Povezane vesti

"Imamo specijalnu konekciju" Bivši rijaliti učesnik progovorio o Staniji Dobrojević: "To nikad neće prestati"

"Imamo specijalnu konekciju" Bivši rijaliti učesnik progovorio o Staniji Dobrojević: "To nikad neće prestati"

Telegraf pre 7 dana
Bivši rijaliti učesnik se dotakao svog privatnog života ali je progovorio i o odnosu sa Stanijom Dobrojević. On s epohvalio i besnom mašinom za koju je iskeširao 140.000 evra: – Kad kažem nešto, ispadam primitivan što se pros*ravam. Auto je novi oko 140.000 evra, ja ga nisam uzeo baš skroz novog. Ne bih sad o materijalnom, da ne bude da je došao sad tu zbog toga. Švica, poznato je po tome da materijalnog ništa ne fali – objasnio je Marko. Govoreći o pobednici… »
"Mi imamo specijalnu konekciju": Godinama se šuškalo da su bili u vezi, Marko Osmakčić progovorio o Staniji

"Mi imamo specijalnu konekciju": Godinama se šuškalo da su bili u vezi, Marko Osmakčić progovorio o Staniji

Mondo pre 7 dana
Marko Osmakčić se pohvalio i besnom mašinom od 140.000 evra: "Kad kažem nešto, ispadam primitivan što se pros*ravam. Auto je novi oko 140.000 evra, ja ga nisam uzeo baš skroz novog. Ne bih sad o materijalnom, da ne bude da je došao sad tu zbog toga. Švica, poznato je po tome da materijalnog ništa ne fali", objasnio je Marko. Govoreći o pobednici "Elite 9" Staniji Dobrojević, Osmakčić je naglasio da među njima vlada posebno poštovanje koje neguju još od pete sezone… »
"Imamo specijalnu koncekciju": Marko Osmakčić izneo detalje odnosa sa Stanijom Dobrojević: "To nikad neće prestati"

"Imamo specijalnu koncekciju": Marko Osmakčić izneo detalje odnosa sa Stanijom Dobrojević: "To nikad neće prestati"

Blic pre 7 dana
Istakao je da između njega i Stanije Dobrojević postoji posebna konekcija i poštovanje koje traje još od petog rijalitija. Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić ponovo se našao u žiži javnosti nakon što je njegova verenica Glorija Jelovac ušla u "Elitu 10", sada je progovorio o svom privatnom životu, ali i odnosu sa Stanijom Dobrojević. Marko Osmakčić se pohvalio i besnom mašinom od 140.000 evra: – Kad kažem nešto, ispadam primitivan što se pros*ravam. Auto je novi… »

Vesti dana »