Povezane vesti
"Nadam se da se iskupio za sve grehove koje je počinio", Suzana Jovanović o Sašinom odlasku: "Ta nemoć..."
Telegraf pre 1 dan
Gostujući na Jutjub kanalu "Otac Predrag Popović", Suzana se prisetila trenutka kada je ispraćala Sašu na večni počinak i istakla da čovek na kraju života sa sobom ne može poneti ništa od materijalnog bogatstva koje je stekao. - Kad sam ispraćala Saleta na onaj svet, poneo je samo ono što sam mu ja obukla. Ništa nije poneo od ovoga što je stekao za života. Što smo stekli zajedno - rekla je Suzana. Ona je potom govorila o tome koliko ljudi često troše život jureći… »
"Nadam se da se iskupio za sve svoje grehove": Suzana Jovanović o životu nakon smrti Saše Popovića
Nova pre 1 dan
Suzana i Saša su tokom zajedničkog života stekli veliko bogatstvo, ali njegova bolest i smrt naterali su je da život posmatra na drugačiji način. „Kad sam ispraćala Saleta na onaj svet, poneo je samo ono što sam mu ja obukla. Ništa nije poneo od ovoga što je stekao za života. Što smo stekli zajedno. I zato, ljudi, shvatite, nemojte da jurite za pet vila na Dedinju, deset automobila u dvorištu, vozni park... Nema potrebe. Nećeš stići tih deset da voziš. Ja i ovaj… »
"Nadam se da se iskupio za grehove koje je počinio": Suzana Jovanović o odlasku Saše Popovića
Mondo pre 1 dan
Gostujući na Jutjub kanalu " Otac Predrag Popović", Suzana se prisetila trenutka kada je ispraćala Sašu na večni počinak i istakla da čovek na kraju sa sobom ne može poneti ništa od onoga što je tokom života stekao. "Kad sam ispraćala Saleta na onaj svet, poneo je samo ono što sam mu ja obukla. Ništa nije poneo od ovoga što je stekao za života. Što smo stekli zajedno", rekla je Suzana. Ona je potom uputila poruku svima koji, kako kaže, previše vremena provode… »
"Nadam se da se iskupio za grehove koje je počinio", Suzana Jovanović nikad iskrenije o Saši Popoviću: Što smo stekli zajedno…
Kurir pre 1 dan
Suzana Jovanović gostujući na Jutjub kanalu „Otac Predrag Popović“, iskreno je govorila o trenutku kada je ispraćala svog supruga, Sašu Popovića na večni počinak i istakla da čovek na kraju sa sobom ne može poneti ništa od onoga što je tokom života stekao. - Kad sam ispraćala Saleta na onaj svet, poneo je samo ono što sam mu ja obukla. Ništa nije poneo od ovoga što je stekao za života. Što smo stekli zajedno- , rekla je Suzana. Ona je potom uputila poruku svima… »
"Nadam se da se iskupio za grehove koje je počinio" Suzana Jovanović o odlasku Saše Popovića: "Poneo je samo ono što sam mu ja…
Blic pre 1 dan
Suzana je savetovala ljude da previše ne jure za materijalnim dobrima, jer ona nisu najvažnija u životu. Suzana Jovanović otvoreno je govorila o svom pokojnom suprugu Saši Popoviću, njegovom životu, imovini koju su zajedno stekli, ali i o spoznaji da materijalno bogatstvo čoveku ne može pomoći kada se suoči sa najtežim životnim iskušenjima. Gostujući na Jutjub kanalu „Otac Predrag Popović“, Suzana Jovanović se prisetila trenutka kada je ispraćala Sašu na večni… »
Vesti dana »
Izborni presek: Hoće li dijaspora glasati usred noći i gde su 93 biračka mesta
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Student Petar Živković tvrdi da ih policija prati, pomenuo i Marka Krička
Glas Zaječara pre 4 satijoš 23 povezane
U Francuskoj tokom protesta srednjoškolaca privedeno 5.060 osoba, 87 odsto maloletnika
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih