Povezane vesti
"Haland za 60 miliona? Aha, kako da ne!"
B92 pre 1 dan
Među poslednjima se oglasio Džesi Marš, nekadašnji menadžer Lids junajteda, a danas selektor Kanade. Lids je 2023. godine ispao iz Premijer lige, u jednoj od sezona obuhvaćenih istragom protiv Mančester sitija, a Marš tvrdi da su klubovi na Ostrvu godinama bili svesni da se dešavaju stvari koje nisu u skladu sa pravilima. "Mislim da bi Mančester Siti trebalo oštro kazniti. Morao bi da bude izbačen u niži rang. A opet, iskreno govoreći, svi su znali za to. Baš svi.… »
Haland za 60 miliona? Kako da ne! Novi žestok napad na Mančester siti...
Kurir pre 1 dan
Lids je 2023. godine ispao iz Premijer lige, u jednoj od sezona obuhvaćenih istragom protiv Mančester sitija, a Marš tvrdi da su klubovi na Ostrvu godinama bili svesni da se dešavaju stvari koje nisu u skladu sa pravilima. "Mislim da bi Mančester Siti trebalo oštro kazniti. Morao bi da bude izbačen u niži rang. A opet, iskreno govoreći, svi su znali za to. Baš svi. Ne znam zašto je trebalo ovoliko vremena da sve izađe na videlo", rekao je Marš u intervjuu za… »
Vesti dana »
Tramp odobrio prvo vojno pogubljenje streljanjem od Drugog svetskog rata
BBC News pre 53 minutajoš 12 povezanih
Naprednjaci tokom svog skupa zapalili zidine Niške tvrđave (VIDEO)
Danas pre 8 minutajoš 13 povezanih
Posle sunca i toplih dana stiže preokret: Prognoza RHMZ-a otkriva kada se menja vreme u Srbiji
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
RIK proglasio 19 izbornih lista, jedna povučena, zbirna lista najkasnije do 9. oktobra
Insajder pre 43 minutajoš 8 povezanih