Povezane vesti
Bibars Natho: "Bio je plan da postanem sportski direktor Partizana, a onda..."
Večernje novosti pre 17 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Bivši kapiten Partizana Bibars Natho otkrio je da je posle završetka igračke karijere imao konkretan plan da ostane u Humskoj i preuzme funkciju sportskog direktora. Natho je u razgovoru za izraelski „Sport.5“ govorio o Partizanu, ali i o reprezentaciji Izraela, koja večeras u Bačkoj Topoli dočekuje Irsku u Ligi nacija. Meč je zakazan za 20.45. Izraelski vezista, koji je završio igračku karijeru u maju ove godine, istakao je da je… »
Natho otkrio: "Trebalo je da postanem direktor Partizana..."
Telegraf pre 14 sati
Kako je otkrio Natho, nakon završetka igračke karijere, postojala je ideja da postane sportski direktor kluba iz Humske. - Nakon završetka igračke karijere plan je bio da odmah počnem da radim u Partizanu i da u bliskoj budućnosti postanem sportski direktor. Ja sam državljanin Srbije - otkrio je Natho. Ipak, ubrzo se situacija promenila... - Stvari su se promenile pred kraj sezone, promenili su se ljudi koji donose odluke i nisam mislio da ću dobiti dovoljno… »
Natho odlučio da progovori: „Trebalo je da postanem direktor Partizana, ali…“
Hot sport pre 15 sati
Bibars Natho završio je igračku karijeru, ali je njegova veza sa Partizanom mogla da bude nastavljena u potpuno drugačijoj ulozi. Nekadašnji kapiten crno-belih otkrio je da je postojao plan prema kojem bi odmah počeo da radi u Humskoj, a zatim u budućnosti postao i sportski direktor kluba. Natho je nakon završetka karijere ostao da živi u Beogradu, čiji je i državljanin, a prethodno se govorilo o mogućnosti da dobije funkciju u Partizanu. Izraelac je sada otkrio da… »
Natho: "Trebao sam da budem direktor Partizana"
B92 pre 15 sati
Natho je u razgovoru za izraelski "Sport.5", povodom utakmice Izraela i Irske u Bačkoj Topoli, govorio o reprezentaciji, ali i planovima koje je imao nakon odlaska u igračku penziju. "Nakon završetka igračke karijere plan je bio da odmah počnem da radim u Partizanu i da u bliskoj budućnosti postanem sportski direktor. Ja sam državljanin Srbije", rekao je Natho. Ipak, situacija se promenila pred kraj njegove karijere. "Stvari su se promenile pred kraj sezone,… »
Bibars Natho: "Trebalo je da postanem direktor u Partizanu"
Mondo pre 16 sati
Tokom prethodnog perioda govorilo se da će uskoro preuzeti jednu od funkcija u klubu, a za izraelski portal Natho je otkrio koliko je blizu te uloge bio. Po njegovim rečima, Natho je trebalo da postane sportski direktor kluba koji mu na osnovu dana provedenih u crno-belom dresu duguje oko 1.000.000 evra. Natho za sada pravi ustupne i nije rigorozan kada su u pitanju potraživanja, a otvoren je i za funkciju u klubu ukoliko bi ona bila pod pravim uslovima. "Ja sam… »
Natho otkrio šta se desilo u Partizanu: Imao je veliki plan, a onda je sve krenulo po zlu!
Kurir pre 17 sati
Nekadašnji kapiten Partizana imao je ideju da svoju karijeru nastavi upravo u Humskoj, ali ne više kao fudbaler, već u jednoj od najvažnijih funkcija u klubu. - Ja sam državljanin Srbije. Plan je bio da odmah nakon završetka igračke karijere počnem da radim u Partizanu i da u bliskoj budućnosti postanem sportski direktor. Stvari su se promenile pred kraj sezone, promenili su se ljudi koji donose odluke i nisam mislio da ću dobiti dovoljno ovlašćenja i uticaja da… »
Vesti dana »
Manojlović: Neotvaranje biračkih mesta u inostranstvu pravda se nedostatkom tehničkih uslova
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Istekao rok za podnošenje lista RIK-u za izbore 25. oktobra
Serbian News Media pre 37 minutajoš 21 povezana
Bez pobednika u prvom krugu izbora u Brazilu: Bolsonaro i Lula u borbi za predsednika
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
Strani mediji: Izbori u BiH nisu doneli velike promene na političkoj sceni
Beta pre 27 minutajoš 30 povezanih
Sančez prelomio, Španija ide na vanredne izbore! Premijer najavio prevremeno glasanje nakon talasa protesta širom zemlje, ovo je tačan datum
Kurir pre 17 minutajoš 17 povezanih