Povezane vesti

"Dao bih ti 1.000 evra, ali umreće mi ujak" Milić tražio pomoć od Bregovića, a on mu je ovo odgovorio

"Dao bih ti 1.000 evra, ali umreće mi ujak" Milić tražio pomoć od Bregovića, a on mu je ovo odgovorio

Telegraf pre 24 sata
On se prisetio situacije kada mu je Bregović odbio pozajmicu od hiljadu evra za izdavanje autobiografije, i to uz izgovor da mora da kupi lekove za bolesnog ujaka. Vukašinović je oštro prokomentarisao koleginu škrtost, istakavši da je Bregović toliko opčinjen novcem da mu svako odvajanje od sopstvene gomile pada teško "kao da mu vadiš bubreg naživo". - Pre svega, ja sam njemu bio idol. Prvi put kad mi se smučio, zgadio, bilo je kad ja sam uradio autobiografiju,… »
"Dao bih ti 1.000 evra, ali umreće mi ujak" Milić Vukašinović zamolio Gorana Bregovića za pomoć - on mu ovako odgovorio: "On…

"Dao bih ti 1.000 evra, ali umreće mi ujak" Milić Vukašinović zamolio Gorana Bregovića za pomoć - on mu ovako odgovorio: "On…

Blic pre 1 dan
Bregović ulaže u nekretnine iz straha od siromaštva, obezbedivši sebe i svoje ćerke kućama i stanovima u Beogradu i drugim mestima. Roker Milić Vukašinović bez zadrške je progovorio o odnosu sa Goranom Bregovićem, tvrdeći da je čuvenom muzičaru nekada bio veliki idol. On se prisetio situacije kada mu je Bregović odbio pozajmicu od hiljadu evra za izdavanje autobiografije, i to uz izgovor da mora da kupi lekove za bolesnog ujaka. Vukašinović je oštro prokomentarisao… »
"Brega mi je rekao da će mu umreti ujak ako mi pozajmi 1.000 €" Milić Vukašinović ekskluzivno za Kurir o svađi s Goranom…

"Brega mi je rekao da će mu umreti ujak ako mi pozajmi 1.000 €" Milić Vukašinović ekskluzivno za Kurir o svađi s Goranom…

Kurir pre 1 dan
Nakon teške operacije, amputacije noge, nemamo priliku da ga u javnosti viđamo često kao ranije, a ekipu emisije "Stars", koja se emituje vikendom na Kurir televiziji, ugostio je u svom domu. - Sredio sam stan uz pomoć supruge, naravno, ali ideje su uglavnom moje - rekao nam je Milić kad smo primetili detalje u njegovom domu. Kako ste? Kako provodite ove dane? - Dobro sam. Dane provodim uglavnom kod kuće, jer sada živim invalidskim životom. I kakav je taj, kako vi… »
BREGOVIĆ ĆE DA DA PRE BUBREG NEGO PARE! Milić Vukašinović: Rekao mi je da će ujak da mu umre ako mi pozajmi!

BREGOVIĆ ĆE DA DA PRE BUBREG NEGO PARE! Milić Vukašinović: Rekao mi je da će ujak da mu umre ako mi pozajmi!

Svet & Skandal pre 22 sata
Nekadašnji bubnjar i autor brojnih hitova ističe da dane uglavnom provodi u svom domu u društvu supruge. Kako navodi, na invalidski život se i dalje navikava, dok u glavi sebe vidi na potpuno isti način kao i pre operacije. „Zbog proteze sam vezan za kuću. Proteza nije tako naivna kao što ljudi misle — staviš je, pa odmah hodaš i igraš fudbal. To ima samo u holivudskom filmu. Ima dve godine kako sam postao invalid. U glavi sam ostao isti, a jedino kad skontam da… »
"Pitao sam ga da mi pozajmi 1.000 €, kaže nema ujaku za lek": Milić Vukašinović o svađi s Bregom, spomenuo i Cecu

"Pitao sam ga da mi pozajmi 1.000 €, kaže nema ujaku za lek": Milić Vukašinović o svađi s Bregom, spomenuo i Cecu

Mondo pre 24 sata
Nakon teške operacije, amputacije noge, nemamo priliku da ga u javnosti viđamo često kao ranije, a sada je ugostio ekipu emisije "Stars" u svom domu. - Sredio sam stan uz pomoć supruge, naravno, ali ideje su uglavnom moje - rekao je Milić kad su primetili detalje u njegovom domu. Pogledajte slike: Kako ste? Kako provodite ove dane? - Dobro sam. Dane provodim uglavnom kod kuće, jer sada živim invalidskim životom. I kakav je taj, kako vi kažete, invalidski život? -… »

Vesti dana »