Povezane vesti
Silvester Stalone iznenadio izjavom o muškarcima: „Ne znam šta je nova muškost, muškarac je stvoren da osvaja“
Dnevnik pre 1 dan
"Ne znam ni šta je to. Pravi muškarac je fizički. Za to je stvoren. To je ono što je bio i što je oduvek bio", rekao je Stalone u intervjuu za španski list El Pais, povodom objavljivanja svojih memoara "The Steps". Glumac, koji je napunio 80 godina, govorio je o svom odrastanju, karijeri, odnosu sa roditeljima, gubitku sina i rivalstvu sa Arnoldom Švarcenegerom. Stalone je rekao da nije zadovoljan tokom svoje karijere nakon ogromnog uspeha filma "Roki" iz 1976.… »
Silvester Stalone: Ne znam šta je nova muškost, priroda muškarca je da osvaja
Telegraf pre 1 dan
Pravi muškarac je fizički. Za to je stvoren. To je ono što je bio i što je oduvek bio", rekao je Stalone u intervjuu za španski list El Pais, povodom objavljivanja svojih memoara "The Steps". Glumac, koji je napunio 80 godina, govorio je o svom odrastanju, karijeri, odnosu sa roditeljima, gubitku sina i rivalstvu sa Arnoldom Švarcenegerom. Stalone je rekao da nije zadovoljan tokom svoje karijere nakon ogromnog uspeha filma "Roki" iz 1976. godine i priznao da je… »
Vesti dana »
Izborni presek: Hoće li dijaspora glasati usred noći i gde su 93 biračka mesta
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Akademik Saičić: Najviši policijski službenici stavljeni u službu protiv naroda
Radio 021 pre 3 satajoš 23 povezane
Partizan bez problema do trijumfa nad Megom – crno-beli nastavili da podižu formu
RTS pre 51 minutajoš 32 povezane
U Francuskoj zbog nasilja na protestima srednjoškolaca privedeno 5.060 osoba, 14 pritvoreno
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Javni dug Srbije na kraju avgusta bio 41,9 milijardi evra
Šabačke novosti pre 16 minutajoš 26 povezanih