Povezane vesti

"Neću se smiriti dok ne saznam istinu": Ana (39) iz Jagodine slomila zglob, mesec dana kasnije umrla

"Neću se smiriti dok ne saznam istinu": Ana (39) iz Jagodine slomila zglob, mesec dana kasnije umrla

Mondo pre 23 sata
Podsetimo, Ana je 13. aprila prošle godine slomila skočni zglob, a nepunih mesec dana kasnije bila je mrtva. Imala je 39 godina, bila je potpuno zdrava žena, majka dvoje dece. "Bila je moj ponos, moja ljubav i moj životni saputnik 23 godine. Neću se smiriti dok ne saznam istinu o njenoj smrti i ko je za to odgovoran", započeo je svoju ispovest za Kurir Bojan Janković iz Jagodine, čija je supruga Ana Nešić preminula 7. maja prošle godine u Opštoj bolnici u Jagodini.… »
"Neću se smiriti dok ne saznam istinu o smrti moje Ane" Bojan iz Jagodine ni godinu dana od smrti supruge nema odgovore -…

"Neću se smiriti dok ne saznam istinu o smrti moje Ane" Bojan iz Jagodine ni godinu dana od smrti supruge nema odgovore -…

Kurir pre 24 sata
Podsetimo, Ana je 13. aprila prošle godine slomila skočni zglob, a nepunih mesec dana kasnije bila je mrtva. Imala je 39 godina, bila je potpuno zdrava žena, majka dvoje dece. - Bila je moj ponos, moja ljubav i moj životni saputnik 23 godine. Neću se smiriti dok ne saznam istinu o njenoj smrti i ko je za to odgovoran - započeo je svoju ispovest za Kurir Bojan Janković iz Jagodine, čija je supruga Ana Nešić preminula 7. maja prošle godine u Opštoj bolnici u… »

Vesti dana »