljanin u dvorištu porodične kuće nožem zadao jedan ubod u predelu vrata, prenosi RTCG. "Nakon što je izvršio krivično delo, J. V. je pristupio u policijske prostorije i sam se prijavio policiji", navodi se u saopštenju crnogorske policije.… »
Horor u dvorištu porodične kuće! Ubo majku nožem u vrat, pa se predao policiji, užas u Herceg Novom!
Kurir pre 1 dan
Sumnja se da je J.V. krivično delo izvršio u dvorištu porodične kuće, kada je majci, upotrebom noža, zadao jedan ubod u predelu vrata. - Nakon što je izvršio krivično delo, J.V. je pristupio u policijske prostorije i sam se prijavio policiji. Policijski službenici su odmah preduzeli sve potrebne mere i radnje. Oštećeno žensko lice, majka J.V., je zbrinuta i prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde je hospitalizovana, saopšteno je iz UP. Nadležni državni tužilac se,… »
Drama u Herceg Novom: Ubo majku nožem, pa se sam predao policiji
Telegraf pre 1 dan
Sumnja se da je J.V. krivično delo izvršio u dvorištu porodične kuće, kada je majci, upotrebom noža, zadao jedan ubod u predelu vrata. "Nakon što je izvršio krivično delo, J.V. je pristupio u policijske prostorije i sam se prijavio policiji. Policijski službenici su odmah preduzeli sve potrebne mere i radnje. Oštećeno žensko lice, majka J.V., je zbrinuta i prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde je hospitalizovana", saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. Nadležni… »
Majku nožem ubo u vrat, pa otišao u policiju! Horor u Herceg Novom: Sin pokušao da je ubije u dvorištu kuće, pa se sam predao…
Blic pre 1 dan
V. je sam došao u policijsku stanicu i prijavio zločin oko 9.30 časova Hercegnovska policija, po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, uhapsila je J. V., zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju majku, saopšteno je iz Uprave policije (UP). U saopštenju se navodi da se sumnja da je J. V. krivično delo izvršio jutros, u dvorištu porodične kuće, kada je navodno majku nožem ubo u vrat. "Nakon što je izvršio krivično delo, J. V. je oko 9.30 časova pristupio u… »
Vesti dana »
Student Petar Živković tvrdi da ih prate, pomenuo i Marka Krička, advokat traži objašnjenja
Radio sto plus pre 4 satijoš 23 povezane
Slika koju grobari nisu želeli da vide: Košarkaš Partizana sa longetom na šaci gledao meč protiv Mege
Kurir pre 40 minutajoš 32 povezane
U Francuskoj zbog nasilja na protestima srednjoškolaca privedeno 5.060 osoba, 14 pritvoreno
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Javni dug Srbije na kraju avgusta bio 41,9 milijardi evra
Šabačke novosti pre 16 minutajoš 26 povezanih