Povezane vesti
(Video) "Sad bih zaplakao..." Ženi pozlilo tokom Vučićevog govora u Bačkoj Palanci, on prekinuo govor i došao do nje
Blic pre 14 sati
Tokom njegovog govora, došlo je do nemile situacije kada je pozlilo gospođi iz publike. Vučić je prekinuo govor i sišao sa bine, kako bi joj pružio poruku. Ekipa Hitne pomoći odmha je reagovala i ukazala pomoć ženi. - Sad bih zaplakao, imala je snage da me poljubi, a i ja nju. Hvala, majko - rekao je Vučić. Vučićev govor na skupu u Bačkoj Palanci, pročitajte u odvojenom tekstu.… »
Vučić na skupu u Bačkoj Palanci: Neko spolja je zatrovao atmosferu u državi želeći da promeni politiku Srbije
Euronews pre 14 sati
Vučić je, na predizbornom skupu u Bačkoj Palanci, naveo da je neko spolja zatrovao atmosferu u državi, želeći da promeni politiku Srbije, pre svega na međunarodnom planu. "Kao što vidite, od Aljbina Kurtija, Mila Đukanovića do Andreja Plenkovića, svi žele rušenje vlasti u Srbiji. A žele li oni išta dobro Srbiji?", upitao je Vučić. Vučić je dodao da su politički protivnci, poput prvog na listi "Studentske liste" Ilije Srdanovića veoma blisko sarađivali sa… »
Vučić u Bačkoj Palanci: Za razliku od drugih, ja služim svom narodu i samo njega slušam
NIN pre 13 sati
Vučić je rekao da su politički protivnici počeli da pribegavaju najgorem nasilju i da su počeli da tuku žene. Kako je rekao, obećavali su im da će da pobede na izborima, govorili da imaju 70 odsto, a trenutak istine se bliži u kojem će da saznaju da su, kako je istakao, opet izgubili na izborima, jer Srbija ne da onima koji hoće da je razore da pobedi na izborima. Upitao je zašto sa liste "Studenti pobeđuju" ne kažu ko je njihov kandidat za premijera i istakao da… »
"Pogledajte, uzeli su slogan od Mila Đukanovića od pre 30 i više godina" Vučić u Bačkoj Palanci: "Neko spolja je zatrovao…
Blic pre 1 dan
Vučić je preuzeo odgovornost za loše stanje doma zdravlja 'Mladen Stojanović' i obećao kompletnu rekonstrukciju do kraja sledeće godine Vučić je naveo da je potpisan ugovor sa Špancima za izgradnju mosta preko Dunava i da su sredstva za taj projekat obezbeđena Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" i kandidat za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, Aleksandar Vučić obraća se na skupu u Bačkoj Palanci. "Nekoliko reči koje želim da vam kažem, pre… »
Vučić u Bačkoj Palanci: „Opet ću da ih pobedim, meni niko spolja ne naređuje“
Dnevnik pre 15 sati
On je najavio izgradnju mosta preko Dunava i naveo da je novac za taj projekat obezbeđen. – Radimo most preko Dunava, potpisali smo sa Špancima i nemojte da brinete. Sav novac smo obezbedili za most. To kreće da se radi – rekao je Vučić. Govoreći o saobraćajnoj infrastrukturi, kazao je da se projektuje obilaznica Novi Sad–Bačka Palanka, duga 33 kilometra, ali da razmišlja i o izgradnji kompletne brze saobraćajnice koja bi Bačku Palanku bolje povezala sa Novim Sadom… »
Vučić najavio nove investicije u Bačkoj Palanci: Most, Dom zdravlja... Evo šta će sve da se radi
B92 pre 15 sati
"Za jednu stvar sam apsolutno kriv, a to je Dom zdravlja 'Mladen Stojanović' ovde u Bačkoj Palanci. Ja sam kriv jer nisam dovoljno razumeo koliki je značaj lokalnih domova, lokalnog doma zdravlja, lokalnih bolnica, lokalnih zdravstvenih centara. I verujte mi, ukoliko dobijemo vaše poverenje, pre kraja sledeće godine imaćete izvršenu kompletnu rekonstrukciju i opremanje Doma zdravlja u Bačkoj Palanci", kazao je Vučić, obraćajući se građanima okupljenim na trgu u tom… »
"Oni nemaju nikakav problem sa napadima na policajce", Vučić: "Nikada ne sme da se zabrani da iskaže svoj stav"
Blic pre 1 dan
Na početku intervjua on je odgovorio na pitanje kako komentariše to što je advokat CRTE navodno na snimku pozvao na napad na policiju. "Tu su dve stvari koje sam primetio, dakle, koje su važne. Ne znam šta je sve tačno on govorio, ali mi je zanimljiv odgovor tog gospodina: žurio je da ga napiše, i loše ga je uradio. Loše ga je uradio. Dovoljno je bilo da samo kaže, ako već pita da li je modifikovano, nešto menjano, dovoljno je bilo, tvrdi da nije istina, to je… »
Vučić: Važno je da građani znaju ko donosi odluke jer narod treba da se pita
Telegraf pre 15 sati
Nosilac liste " Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da je strašno važno da građani vide ko donosi odluke, dodajući da niko ne zna ko je plenum, a čak, kako je rekao, niko ne zna ni tačno ko spolja naređuje tim plenumima. "Nama je potrebno demokratsko odlučivanje, transparentnost, da se narod pita", rekao je Vučić za TV BAP. Komentarišući to što je na jučerašnjem skupu studentske liste u Novom Pazaru istaknut transparent… »
Vučić: Nikada se u Srbiji nisu zabranjivali skupovi
Radio 021 pre 15 sati
Kako je naveo, tokom njegove vlasti, nikada nije desilo da se otkazuju skupovi u zatvorenim prostorima. On je na skupu u Bačkoj Palanci rekao da se uskraćivanje prostora drugim političkim opcijama "nikada nije radilo", da je od devedesetih godina prošlog veka o tome postojalo nepisano pravilo, a da se to sada dešava "jer je neko spolja zatrovao političku atmosferu" u Srbiji, želeći da promeni politiku Srbije na međunarodnom planu". "Kome u okruženju odgovara jaka… »
(Video) "Skupilo se njih 15 do 20, neće da dozvole da kažem šta mislim" Vučić se oglasio iz automobila na putu ka Bačkoj…
Blic pre 16 sati
Aleksandar Vučić se oglasio pred skup u Bačkoj Palanci i zahvalio okupljenima, izražavajući zabrinutost zbog pokušaja blokiranja skupa Poručio je da takve metode nisu mogle da zaustave slobodu ni u najgorim istorijskim sistemima Aleksandar Vučić, prvi na listi "Ujedinjena Srbija" i kandidat za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima, oglasio se pred skup u Bačkoj Palanci i poručio da je "zahvalan ljudima koji su se već tamo okupili, i užasnut blokaderskim… »
Masovni prenos SNS skupa: 46 televizija, a uređivačka politika staje u dve reči
Danas pre 19 sati
Jedna od njih – Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka, ono što se desilo u subotu uveče opisuje rečima: „Četrdeset šest televizija, a uređivačka politika staje u dve reči – Aleksandar Vučić“. Predizborni skup Srpske napredne stranke iz Beogradske arene u subotu je prenosio veliki broj televizija sa nacionalnom frekvencijom, kao i mnoge lokalne TV stanice, a organizacija CRTA je uočila da većina ovih televizija nije naznačila da je reč o predizbornom… »
Vesti dana »
Manojlović: Neotvaranje biračkih mesta u inostranstvu pravda se nedostatkom tehničkih uslova
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Istekao rok za podnošenje lista RIK-u za izbore 25. oktobra
Serbian News Media pre 37 minutajoš 21 povezana
Brazilski predsednički izbori idu u drugi krug, sa Flaviom Bolsonarom i Lula da Silvom
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
Preliminarni rezultati izbora u BiH: Dodikov SNSD osvojio najviše glasova u Srpskoj, SDA vodeća u Federaciji
NIN pre 37 minutajoš 30 povezanih
Španski premijer Sančez raspisao vanredne izbore zbog stambene krize
BBC News pre 7 minutajoš 17 povezanih