Povezane vesti

"Vozio sam zbog nje 1200 km..." Verenica Marka Osmakčića ušla u Elitu 10, pa napravila haos: On je molio jedno

"Vozio sam zbog nje 1200 km..." Verenica Marka Osmakčića ušla u Elitu 10, pa napravila haos: On je molio jedno

Telegraf pre 14 sati
Glorija jelovac je atraktivna plavuša iz Hrvatske koja je privukla pažnju muškaraca. Marko je otkrio kako su započeli vezu sasvim spontano. – Sve je počelo iz moje dosade. Bio sam sredinom jula na Ibici, nije mi se svidelo, tehno, ja to ne volim. Vratim se ja u Švicu, imam četiri dana fore, razmišljam šta ću sa sobom, tražim srodnu dušu... Vidim ja u DM poruku, Glorija. Razmišljam, sigurno neka starleta, hostesa iz Zagreba, šta sad ova hoće?! Vidim poruku: "E,… »
"Vozio sam zbog nje 1200 kilometara, testirala me" Verenica Marka Osmakčića ušla u Belu kuću i napravila kolaps, on je molio…

"Vozio sam zbog nje 1200 kilometara, testirala me" Verenica Marka Osmakčića ušla u Belu kuću i napravila kolaps, on je molio…

Blic pre 17 sati
Iako je imao sumnje zbog prethodnih loših iskustava, Marko je verio Gloriju posle manje od dva meseca veze. Nekadašnji rijaliti učesnik Marko Osmakčić progovorio je o ulasku svoje verenice Glorije Jelovac u "Elitu 10", otkrivši detalje njihove nesvakidašnje ljubavne priče, ali i zbog čega je besan na muškarce u Beloj kući koji pokušavaju da joj se udvaraju. Atraktivna plavuša iz Zagreba Glorija Jelovac nedavno je postala nova učesnica "Elite 10", a njen verenik… »
"Ko želi da sebi uništi život uđe sa Aneli u vezu" Marko Osmakčić demolirao rečima: Ona mi je kao neki nestrabnilni nervni…

"Ko želi da sebi uništi život uđe sa Aneli u vezu" Marko Osmakčić demolirao rečima: Ona mi je kao neki nestrabnilni nervni…

Kurir pre 17 sati
Za njega ništa novo, da on to malo promeni žensko, vidi, proba... Ima nešto šmekersko, sve je to okej, ali Aneli to što radi sa Carem, nije joj potrebno. Kako možeš imati toliko emocija? Nisi ni završila tamo, a ideš vamo. Ona mi je kao neki nestrabnilni nervni sistem. Praviš drame, lomove, Đukić puca... U zrelim je godinama, a ponaša se kao klinka, na njenu žalost. Aneli kao Aneli, kratko sam je upoznao u Dubrovniku. Kao lik je top, brat, drug, ali u ljubavnim… »

Vesti dana »