Povezane vesti
Moje dete je došlo u stanje da se raspada: Majka Done Ares otkrila potresne detalje 9 godina nakon njene smrti
Telegraf pre 4 dana
Ajla je istakla da vreme nije izbrisalo bol zbog gubitka ćerke, već da život jednostavno mora da ide dalje, dok uspomene na Donu ostaju. - Tužnih devet godina. Vreme prolazi, ne leči rane, samo vreme postrojava život, da se on nekako nastavlja. Dona je tu, uvek je tu uz mene, jer uspomene na nju ne blede. Osećam se kao da je ona na turneji. Ona je uvek bila nasmejana. Uvek se borila, kada je bilo najteže - ispričala je Ajka. "Znali smo da je zvezda rođena" Dona se… »
"Govorila je da se oseća nikad lepše, a onda je dobila temperaturu" Majka Done Ares o ćerkinoj borbi i poslednjim danima: Moje…
Kurir pre 4 dana
Ajka Kolaković i devet godina nakon smrti njene ćerke ne miri se sa gubitkom, a sada je otkrila sve o borbi koju je nažalost Dona izgubila. U emisiji "Premijera vikend specijal" prisetila se dana pre nego što je njena ćerka zauvek zaspala. – Tužnih devet godina. Vreme prolazi, ne leči rane, samo vreme postrojava život, da se on nekako nastavlja. Dona je tu, uvek je tu uz mene, jer uspomene na nju ne blede. Osećam se kao da je ona na turneji. Ona je uvek bila… »
"Moje dete je došlo u stanje da se raspada" Potresna ispovest majke Done Ares: "Počele su da se dešavaju strašne stvari…
Blic pre 4 dana
Ajla je opisala trenutak kada je porodica primetila prve simptome bolesti, pogrešno misleći da je reč o padu imuniteta zbog dijeta i navika. Ajla Kolaković, majka pokojne pevačice Done Ares, u emotivnom razgovoru povodom devet godina od smrti svoje ćerke, otkrila je nepoznate detalje o njenom odrastanju, prvim simptomima bolesti i trenutku kada je saznala da boluje od karcinoma. Govoreći o teškom periodu i životu nakon gubitka ćerke, Ajla je istakla da uspomene ne… »
Šejla Zonić jedina sa estrade koja se setila Donne Ares na 9. godišnjicu smrti: Njena poruka tera suze na oči
Telegraf pre 4 dana
Povodom godišnjice njene smrti, pevačica Šejla Zonić prisetila se Donne Ares i na društvenim mrežama joj odala počast na posebno emotivan način. Najpre je objavila snimak na kojem izvodi njen čuveni hit "Idi, idi moja vilo", gde je otkrila i da je svojevremeno pevala prateće vokale pokojnoj pevačici. - Pevala sam Doni prateće vokale na njenoj poslednjoj koncertnoj turneji. Ja sam tada tek maštala o svemu što želim napraviti u muzici. I danas, devet godina kasnije,… »
Šejla Zonić jedina sa estrade koja se setila Done Ares na 9. godišnjicu smrti: Uz emotivnu objavu, otkrila koliko su bile…
Kurir pre 4 dana
Povodom godišnjice njene smrti, pevačica Šejla Zonić prisetila se Donne Ares i na društvenim mrežama joj odala počast na posebno emotivan način. Najpre je objavila snimak na kojem izvodi njen čuveni hit "Idi, idi moja vilo", gde je otkrila i da je svojevremeno pevala prateće vokale pokojnoj pevačici. - Pevala sam Doni prateće vokale na njenoj poslednjoj koncertnoj turneji. Ja sam tada tek maštala o svemu što želim napraviti u muzici. I danas, devet godina kasnije,… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 1 minutjoš 37 povezanih
Danas prži sunce, a evo kada nastupa drastično zahlađenje: Meteorolog upozorava na veliki obrt
Mondo pre 2 satajoš 41 povezana
RIK izmenio odluku: Na ovim biračkim mestima glasaće se u inostranstvu
NIN pre 4 satijoš 26 povezanih