Povezane vesti

Trojica migranata napala dečka s leđa i pretukla ga šipkama: "Hteli su da mi ubiju sina, ali su ga spasle slušalice - svi su…

Trojica migranata napala dečka s leđa i pretukla ga šipkama: "Hteli su da mi ubiju sina, ali su ga spasle slušalice - svi su…

Kurir pre 21 sat
Kako saznajemo, svirepo nasilje odigralo se bez povoda i delovalo je kao pokušaj ubistva, a za Kurir se oglasila majka teško povređenog mladića. - Moj sin je te večeri bio u šetnji sa dve drugarice na Kalemegdanu. Rešio je da posle ode na Voždovac kod bake i da kod nje prenoći. U 2.05 bili su na stanici i čekali noćni autobus. On je imao one slušalice koje su kao rajf preko glave. Odjednom su mu s leđa prišla trojica migranata i bez ikakve reči počela da ga tuku… »
Mladić pretučen šipkama u centru Beograda. Majka tvrdi da su ga napala trojica migranata, policija traga za napadačima.

Mladić pretučen šipkama u centru Beograda. Majka tvrdi da su ga napala trojica migranata, policija traga za napadačima.

Dnevnik pre 10 sati
Prema navodima tog portala Kurir, mladića su oko 2.05 sati, dok je sa dve drugarice čekao noćni autobus, napala trojica muškaraca i udarala ga metalnim šipkama. Njegova majka tvrdi da je napad usledio bez ikakvog povoda. – Odjednom su mu s leđa prišla trojica i bez ikakve reči počela da ga udaraju metalnim šipkama. Podigao je ruke da zaštiti glavu – ispričala je majka povređenog mladića za Kurir. Prema njenim rečima, napad je trajao svega nekoliko sekundi, nakon… »
Migranti brutalno pretukli mladića u centru Beograda: "Svedoci su snimali, niko mu nije pomogao"

Migranti brutalno pretukli mladića u centru Beograda: "Svedoci su snimali, niko mu nije pomogao"

Mondo pre 11 sati
Policija i dalje traga za osumnjičenim napadačima, mladić je zadobio teške telesne povrede, a majka pretučenog mladića je u razgovoru za "Kurir" otkrila šta se dogodilo njenom sinu. "Moj sin je te večeri bio u šetnji sa dve drugarice na Kalemegdanu. Rešio je da posle ode na Voždovac kod bake i da kod nje prenoći. U 2.05 bili su na stanici i čekali noćni autobus. On je imao one slušalice koje su kao rajf preko glave. Odjednom su mu s leđa prišla trojica migranata i… »
Pretukli ga s leđa metalnim šipkama?! Brutalni napad u centru Beograda: Mladić završio u Urgentnom, majka tvrdi: "Da nije imao…

Pretukli ga s leđa metalnim šipkama?! Brutalni napad u centru Beograda: Mladić završio u Urgentnom, majka tvrdi: "Da nije imao…

Blic pre 20 sati
Dok policija traga za napadačima, oglasila se majka mladića koja tvrdi da su ga tukli metalnim šipkama. - Moj sin je te večeri bio u šetnji sa dve drugarice na Kalemegdanu. Rešio je da posle ode na Voždovac kod bake i da kod nje prenoći. U 2.05 bili su na stanici i čekali noćni autobus. On je imao one slušalice koje su kao rajf preko glave. Odjednom su mu s leđa prišla trojica migranata i bez ikakve reči počela da ga tuku metalnim šipkama. Sin mi je rekao da je… »

Vesti dana »