Povezane vesti

Silvester Stalone iznenadio izjavom o muškarcima: „Ne znam šta je nova muškost, muškarac je stvoren da osvaja“

Silvester Stalone iznenadio izjavom o muškarcima: „Ne znam šta je nova muškost, muškarac je stvoren da osvaja“

Dnevnik pre 1 dan
"Ne znam ni šta je to. Pravi muškarac je fizički. Za to je stvoren. To je ono što je bio i što je oduvek bio", rekao je Stalone u intervjuu za španski list El Pais, povodom objavljivanja svojih memoara "The Steps". Glumac, koji je napunio 80 godina, govorio je o svom odrastanju, karijeri, odnosu sa roditeljima, gubitku sina i rivalstvu sa Arnoldom Švarcenegerom. Stalone je rekao da nije zadovoljan tokom svoje karijere nakon ogromnog uspeha filma "Roki" iz 1976.… »
Silvester Stalone: Ne znam šta je nova muškost, priroda muškarca je da osvaja

Silvester Stalone: Ne znam šta je nova muškost, priroda muškarca je da osvaja

Telegraf pre 1 dan
Pravi muškarac je fizički. Za to je stvoren. To je ono što je bio i što je oduvek bio", rekao je Stalone u intervjuu za španski list El Pais, povodom objavljivanja svojih memoara "The Steps". Glumac, koji je napunio 80 godina, govorio je o svom odrastanju, karijeri, odnosu sa roditeljima, gubitku sina i rivalstvu sa Arnoldom Švarcenegerom. Stalone je rekao da nije zadovoljan tokom svoje karijere nakon ogromnog uspeha filma "Roki" iz 1976. godine i priznao da je… »

Vesti dana »