Povezane vesti

Zidan: "Imao sam sreću da treniram Ronalda"

Zidan: "Imao sam sreću da treniram Ronalda"

B92 pre 1 dan
Ronaldo se našao u centru pažnje javnosti posle odlaska iz reprezentacije Portugala zbog nesuglasica sa selektorom nacionalnog tima Žoržom Žezusom. Francuski mediji podsećaju da su Zidan i Ronaldo sarađivali u Realu. "Trebalo bi odati priznanje njegovoj neverovatnoj karijeri. Imao sam sreću da mu budem trener. Pomogao mi je da osvojim mnogo trofeja. Svaka čast, Kristijano! Uvek sam gajio veliko poštovanje prema ljudima sa kojima sam sarađivao", izjavio je Zidan na… »
Zidan: Imao sam sreću da treniram Ronalda, pomogao mi je da osvojim mnogo trofeja

Zidan: Imao sam sreću da treniram Ronalda, pomogao mi je da osvojim mnogo trofeja

Newsmax Balkans pre 1 dan
Ronaldo se našao u centru pažnje javnosti posle odlaska iz reprezentacije Portugala zbog nesuglasica sa selektorom nacionalnog tima Žoržom Žezusom. Francuski mediji podsećaju da su Zidan i Ronaldo sarađivali u Realu. "Trebalo bi odati priznanje njegovoj neverovatnoj karijeri. Imao sam sreću da mu budem trener. Pomogao mi je da osvojim mnogo trofeja. Svaka čast, Kristijano! Uvek sam gajio veliko poštovanje prema ljudima sa kojima sam sarađivao", izjavio je Zidan na… »
Zidan o superlativima o Ronaldu: Imao sam sreću da ga treniram...

Zidan o superlativima o Ronaldu: Imao sam sreću da ga treniram...

Kurir pre 1 dan
Uzbog nesuglasica sa selektorom nacionalnog tima Žoržom Žezusom. Francuski mediji podsećaju da su Zidan i Ronaldo sarađivali u Realu. "Trebalo bi odati priznanje njegovoj neverovatnoj karijeri. Imao sam sreću da mu budem trener. Pomogao mi je da osvojim mnogo trofeja. Svaka čast, Kristijano! Uvek sam gajio veliko poštovanje prema ljudima sa kojima sam sarađivao", izjavio je Zidan na konferenciji za medije uoči meča sa Belgijom u Ligi nacija. Selektor Francuske je… »
Zidan: Skidam kapu, Kristijano

Zidan: Skidam kapu, Kristijano

Sport klub pre 1 dan
Aktuelni selektor Francuske govorio je o svom nekadašnjem igraču na konferenciji za medije pred utakmicu sa Belgijom u Ligi nacija. Umesto da ulazi u detalje priče koja poslednjih dana potresa portugalski fudbal, Zidan je želeo da podseti na ono što je Ronaldo napravio tokom karijere. „Treba odati priznanje njegovoj velikoj karijeri. Imao sam sreću da ga imam uz sebe. Pomogao mi je da osvojim mnogo trofeja. Skidam kapu, Kristijano! Uvek imam mnogo poštovanja prema… »
Georgina napravila haos, pa morala da briše brutalnu poruku! Ronaldova supruga žestoko udarila na selektora Portugala, njena…

Georgina napravila haos, pa morala da briše brutalnu poruku! Ronaldova supruga žestoko udarila na selektora Portugala, njena…

Kurir pre 1 dan
Sve je počelo nakon što je selektor Žorž Žezus odlučio da ga ostavi na klupi za rezerve protiv Norveške i ne ubaci u igru. Georgina se oglasila putem društvene mreže Instagram i na svom nalogu je objavila "priču", a objavila je sledeće o selektoru Portugala: "Ne znam kako ovaj čovek može da nosi ime Hrista", napisala je supruga Portugalca. Ona je vrlo brzo obrisala svoju objavu, a u njoj je bio i citat Ser Aleksa Fergusona. "Ako je Žorž Žezus u svom srcu znao da… »
"Kako ovaj čovek može da nosi Hristovo ime?" Georgina objavila poruku, pa shvatila šta je uradila FOTO

"Kako ovaj čovek može da nosi Hristovo ime?" Georgina objavila poruku, pa shvatila šta je uradila FOTO

B92 pre 1 dan
Georgina je na Instagramu podelila, a zatim brzo obrisala poruku u kojoj je kritikovala selektora Žorža Žezusa (Jorge Jesus) zbog Ronaldovog statusa u reprezentaciji. Rodrigez je na Instagram storiju objavila citat koji se pripisivao Ser Aleksu Fergusonu, nekadašnjem Ronaldovom treneru i mentoru. U njemu se kritikovala odluka Žorža Žezusa da pozove Ronalda u reprezentaciju, iako navodno nije nameravao da mu pruži značajniju minutažu. "Ako je Žorže Žezus duboko u… »
Bruno Fernandeš prekinuo ćutanje o Ronaldu: "Nema podele u Portugaliji"

Bruno Fernandeš prekinuo ćutanje o Ronaldu: "Nema podele u Portugaliji"

B92 pre 1 dan
Kapiten Mančester junajteda potvrdio je da je razgovarao sa dugogodišnjim saigračem iz nacionalnog tima, naglasivši da Ronaldo, bez obzira na poslednja dešavanja, ostaje najveći simbol portugalskog fudbala. "Razgovarao sam sa Kristijanom. Rekao sam mu da nikada neće prestati da bude najveći simbol naše reprezentacije i zemlje", izjavio je Fernandeš. Iskusni vezista odbacio je tvrdnje da je Ronaldov odlazak doveo do podele unutar svlačionice. "On ima posebno mesto u… »

Vesti dana »