Povezane vesti
Zastrašivanje novinarke Sto plus radija i Bete na skupu SNS-a u Novom Pazaru
Beta pre 3 sata
Novinarka Sto plus radija i dopisnica agencija Beta Mejrema Nokić je sinoć, na skupu Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Pazaru, bila izložena zastrašivanju i ometana u vršenju svog zadatka, informisanja u javnom interesu. Nju je, dok je snimala predizborni skup te partije, nekoliko desetina sekundi pratio i upečatljivo snimao direktor Turističke organizacije Novog Pazara Dejan Belojica, zbog čega se ona osećala neprijatno i zastrašeno, javio… »
Novinarka tvrdi da ju je direktor Turističke organizacije snimao i zumirao na skupu SNS: "Osećala sam se uplašeno"
Nova pre 3 sata
Nju je, dok je snimala predizborni skup te partije, nekoliko desetina sekundi pratio i upečatljivo snimao direktor Turističke organizacije Novog Pazara Dejan Belojica, zbog čega se ona osećala neprijatno i zastrašeno, javio je reporter Bete. "Primetila sam ga kako se kreće i snima me, a u jednom trenutku sam videla i da me, dok je kamera telefona bila direktno okrenuta prema meni, pokretima prstom na ekranu zumirao. Prišla sam mu i pitala da li me to snima, što je… »
Zastrašivanje novinarke Sto plus radija i Bete dok izveštava sa skupa SNS u Novom Pazaru
N1 Info pre 3 sata
Nju je, dok je snimala predizborni skup te partije, nekoliko desetina sekundi pratio i upečatljivo snimao direktor Turističke organizacije Novog Pazara Dejan Belojica, zbog čega se ona osećala neprijatno i zastrašeno, javio je reporter Bete. "Primetila sam ga kako se kreće i snima me, a u jednom trenutku sam videla i da me, dok je kamera telefona bila direktno okrenuta prema meni, pokretima prstom na ekranu zumirao. Prišla sam mu i pitala da li me to snima, što je… »
Zastrašivanje novinarke Sto plus radija i Bete na skupu SNS-a u Novom Pazaru
Radio sto plus pre 3 sata
Nju je, dok je snimala predizborni skup te partije, nekoliko desetina sekundi pratio i upečatljivo snimao direktor Turističke organizacije Novog Pazara Dejan Belojica, zbog čega se ona osećala neprijatno i zastrašeno, javio je reporter Bete. “Primetila sam ga kako se kreće i snima me, a u jednom trenutku sam videla i da me, dok je kamera telefona bila direktno okrenuta prema meni, pokretima prstom na ekranu zumirao. Prišla sam mu i pitala da li me to snima, što je… »
Zastrašivanje novinarke Sto plus radija i Bete, dok izveštava sa skupa SNS u Novom Pazaru
Serbian News Media pre 3 sata
Nju je, dok je snimala predizborni skup te partije, nekoliko desetina sekundi pratio i upečatljivo snimao direktor Turističke organizacije Novog Pazara Dejan Belojica, zbog čega se ona osećala neprijatno i zastrašeno, javio je reporter Bete. „Primetila sam ga kako se kreće i snima me, a u jednom trenutku sam videla i da me, dok je kamera telefona bila direktno okrenuta prema meni, pokretima prstom na ekranu zumirao. Prišla sam mu i pitala da li me to snima, što je… »
Zastrašivanje novinarke Sto plus radija i Bete, dok je izveštavala sa skupa SNS u Novom Pazaru
Danas pre 3 sata
Nju je, dok je snimala predizborni skup te partije, nekoliko desetina sekundi pratio i upečatljivo snimao direktor Turističke organizacije Novog Pazara Dejan Belojica, zbog čega se ona osećala neprijatno i zastrašeno, javio je reporter Bete. „Primetila sam ga kako se kreće i snima me, a u jednom trenutku sam videla i da me, dok je kamera telefona bila direktno okrenuta prema meni, pokretima prstom na ekranu zumirao. Prišla sam mu i pitala da li me to snima, što je… »
Vesti dana »
Srpski Sibir ponovo na prvom mestu! Jutro osvanulo u debelom minusu: Ovo je najhladnije mesto u državi
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih
Studentska lista poručila vlastima: Nećete uspeti da sprečite dijasporu da vas smeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih
Pelet poskupeo 50 odsto, a robe ima dovoljno: Država upozorila proizvođače i trgovce
Morava info pre 3 satajoš 7 povezanih
Opšti izbori u Bosni i Hercegovini - problemi sa tehnikom, na više biračkih mesta nije moguće glasati
RTS pre 59 minutajoš 57 povezanih
Iznenadna poseta Merca Ukrajini, Rusija ponovo gađala most u Kijevu
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane