Povezane vesti
"Otvoriću Pandorinu kutiju" Zvezdan Slavnić o Anđeli Đuričić i Eliti 10 - najavljuje haos: "Kad bih ušao mnogi bi gledali u…
Blic pre 1 dan
Naglašava da nema više osećanja prema Anđeli i najavljuje da bi imao mnogo toga da kaže učesnicima ukoliko bi ponovo ušao u rijaliti. Nekadašnji učesnik "Zadruge 6" Zvezdan Slavnić progovorio je bez zadrške o svojoj bivšoj devojci Anđeli Đuričić, sa kojom je pre nekoliko godina prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić. Osvrćući se na skandal o kom je brujao čitav Balkan, on je izneo svoj stav o njenom trenutnom učešću u "Eliti 10". Slavnić je tom prilikom priznao da… »
"Otvoriću Pandorinu kutiju o njoj": Zvezdan Slavnić nikad brutalnije o Anđeli, raskrinkao njen odnos sa Carem
Mondo pre 24 sata
Osvrćući se na skandal o kom je brujao čitav Balkan, on je izneo svoj stav o njenom trenutnom učešću u "Eliti 10". Slavnić je tom prilikom priznao da zbog učestalog pominjanja njegovog imena u programu ima osećaj kao da iz rijalitija nikada nije ni izašao. - Četiri godine... Dug period s vaše strane, a ja kao da nisam izašao iz rijalitija. Već tri godine se nastavlja punom parom, ovi ostali pričaju o meni - rekao je on, te priznao da nema novu partnerku. - Totalno… »
"Otvoriću Pandorinu kutiju" Zvezdan o Anđeli i Eliti 10, najavio haos: "Ako bih ušao mnogi bi gledali..."
Telegraf pre 1 dan
Zvezdan se sada osvrnuo na skandal pa otkrio šta misli o njenom učešću u Eliti. Zbog učestalog pominjanja njegovog imena u programu Slavnić priznaje da ima osećaj kao da iz rijalitija nikada nije ni izašao. - Četiri godine... Dug period s vaše strane, a ja kao da nisam izašao iz rijalitija. Već tri godine se nastavlja punom parom, ovi ostali pričaju o meni - rekao je on, te priznao da nema novu partnerku. - Totalno sam oduzet. Dobar sam, na TikToku, ko me poznaje,… »
"Otvoriću Pandorinu kutiju" Zvezdan Slavnića otkriva tajne o kojima ćuti godinama: Kada uđem, mnogi će gledati u moje patike…
Kurir pre 1 dan
Osvrćući se na skandal o kom je brujao čitav Balkan, on je izneo svoj stav o njenom trenutnom učešću u "Eliti 10". Slavnić je tom prilikom priznao da zbog učestalog pominjanja njegovog imena u programu ima osećaj kao da iz rijalitija nikada nije ni izašao. - Četiri godine... Dug period s vaše strane, a ja kao da nisam izašao iz rijalitija. Već tri godine se nastavlja punom parom, ovi ostali pričaju o meni - rekao je on, te priznao da nema novu partnerku. - Totalno… »
Vesti dana »
Izborni presek: Hoće li dijaspora glasati usred noći i gde su 93 biračka mesta
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Studenti tvrde da su praćeni: Živković navodi da je ispred zgrade video načelnika UKP
Euronews pre 3 satajoš 23 povezane
U Francuskoj zbog nasilja na protestima srednjoškolaca privedeno 5.060 osoba, 14 pritvoreno
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Javni dug Srbije na kraju avgusta bio 41,9 milijardi evra
Šabačke novosti pre 16 minutajoš 26 povezanih