Povezane vesti

"Ćerka ne trpi, već zdravlje": Tamara Milutinović progovorila o najtežim trenucima u njenom domu

"Ćerka ne trpi, već zdravlje": Tamara Milutinović progovorila o najtežim trenucima u njenom domu

Nova pre 1 dan
Tamarin suprug već duže vreme igra fudbal u inostranstvu, te s obzirom na to da ne živi sa suprugom, većina obaveza oko ćerke je na njoj. Pored svega, stiže da se posveti i sebi, te je evidentno da je uspešno povratila devojačku liniju. – Već sam pričala o tome više puta. Prošli put su me čak i kritikovali jako što sam rekla, ali akupunktura i autofagija. Posle trudnoće i skoro 30 kilograma viška, dovela sam se u red ovim 'bockanjem', ali drugim bockanjem.… »
"Trpi moje zdravlje, ali moje dete ne!" Tamara Milutinović otvoreno o karijeri i ćerki: "Uvenula bih kad..."

"Trpi moje zdravlje, ali moje dete ne!" Tamara Milutinović otvoreno o karijeri i ćerki: "Uvenula bih kad..."

Telegraf pre 1 dan
Pred nastup je nasmejana i raspoložena razgovarala sa medijima, pa se, između ostalog, osvrnula na majčinstvo, rastanke od ćerke Emili zbog posla, ali i na to da li bi ikada odustala od karijere zbog porodice. Tamara je najpre progovorila o svom izgledu i otkrila na koji način je uspela da vrati liniju nakon trudnoće. - Već sam pričala o tome više puta. Prošli put su me čak i kritikovali jako što sam rekla, ali akupunktura i autofagija. Posle trudnoće i skoro 30… »
"Sve je gore i gore": Tamara Milutinović otvorila dušu o najtežim trenucima u porodici i poslu

"Sve je gore i gore": Tamara Milutinović otvorila dušu o najtežim trenucima u porodici i poslu

Mondo pre 1 dan
Tom prilikom otkrila je i kako je uspela da smrša čak 30 kg nakon porođaja, a evo kako sada izgleda: Najveći deo razgovora bio je posvećen njenoj ćerki Emili i emocijama koje joj teško padaju kada zbog posla mora da je ostavi. "Sve je gore i teže. Koliko sam srećna zbog toga što radim, toliko mi je i teško, jer vidim da se ona kida. Najžalije mi je što se ona kida kada se rastajemo", iskrena je bila Tamara. Objasnila je da nema mnogo situacija kada su odvojene, ali… »
"Sve je gore i teže" Tamara Milutinović o razdvojenosti sa ćerkom, pa progovorila o odustajanju od karijere: Svi moramo da…

"Sve je gore i teže" Tamara Milutinović o razdvojenosti sa ćerkom, pa progovorila o odustajanju od karijere: Svi moramo da…

Kurir pre 1 dan
Tamara Milutinović se najpre osvrnula na svoj izgled i otkrila na koji način je uspela da vrati liniju nakon porođaja. – Već sam pričala o tome više puta. Prošli put su me čak i kritikovali jako što sam rekla, ali akupunktura i autofagija. Posle trudnoće i skoro 30 kilograma viška, dovela sam se u red ovim 'bockanjem', ali drugim bockanjem. Akupunktura mi je mnogo pomogla u tome, tako da smatram da za sve postoji lek samo moraš da imaš karakter – rekla je pevačica.… »
"Ćerka ne trpi, već zdravlje" Tamara Milutinović o karijeri, porodici, pa progovorila o najtežim trenucima u porodičnom domu…

"Ćerka ne trpi, već zdravlje" Tamara Milutinović o karijeri, porodici, pa progovorila o najtežim trenucima u porodičnom domu…

Blic pre 1 dan
Naglasila je da ne bi odustala od karijere jer je muzika njena ljubav i da porodica ne trpi zbog njenog posla. Pevačica Tamara Milutinović otvoreno je govorila o majčinstvu, balansiranju između karijere i porodice, kao i o tome kako je uspela da smrša čak 30 kilograma nakon porođaja. Tamara Milutinović se najpre osvrnula na svoj izgled i otkrila na koji način je uspela da vrati liniju nakon porođaja. – Već sam pričala o tome više puta. Prošli put su me čak i… »

Vesti dana »