Povezane vesti

"Ne čudi me..." Komšije Zorana Marjanovića u šoku nakon prebijanja: "Ljudi nisu ni shvatili šta se dešava"

"Ne čudi me..." Komšije Zorana Marjanovića u šoku nakon prebijanja: "Ljudi nisu ni shvatili šta se dešava"

Telegraf pre 22 sata
Iako bi se očekivalo da nakon ovakvog događaja među komšijama vlada uznemirenost i da se prepričavaju detalji, u kraju je zatečena potpuno drugačija slika. Ulica je bila gotovo pusta i mirna, a pojedini stanovnici nisu ni znali šta se dogodilo. "Zoran ne živi ovde" Kada su meštani upitani da li su tokom noći čuli nešto neobično, pojedini su bili iznenađeni samim pitanjem. Neki nisu znali ni da se Zoran Marjanović dovodi u vezu sa incidentom. - Nismo upućeni šta se… »
"Ne čudi me što niko ništa nije video": Komšije na Paliluli u šoku zbog prebijanja Zorana Marjanovića

"Ne čudi me što niko ništa nije video": Komšije na Paliluli u šoku zbog prebijanja Zorana Marjanovića

Mondo pre 20 sati
Iako bi se očekivalo da nakon ovakvog događaja među komšijama vlada uznemirenost i da se prepričavaju detalji, u kraju je zatečena potpuno drugačija slika. Ulica je bila gotovo pusta i mirna, a pojedini stanovnici nisu ni znali šta se dogodilo. Kada su meštani upitani da li su tokom noći čuli nešto neobično, pojedini su bili iznenađeni samim pitanjem. Neki nisu znali ni da se Zoran Marjanović dovodi u vezu sa incidentom. "Nismo upućeni šta se dogodilo. Zoran ne… »
Progovorile komšije sa Palilule nakon što je Zoran Marjanović pretučen u stanu. Muk u naselju: "Niko nije shvatio šta se…

Progovorile komšije sa Palilule nakon što je Zoran Marjanović pretučen u stanu. Muk u naselju: "Niko nije shvatio šta se…

Blic pre 21 sat
Komšije tvrde da je u zgradi noću obično mirno i malo ljudi se kreće, pa nije čudno što incident nije bio primećen. Kompozitor Zoran Marjanović pretučen je u noći između subote i nedelje u stanu na Paliluli, a o slučaju je obavešten dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilašta. Iako se očekivalo da će komšilukom kružiti priče o incidenatu, većina stanara iznenađena je informacijom da se dogodio bilo kakav sukob. Jedan od stanovnika ovog kraja ističe da Zorana… »
"Ne čudi me..." Komšije sa Palilule progovorile posle prebijanja Zorana Marjanovića: Ujutru sam saznao šta se dogodilo -…

"Ne čudi me..." Komšije sa Palilule progovorile posle prebijanja Zorana Marjanovića: Ujutru sam saznao šta se dogodilo -…

Kurir pre 1 dan
Iako bi čovek očekivao da će nakon svega među komšijama vladati uznemirenost i da će se prepričavati svaki detalj, slika koju smo zatekli bila je potpuno drugačija. Ulica je delovala gotovo nestvarno mirno. Tek poneki stanovnik napustio je svoj dom kako bi prošetao psa, otišao do prodavnice ili obezbedio osnovne namirnice. Nije bilo okupljanja, glasnog komentarisanja niti komšijskih priča o onome što se navodno dogodilo. Kada smo pitali meštane ovog kraja da li su… »

Vesti dana »