Povezane vesti

Bibars Natho: "Bio je plan da postanem sportski direktor Partizana, a onda..."

Bibars Natho: "Bio je plan da postanem sportski direktor Partizana, a onda..."

Večernje novosti pre 17 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Bivši kapiten Partizana Bibars Natho otkrio je da je posle završetka igračke karijere imao konkretan plan da ostane u Humskoj i preuzme funkciju sportskog direktora. Natho je u razgovoru za izraelski „Sport.5“ govorio o Partizanu, ali i o reprezentaciji Izraela, koja večeras u Bačkoj Topoli dočekuje Irsku u Ligi nacija. Meč je zakazan za 20.45. Izraelski vezista, koji je završio igračku karijeru u maju ove godine, istakao je da je… »
Natho otkrio: "Trebalo je da postanem direktor Partizana..."

Natho otkrio: "Trebalo je da postanem direktor Partizana..."

Telegraf pre 14 sati
Kako je otkrio Natho, nakon završetka igračke karijere, postojala je ideja da postane sportski direktor kluba iz Humske. - Nakon završetka igračke karijere plan je bio da odmah počnem da radim u Partizanu i da u bliskoj budućnosti postanem sportski direktor. Ja sam državljanin Srbije - otkrio je Natho. Ipak, ubrzo se situacija promenila... - Stvari su se promenile pred kraj sezone, promenili su se ljudi koji donose odluke i nisam mislio da ću dobiti dovoljno… »
Natho odlučio da progovori: „Trebalo je da postanem direktor Partizana, ali…“

Natho odlučio da progovori: „Trebalo je da postanem direktor Partizana, ali…“

Hot sport pre 15 sati
Bibars Natho završio je igračku karijeru, ali je njegova veza sa Partizanom mogla da bude nastavljena u potpuno drugačijoj ulozi. Nekadašnji kapiten crno-belih otkrio je da je postojao plan prema kojem bi odmah počeo da radi u Humskoj, a zatim u budućnosti postao i sportski direktor kluba. Natho je nakon završetka karijere ostao da živi u Beogradu, čiji je i državljanin, a prethodno se govorilo o mogućnosti da dobije funkciju u Partizanu. Izraelac je sada otkrio da… »
Natho: "Trebao sam da budem direktor Partizana"

Natho: "Trebao sam da budem direktor Partizana"

B92 pre 15 sati
Natho je u razgovoru za izraelski "Sport.5", povodom utakmice Izraela i Irske u Bačkoj Topoli, govorio o reprezentaciji, ali i planovima koje je imao nakon odlaska u igračku penziju. "Nakon završetka igračke karijere plan je bio da odmah počnem da radim u Partizanu i da u bliskoj budućnosti postanem sportski direktor. Ja sam državljanin Srbije", rekao je Natho. Ipak, situacija se promenila pred kraj njegove karijere. "Stvari su se promenile pred kraj sezone,… »
Bibars Natho: "Trebalo je da postanem direktor u Partizanu"

Bibars Natho: "Trebalo je da postanem direktor u Partizanu"

Mondo pre 16 sati
Tokom prethodnog perioda govorilo se da će uskoro preuzeti jednu od funkcija u klubu, a za izraelski portal Natho je otkrio koliko je blizu te uloge bio. Po njegovim rečima, Natho je trebalo da postane sportski direktor kluba koji mu na osnovu dana provedenih u crno-belom dresu duguje oko 1.000.000 evra. Natho za sada pravi ustupne i nije rigorozan kada su u pitanju potraživanja, a otvoren je i za funkciju u klubu ukoliko bi ona bila pod pravim uslovima. "Ja sam… »
Natho otkrio šta se desilo u Partizanu: Imao je veliki plan, a onda je sve krenulo po zlu!

Natho otkrio šta se desilo u Partizanu: Imao je veliki plan, a onda je sve krenulo po zlu!

Kurir pre 17 sati
Nekadašnji kapiten Partizana imao je ideju da svoju karijeru nastavi upravo u Humskoj, ali ne više kao fudbaler, već u jednoj od najvažnijih funkcija u klubu. - Ja sam državljanin Srbije. Plan je bio da odmah nakon završetka igračke karijere počnem da radim u Partizanu i da u bliskoj budućnosti postanem sportski direktor. Stvari su se promenile pred kraj sezone, promenili su se ljudi koji donose odluke i nisam mislio da ću dobiti dovoljno ovlašćenja i uticaja da… »

Vesti dana »