Povezane vesti

Čuvamo korene i gradimo zemlju koja ide napred: Mesarović iz Veternika poručila: Srbija poštuje svoj narod i sam bira svoju…

Čuvamo korene i gradimo zemlju koja ide napred: Mesarović iz Veternika poručila: Srbija poštuje svoj narod i sam bira svoju…

Dnevnik pre 18 sati
-A u Veterniku - miris pasulja, osmesi, dobra energija i, ono najvažnije, ljudi na okupu. Ovakve manifestacije su mnogo više od tradicije. One čuvaju duh našeg naroda, naše običaje i zajedništvo. Ovde se sreću generacije, stariji prenose mladima ono što smo nasledili od naših predaka, a mi pokazujemo da znamo ko smo i koliko vredi ono što je naše. Srbija je snažna onoliko koliko su snažni njeni ljudi, porodice i zajednice. Zato čuvamo svoje korene, ali istovremeno… »
Vučević: Građani 25. oktobra biraju između jasnog programa i politike bez odgovornosti

Vučević: Građani 25. oktobra biraju između jasnog programa i politike bez odgovornosti

Newsmax Balkans pre 18 sati
Vučević je, tokom posete jubilarnoj 10. Vojničkoj pasuljijadi, rekao da je i dalje pod utiskom skupa održanog u Beogradskoj areni i poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ističući da je Srbiji potrebno manje podela i više zajedništva. On je rekao da lista koju podržava građanima nudi kandidate "sa imenom, prezimenom i integritetom", kao i jasno definisane programe i ciljeve, navodeći da u politici mora da postoji odgovornost za donošenje najvažnijih odluka.… »
"Jednako složni za bolju budućnost Srbije" Pavkov sa Vučevićem na Vojničku pasuljijadu u Veterniku: "Imamo zajednički cilj 25…

"Jednako složni za bolju budućnost Srbije" Pavkov sa Vučevićem na Vojničku pasuljijadu u Veterniku: "Imamo zajednički cilj 25…

Blic pre 16 sati
Pavkov je istakla da kazan simbolizuje okupljanje i zajedničku borbu Pavkov je najavila složnost i podršku listi broj 1 Aleksandar Vučić – Ujedinjeni za Srbiju Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Sara Pavkov je sa liderom naprednjaka Milošem Vučevićem posetila Vojničku pasuljijadu u Veterniku gde se, kako je rekla, podsetila koliko je kazan oduvek bio simbol okupljanja i zajedničke borbe. -Tradicionalna Vojnička pasuljijada u Veterniku - ovo je najlepša… »
Kazan je oduvek bio simbol okupljanja i zajedničke borbe. Pavkov sa Vojničke pasuljijade u Veterniku poručila: 25. oktobra…

Kazan je oduvek bio simbol okupljanja i zajedničke borbe. Pavkov sa Vojničke pasuljijade u Veterniku poručila: 25. oktobra…

Dnevnik pre 18 sati
-Tradicionalna Vojnička pasuljijada u Veterniku - ovo je najlepša slika Srbije - sloga, dobro raspoloženje i ono što je najvažnije, a to su dobri ljudi. Zajedno sa predsednikom SNS Milošem Vučevićem, posetili smo ovu manifestaciju i podsetili se koliko je kazan oduvek bio simbol okupljanja, a kazan u kome se kuva vojnički pasulj simbol je zajedničke borbe. Imamo zajedički cilj i 25. oktobra ćemo biti jednako složni za bolju budućnost Srbije. Lista broj 1 Aleksandar… »
VIDEO Gradonačelnik Novog Sada za govornicom, a na razglasu „Tri poljupca“: Pesma koja prati kampanju Studentske liste…

VIDEO Gradonačelnik Novog Sada za govornicom, a na razglasu „Tri poljupca“: Pesma koja prati kampanju Studentske liste…

Nova pre 19 sati
Danas se u Veterniku održava manifestacija Pausljijada, na kojoj je govor održao gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin. Tokom njegovog govora, učesnici manifestacije i predstavnici zborova građana, pustili su pesmu "Tri poljupca", koja je obeležila prethodne dane zbog podrške Studentskoj listi koja će na vanrednim parlamentarnim izborima biti na trećoj poziciji na glasačkom listiću. U Veterniku na Pasuljijadi gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS Žarko Mićin… »
Za vreme Mićinovog govora na Pasuljijadi, učesnici pustili pesmu “Tri poljupca” (FOTO i VIDEO)

Za vreme Mićinovog govora na Pasuljijadi, učesnici pustili pesmu “Tri poljupca” (FOTO i VIDEO)

Moj Novi Sad pre 15 sati
Na njoj je govor održao gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin, za vreme kog su učesnici ove manifestacije pustili su pesmu “Tri poljupca”. Pesma “Tri poljupca za sreću” obeležila je prethodne dane zbog podrške Studentskoj listi koja će na vanrednim parlamentarnim izborima biti na trećoj poziciji na glasačkom listiću. Među učesnicima manifestacije su uglavnom novosadska javna i javno-komunalna preduzeća, kao i udruženja bliska Srpskoj naprednoj stranci, ali i… »
Mićin: Vojnička pasuljijada čuva tradiciju i okuplja ljude

Mićin: Vojnička pasuljijada čuva tradiciju i okuplja ljude

RTV pre 19 sati
"Velika mi je čast što smo danas zajedno u Veterniku, na manifestaciji koja čuva našu tradiciju i okuplja ljude oko plemenitog cilja, da pomognemo porodicama kojima je podrška potrebna. Vojnički pasulj nije samo tradicionalno jelo. On nas podseća na drugarstvo, solidarnost, zajedništvo i na vrednosti koje treba da čuvamo i prenosimo novim generacijama. Posebno mi je drago što su danas sa nama pripadnici Vojske Srbije, jer njihovo prisustvo svedoči o povezanosti… »
Veternik danas miriše na pasulj: Gradonačelnik Mićin otvorio jubilarnu 10. Vojničku pasuljijadu

Veternik danas miriše na pasulj: Gradonačelnik Mićin otvorio jubilarnu 10. Vojničku pasuljijadu

Dnevnik pre 19 sati
Na ovogodišnjoj pasuljijadi učestvuje preko 60 ekipa, koje se nadmeću u pripremanju vojničkog pasulja, a posetioce očekuje bogat kulturno-umetnički program i druženje. - Velika mi je čast što smo danas zajedno u Veterniku, na manifestaciji koja čuva našu tradiciju i okuplja ljude oko plemenitog cilja, da pomognemo porodicama kojima je podrška potrebna. Vojnički pasulj nije samo tradicionalno jelo. On nas podseća na drugarstvo, solidarnost, zajedništvo i na… »
Ovo je Ujedinjena Srbija, normalnost i pristojnost da zamene mržnju i bes. Snažna poruka lidera SNS Miloša Vučevića iz…

Ovo je Ujedinjena Srbija, normalnost i pristojnost da zamene mržnju i bes. Snažna poruka lidera SNS Miloša Vučevića iz…

Dnevnik pre 22 sata
-Preko 20 hiljada ljudi ovde živi, nema više razmaka između Novog Sada i Veternika, prema Futogu. Srećan sam što sam sa prijateljima u ovom delu Novog Sada, da se družimo. Da probamo pasulj, da vidimo ko najbolje kuva pasulj. Uvek sam se rado odazivao, evo ovo je jubilarna deseta pasuljijada. To smo krenuli nekada, kada sam vodio grad. Mnogo je uspešnije nego kada smo kretali. Drago mi je da smo ovde sa narodom. Preko 60 ekipa je ovde, i mladih i starih ima, to je… »

Vesti dana »