Povezane vesti

Đanijeva supruga izašla iz bolnice! Pevač otkrio u kakvom je stanju Slađa

Đanijeva supruga izašla iz bolnice! Pevač otkrio u kakvom je stanju Slađa

Telegraf pre 1 dan
Pevača i njegovog sina je sačekala na aerodromu njegova snajka a pevač je otkrio kako je njegova supruga koja je nedavno zadržana na VMA. Đani je bio raspoložen a medijima je otkrio u kakvom je stanju Slađa nakon nekoliko dana proverenih na VMA. - Dobro je, hvala dragom bogu. Već je spremila punjene paprike kod kuće. To mi je najbitnije, kad je ona zdrava, onda sam i ja zdrav, imam volju za sve - otkrio je Đani, da se Slađa vratila kući i već počela da obavlja… »
(Video) Đanijeva žena izašla iz bolnice, pevač otkrio u kakvom je stanju Slađa

(Video) Đanijeva žena izašla iz bolnice, pevač otkrio u kakvom je stanju Slađa

Blic pre 1 dan
Slađa je bila na ispitivanjima zbog problema sa gvožđem i hemoglobinom i gubitka krvi, ali se sada oseća bolje. Radiša Trajković Đani vratio se nakon radnog vikenda provedenog u dijaspori. U Beograd je sleteo u pratnji sina, dok ih je na aerodromu sačekala Đanijeva snaja. Pevač je ovom prilikom otkrio u kakvom je stanju njegova supruga, nakon što je nekoliko dana provela na VMA. Pevač Radiša Trajković stigao je u Beograd vidno raspoložen, pa je otkrio kako se oseća… »
ĐANI OTKRIO U KAKVOM JE STANJU SLAĐA! Izašla iz bolnice a sada se i ovo desilo!

ĐANI OTKRIO U KAKVOM JE STANJU SLAĐA! Izašla iz bolnice a sada se i ovo desilo!

Svet & Skandal pre 24 sata
Nakon što je nekoliko dana provela na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) radi detaljnih ispitivanja i analiza, njegova supruga je puštena na kućno lečenje i već se vratila svakodnevnim aktivnostima. Pevača su na aerodromu sačekali sin i snaja, a on nije krio raspoloženje i olakšanje zbog dobrih vesti iz doma. „Dobro je, hvala dragom Bogu. Već je spremila punjene paprike kod kuće. To mi je najbitnije — kad je ona zdrava, onda sam i ja zdrav, imam volju za sve“,… »
Đanijeva supruga izašla iz bolnice: Pevač se oglasio i otkrio u kakvom je stanju Slađa

Đanijeva supruga izašla iz bolnice: Pevač se oglasio i otkrio u kakvom je stanju Slađa

Mondo pre 1 dan
Pevača i njegovog sina je sačekala na aerodromu njegova snajka a pevač je otkrio kako je njegova supruga koja je nedavno zadržana na VMA. Đani je bio raspoložen a medijima je otkrio u kakvom je stanju Slađa nakon nekoliko dana proverenih na VMA. "Dobro je, hvala dragom Bogu. Već je spremila punjene paprike kod kuće. To mi je najbitnije, kad je ona zdrava, onda sam i ja zdrav, imam volju za sve", otkrio je Đani, da se Slađa vratila kući i već počela da obavlja kućne… »
Đanijeva žena izašla iz bolnice: Pevač otkrio u kakvom je stanju Slađa

Đanijeva žena izašla iz bolnice: Pevač otkrio u kakvom je stanju Slađa

Nova pre 1 dan
Nakon što je nekoliko dana provela na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) na ispitivanjima, Slađa se sada oseća mnogo bolje i oporavlja se kod kuće. "Dobro je, hvala dragom bogu. Već je spremila punjene paprike kod kuće. To mi je najbitnije, kad je ona zdrava, onda sam i ja zdrav, imam volju za sve", otkrio je Đani za Blic. Inače, uzrok problema jeste gubitak gvožđa i pad hemoglobina. Takođe, pevač je tom prilikom otkrio i da njegova supruga nema jedan bubreg i da ima… »
"Već je spremala punjene paprike" Đanijeva Slađa tek izašla iz bolnice, a odmah uskočila u kuhinju: Pevač otkrio sve o njenom…

"Već je spremala punjene paprike" Đanijeva Slađa tek izašla iz bolnice, a odmah uskočila u kuhinju: Pevač otkrio sve o njenom…

Kurir pre 1 dan
U Beograd je sleteo u pratnji sina, dok ih je na aerodromu sačekala Đanijeva snaja. Pevač Radiša Trajković stigao je u Beograd vidno raspoložen, pa je otkrio kako se oseća njegova supruga, koja je nekoliko dana provela na ispitivanjima na VMA. - Dobro je, hvala dragom bogu. Već je spremila punjene paprike kod kuće. To mi je najbitnije, kad je ona zdrava, onda sam i ja zdrav, imam volju za sve - otkrio je Đani, da se Slađa vratila kući i već počela da obavlja kućne… »

Vesti dana »