Povezane vesti

Holanđani posle Srbije: Teška pobeda, ponovo smo pokazali slabost

Holanđani posle Srbije: Teška pobeda, ponovo smo pokazali slabost

Sport klub pre 1 dan
Naprotiv, gotovo svi ističu da je „Oranje“ do tri boda stigao mnogo teže nego što se očekivalo, da je Srbija u pojedinim periodima ozbiljno uzdrmala domaćina, kao i da je Bart Verbrugen u nadoknadi sprečio Orlove da dođu do boda. Holandski javni servis NOS već u naslovu dovoljno govori o tome kako je video utakmicu: „Oranje završio prvi reprezentativni period pod Ćavijem tesnom pobedom nad Srbijom.“ NOS navodi da je Holandija utakmicu počela veoma ofanzivno i… »
Štoper Srbije rekao veliku istinu o Ligi nacija koju cela Srbija treba da shvati

Štoper Srbije rekao veliku istinu o Ligi nacija koju cela Srbija treba da shvati

Telegraf pre 10 sati
Štoper reprezentacije Srbije, Srđan Babić, rekao je posle poraza Orlova od Holandije u četvrtom kolu A divizije Lige nacija da je zadovoljan što su uspeli da isprobaju različite varijante i da se dodatno uigraju za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo kroz Ligu nacija. - Generalno sam saglasan sa selektorom, iskoristili smo četiri utakmice da isprobamo sve varijante, manje-više sve igrače, sve sisteme i da se spremimo za ono što je najvažnije, a to su kvalifikacije… »
SKener: Cvetković oduševio, plus i Gudelju, neki novi Laki

SKener: Cvetković oduševio, plus i Gudelju, neki novi Laki

Sport klub pre 1 dan
Odigrala je Srbija odličnu partiju u Ajndhovenu. Nije nagrađena bodovima (1:2), međutim, kompletan učinak daje energiju srpskom timu u projekciji bliže budućnosti. Nastavljen je niz poraza, „orlovi“ su u Holandiji upisali šest u nizu. Najveći dobitak, uz solidnu partiju celog tima, donosi učinak tinejdžera Mihajla Cvetkovića i Stefana Gudelja. Raspoređeni u osnovnoj formaciji 5-4-1 srpski fudbaleri zaslužuju pohvale. Ovo je učinak ekipe na skeneru Sport kluba.… »
Kapiten Holandije proslavio jubilej, pa imao poruku za "Orlove"! Van Dajk: "Nisu me..."

Kapiten Holandije proslavio jubilej, pa imao poruku za "Orlove"! Van Dajk: "Nisu me..."

Večernje novosti pre 1 dan
Tanjug, AP Photo/Patrick Post Odigrao je Virdžil Van Dajk jubilarni 100. meč za reprezentaciju Holandije, koji će pamtiti po lepom. Izabranici Ćavija Ernandeza savladali su Srbiju istim rezultatom kao na Marakani (2:1), a defanzivac i kapiten "lala" prokomentarisao je dešavanja na terenu. On je priznao da ga Srbija nije iznenadila postignutim golom i stvorenim šansama, a o igri "orlova" kaže: - Imaju kvalitetne igrače, fizički dobre igrače. Nisu me iznenadili,… »
Ovo je put za opstanak u a divziji: Srbija zna čemu da se nada u Ligi nacija

Ovo je put za opstanak u a divziji: Srbija zna čemu da se nada u Ligi nacija

Mondo pre 11 sati
Nakon remija Grčke i Holandije ta dva tima imaju po osam osvojenih bodova, a na dva meča do kraja takmičenja srpski tim je i dalje bez bodova. To znači da Srbija može da bude treća, u najboljem slučaju po nju. Do treće pozicije na tabeli, Srbija bi mogla da stigne samo ukoliko u novembru pobedi obe utakmice koje treba da igra! Prvo će u Beogradu dočekati Nemačku, zatim gostovati Grčkoj, a moraće da nam se poklopi i rezultat sa meča koji treba da odigraju Nemci i… »
Ćavi biranim rečima hvalio Srbiju nakon nove pobede Holandije: "Možda nemaju bod, ali su top tim..."

Ćavi biranim rečima hvalio Srbiju nakon nove pobede Holandije: "Možda nemaju bod, ali su top tim..."

Telegraf pre 11 sati
Ćavi je nakon utakmice za TV Arena Sport komentarisao igru Srbije i pohvalio našu reprezentaciju: - Da, osećam zadovoljstvo igračima i timom. Patili smo večeras, tim Srbije je dobar, bili su fantastični, izlazili na presing. Promenili smo sistem u drugom poluvremenu, kreirali više šansi, mogli smo da pobedimo i 3:1. Patili smo kao tim protiv vrlo dobre ekipe. Nemaju nijedan poen, ali su top tim. Bilo je kornera i neprijatnih situacija, ali morali smo da patimo da… »
Srbija ima top tim - selektor Holandije nije štedeo pohvale

Srbija ima top tim - selektor Holandije nije štedeo pohvale

Večernje novosti pre 1 dan
Foto Tanjug/AP Photo/Martin Meissner Fudbalska reprezentacija Srbije prijatno je iznenadila i Ćavija Ernandeza (46). Proslavljeni as ima maksimalan učinak kao selektor Holandije protiv "orlova", ali to ga nije sprečilo da pohvali ekipu Veljka Paunovića (49). Čuveni vezista je identičnim rezultatom (2:1) slavio prošle nedelje na "Marakani i večeras na "Filips stadionu", ali priznaje da je bilo jako teško da njegov tim dođe do bodova u Ajndhovenu. - Zadovoljan sam… »
"Srbija možda nema nijedan bod, ali ima top tim"

"Srbija možda nema nijedan bod, ali ima top tim"

B92 pre 10 sati
Holandija je savladala Srbiju sa 2:1 u Ajndhovenu, ali je do trijumfa stigla znatno teže nego što bi konačan rezultat mogao da sugeriše. "Orlovi" su posebno u drugom poluvremenu pružili snažan otpor domaćinu, a posle utakmice pohvale na račun srpske selekcije stigle su i od kapitena Virdžila van Dajka i novog selektora Holandije Ćavija Ernandesa. Van Dajk nije bio iznenađen izdanjem Srbije, istakao je da je njegova ekipa bila svesna kvaliteta protivnika. "Nije me… »
Paunović: Holandija, pun stadion i sudije su bile protiv nas

Paunović: Holandija, pun stadion i sudije su bile protiv nas

Sport klub pre 11 sati
Ne bih izdvajao pojedince, ali bila je ovo fanatstična utakmica Cvetkovića i Gudelja, doneli su nam svežinu. Imali smo neverovatne šanse koje smo stvorili, mogli smo da povedemo, posebno posle velike šanse Cvetkovića na pas Gudelja. Naravno, pobedili su nas, iskoristii su svoje šanse i to je tako“, kazao je Paunović, koji je još želeo da istakne: „Samo možemo da kažemo da smo kroz proces došli do ovakvog izdanja. Nisam zadoovljan suđenjem, ne mogu da postoje dupli… »
Cvetković dao prvi gol za Srbiju, ali ostao utučen: "Jako mi je žao što nismo uzeli bodove protiv Holandije"

Cvetković dao prvi gol za Srbiju, ali ostao utučen: "Jako mi je žao što nismo uzeli bodove protiv Holandije"

Telegraf pre 11 sati
Orlovi imaju za čim da žale, pošto su bili bolji od rivala u većem delu utakmice, ali to nije bilo dovoljno. Naivno je Srbija primila prvi gol od Kopmajnersa, ali samo četiri minuta nakon toga je uspeo da izjednači Mihajlo Cvetković. Mladi napadač Srbije je glavom postigao pogodak, što je prvi gol za Orlove u njegovoj karijeri. Posle utakmice, Cvetković je dao izjavu za Arenu sport vezanu upravo za taj gol. - Presrećan sam zbog prvog gola. Kad sam video da ulazi u… »
Mihajlo Cvetković Ponosan na svoj tim: "Žao mi je što nismo na drugačiji način iskoristili našu borbu i snagu"

Mihajlo Cvetković Ponosan na svoj tim: "Žao mi je što nismo na drugačiji način iskoristili našu borbu i snagu"

Kurir pre 1 dan
Žao mi je što nismo na drugačiji način iskoristili našu borbu i snagu, da izvučemo remi ili pobedu na kraju. Na kraju nismo iskoristili naše šanse", naveo je Cvetković za TV Arena Sport. Fudbalska reprezentacija Srbije je večeras na gostujućem terenu u Ajndhovenu izgubila od selekcije Holandije 1:2, u utakmici četvrtog kola Grupe 2 "A" divizije Lige nacija. Jedini strelac za selekciju Srbije u tom meču bio je upravo Cvetković, kome je to bio prvi pogodak za… »
Mihajlo Cvetković: "Dušan Tadić me bodrio još od zagrevanja, sve mi govorio"

Mihajlo Cvetković: "Dušan Tadić me bodrio još od zagrevanja, sve mi govorio"

Mondo pre 11 sati
Nažalost, njegov gol koji je dao u 34. minutu utakmice u Ajndhovenu, nije bio dovoljan da dođemo do prvih bodova u Ligi nacija, pošto je na kraju Holandija slavila 2:1. "Presrećan sam zbog prvog gola, kada sam video da ulazi, ne mogu da opišem taj osećaj. Presrećan sam, ne bih da ističem gol, žao mi je što ovu borbu i našu snagu koju smo imali nismo iskoristili, odnosno da nismo izvukli bod ili tri", rekao je Cvetković za TV Arena Sport posle meča, svestan toga da… »
Cvetković utučen i pored prvenca za Srbiju: Ne mogu da prežalim...

Cvetković utučen i pored prvenca za Srbiju: Ne mogu da prežalim...

Večernje novosti pre 11 sati
Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je centarfora za budućnost. Pokazao je Mihajlo Cvetković (19) protiv Holandije (2:1) zbog čega ga obožavaju navijači Anderlehta i da nije nikakva slučajnost što rešeta mreže u Belgiji. Nekadašnji prvotimac Čukaričkog pružio je sjajnu partiju, maksimalno iskoristio šansu i opravdao poverenje selektora Veljka Paunovića. Bio je konstantna opasnost po gol "lala", a u 35. minutu odlično je… »
Mihajlo Cvetković otkrio da mu je Veljko Paunović prišao nakon promašaja: "Rekao mi je..."

Mihajlo Cvetković otkrio da mu je Veljko Paunović prišao nakon promašaja: "Rekao mi je..."

Telegraf pre 11 sati
Jedan od najboljih, ako ne i najbolji bio je Mihajlo Cvetković. Mladi napadač Anderlehta odigrao je fenomenalnu utakmicu, postigao gol, a mogao je i do drugog: - Jako mi je žao što nismo uspeli da ostvarimo pozitivan rezultat. Mislim da ste gledali jednu hrabru Srbiju sa puno snage i emocija. Mislim da smo dali sve od sebe. Jako sam srećan zbog gola i kako smo izgledali danas, jer stvarno su svi dali maksimum i u teškim trenucima kada nije bilo lako. Mislim da smo… »
Srbija pružila sjajan otpor u Amsterdamu! Pogledajte najzanimljivije momente sa utakmice! (video)

Srbija pružila sjajan otpor u Amsterdamu! Pogledajte najzanimljivije momente sa utakmice! (video)

Kurir pre 11 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Holandije u Amsterdamu sa 2:1 u okvuru 4. kola Lige nacja. Pogledajte najzanimljvije detalje sa utakmice:… »
Veljko Paunović za RTS: Holandiji nije potrebna takva pomoć, mi smo uradili sjajan posao

Veljko Paunović za RTS: Holandiji nije potrebna takva pomoć, mi smo uradili sjajan posao

RTS pre 11 sati
Srbija je upisala i četvrti poraz u Ligi nacija, drugi protiv Holandije, ali utisak je da je ovo bila najbolja igra "orlova" u tom periodu. "Verovatno jeste. Mislim da su momci uradili neverovatan posao. Vratili smo se brzo posle primljenog gola. Ne bih izdvajao pojedince, ali moramo da priznamo da je bila fantastična utakmica Cvetkovića i Gudelja, dvojice mladih momaka koji su doneli svežinu i vedrinu u našoj igri", počeo je Veljko Paunović u izjavi za RTS nakon… »
Paunović: Ovo je verovatno bilo naše najbolje izdanje u ovoj Ligi nacija

Paunović: Ovo je verovatno bilo naše najbolje izdanje u ovoj Ligi nacija

Radio sto plus pre 1 dan
Mislim da su momci uradili neverovatan posao”, naveo je Paunović za TV Arena Sport. Fudbalska reprezentacija Srbije je večeras na gostujućem terenu u Ajndhovenu izgubila od selekcije Holandije 1:2, u utakmici četvrtog kola Grupe 2 “A” divizije Lige nacija. “Vratili smo se posle primljenog gola veoma brzo. Tim je funkcionisao izvanredno. Imali smo neverovatne šanse da povedemo 2:1 na početku drugog poluvremena. Odnos iskorišćenih šansa nije bio jednak”, dodao je… »
Veljko Paunović nikad emotivniji na konferenciji, pomenuo i partije mladih: "Jednog dana će nam se vratiti"

Veljko Paunović nikad emotivniji na konferenciji, pomenuo i partije mladih: "Jednog dana će nam se vratiti"

Telegraf pre 10 sati
Veljko Paunović bio je zadovoljan time kako je Srbija na terenu izgledala, ali je istakao da je vrlo nezadovoljan suđenjem: - To je nešto što sam rekao. Ja sam jako razočaran da na ovakvo predivnom scenariju kao što je ovaj pun stadion bio, izuzetan protivnik kao Holandija, protiv nas, navijači njihovi, dve ekipe koje se bore, mislim da dupli standardi u suđenju ne mogu da postoje. Ne možemo da prihvatimo mi kao ekipa koja daje od sebe, koja je u fazi gde još… »
Paunović grmi na suđenje: Holandiji nije potrebna pomoć, selektor Srbije posebno pohvalio dva igrača...

Paunović grmi na suđenje: Holandiji nije potrebna pomoć, selektor Srbije posebno pohvalio dva igrača...

Kurir pre 10 sati
Golove za Holandiju postigli su Kopmejners u 31. minutu i Zirkze u 77. minutu. Gol za Srbiju postigao je Cvetković u 35. minutu. Srbija ostaje na dnu tabele grupe A2 bez bodova, dok Holandija sada ima osam bodova. U novembru naš tim igra kod kuće protiv Nemačke i u gostima protiv Grčke. Svoje impresije posle meča izneo je selektor Srbije Veljko Paunović. " Ovo je najbolja utakmica Srbije u ovom ciklusu.Momci su uradili neverovatan posao. Vratili smo se brzo posle… »
Paunović udario na sudije: „Jednoj Holandiji ne treba ovakvo suđenje, momci su uradili neverovatan posao!“

Paunović udario na sudije: „Jednoj Holandiji ne treba ovakvo suđenje, momci su uradili neverovatan posao!“

Hot sport pre 11 sati
Orlovi su u Ajndhovenu izgubili od Holandije rezultatom 1:2, a nakon utakmice je za TV Arena Sport govorio selektor Veljko Paunović. On je pohvalio svoje igrače za prikazanu partiju, ali se osvrnuo i na suđenje. Na pitanje da li je ovo bilo najbolje izdanje Srbije u dosadašnje četiri utakmice, Paunović je odgovorio: „Verovatno jeste. Drago mi je da mislite kao ja. Mislim da su momci uradili neverovatan posao. Vratili smo se posle primljenog gola. Ne bih izdvajao… »
Paunović besan zbog suđenja: "Holandiji nije potrebna takva pomoć!"

Paunović besan zbog suđenja: "Holandiji nije potrebna takva pomoć!"

B92 pre 11 sati
"Orlovi" su poraženi na "Filips areni" rezultatom 2:1 i upisali šesti poraz u nizu pod vođstvom Veljka Paunovića. Ipak, on se složio sa konstatacijom novinara TV "Arenasport" da je Srbija delovala najbolje do sada. "Verovatno jeste. Šta vi mislite? Drago mi je da tako mislite. Mislim da su momci odradili neverovatan posao. Vratili smo se posle primljenog gola. Ne bih izdvajao pojedince, ali moramo da izdvojimo fantastičnu utakicu Cvetkovića i Gudelja koji su doneli… »
Paunović nezadovoljan suđenjem: Holandija, pun stadion i sudije su bili protiv nas

Paunović nezadovoljan suđenjem: Holandija, pun stadion i sudije su bili protiv nas

Dnevnik pre 11 sati
– Momci su uradili neverovatan posao, vratili smo se posle primljenog gola vrlo brzo. Ne bih izdvajao pojedince, ali bila je ovo fanatstična utakmica Cvetkovića i Gudelja, doneli su nam svežinu. Imali smo neverovatne šanse koje smo stvorili, mogli smo da povedemo, posebno posle velike šanse Cvetkovića na pas Gudelja. Naravno, pobedili su nas, iskoristii su svoje šanse i to je tako - kazao je Paunović, koji je još želeo da istakne: – Samo možemo da kažemo da smo… »
Veljko Paunović: „Šta će Holandiji pomoć sudija protiv Srbije?“

Veljko Paunović: „Šta će Holandiji pomoć sudija protiv Srbije?“

Mondo pre 11 sati
Ipak, uprokos poraz od Holandije 2:1, bilo je stvari koje, donekle, govore da bi trebalo da budemo strpljivi i da verujemo da bi se u budućnosti stvari mogle okrenuti u našu korist, što je i selektor Veljko Paunović primetio posle meča. "Verovatno jeste najbolja utakmica Srbije. Šta vi mislite?", rekao je Paunović za TV Arena Sport posle čega je dobio potvrdan odgovor i to mu se dopalo: "Momci su uradili neverovatan posao, vratili smo se odmah posle primljenog gola… »
Paunović zagrmeo posle 4. uzastopnog poraza! Ovim nije zadovoljan selektor Srbije!

Paunović zagrmeo posle 4. uzastopnog poraza! Ovim nije zadovoljan selektor Srbije!

Tanjug, AP Photo/Patrick Post Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi poraz u A Ligi nacija - Grupa 3, pošto je izgubila u Ajndhovenu, istim rezultatom od Holandije, kao u Beogradu 1:2 (1:1). Bio je to četvrti uzastopni neuspeh za "orlove", pošto su prethodno morali da čestitaju Grčkoj i upravo "lalama" na Marakani (oba puta 1:2), kao i Nemačkoj u Augzburgu (2:0). Strelac utešnog pogotka za srpski tim bio je Mihajlo Cvetković, koji je doneo izjednačenje… »
Dušan Tadić oduševljen dvojicom klinaca: "Oni su budućnost srpskog fudbala, poraz je sada nebitan"

Dušan Tadić oduševljen dvojicom klinaca: "Oni su budućnost srpskog fudbala, poraz je sada nebitan"

Telegraf pre 11 sati
Zaslužila je Srbija više kada je rezultat u pitanju, ali je dobila možda i nešto važnije – igrače za budućnost: Stefana Gudelja na poziciji štopera i Mihajla Cvetkovića u napadu, koji su oduševili i kapitena Dušana Tadića. On je u izjavi za televiziju Arena sport upravo njih dvojicu naglasio. - Dosta dobrih stvari. Pružili smo dobru partiju u prvom poluvremenu, zaslužili smo više, ali i da smo pobedili i da smo igrali nerešeno, najbitnija je igra. Igrali smo dobro… »
Tadić ponosan na saigrače: "Srbija je dobila nove igrače"

Tadić ponosan na saigrače: "Srbija je dobila nove igrače"

Nova pre 1 dan
Odmah po završetku susreta u 4. kolu A Ligi nacija, iskusni lider "orlova" izneo je niz pohvala na račun svojih saigrača, posebno istakavši doprinos mladih snaga. „Ponosan sam na momke. Sjajni Cvetković, Gudelj, mladi momci, svi su oduševili. Srbija je dobila nove igrače, oduševljen sam kako se ponašaju, igraju. Divni momci, budućnost reprezentacije. Odlično smo odigrali“, konstatovao je Tadić. Igra i pristup nacionalnog tima u Holandiji ostavili su opšti utisak da… »
Dušan Tadić oduševljen igrom jednog igrača Srbije: "Stvarno prelepo ponašanje i igra! Mislim da smo zaslužili više"

Dušan Tadić oduševljen igrom jednog igrača Srbije: "Stvarno prelepo ponašanje i igra! Mislim da smo zaslužili više"

Kurir pre 10 sati
Mislim da smo pružili jako dobru partiju, pogotovo u prvom poluvremenu, i da smo zaslužili više", naveo je Tadić za TV Arena Sport. Fudbalska reprezentacija Srbije je večeras na gostujućem terenu u Ajndhovenu izgubila od selekcije Holandije 1:2, u utakmici četvrtog kola Grupe 2 "A" divizije Lige nacija. "Svakako je najbitnija igra. Igrali smo jako dobro timski, branili se zajedno, jako dobro napadali, nismo se spustili toliko nisko kao protiv Nemačke i samim tim im… »
Tadić pronašao svetlo na kraju tunela: „Pred njima je svetla budućnost i lepa stvar za srpski fudbal!“

Tadić pronašao svetlo na kraju tunela: „Pred njima je svetla budućnost i lepa stvar za srpski fudbal!“

Hot sport pre 10 sati
Nakon poraza od Grčke, Holandije i Nemačke, usledio je još jedan neuspeh protiv „lala“, ovog puta u Ajndhovenu, gde su Orlovi izgubili 2:1. Ipak, za razliku od prethodnih utakmica, Srbija je ostavila mnogo bolji utisak, a upravo u mladim igračima koji su dobili priliku Dušan Tadić vidi razlog za optimizam. Mihajlo Cvetković i Stefan Gudelj dobili su priliku protiv Holandije, a Tadić je posebno istakao njihove nastupe i zalaganje. „Dosta dobrih stvari. Pružili smo… »
Tadić oduševljen mladim orlovima: Posebno je izdvojio Cvetkovića i Gudelja posle poraza od Holandije!

Tadić oduševljen mladim orlovima: Posebno je izdvojio Cvetkovića i Gudelja posle poraza od Holandije!

Kurir pre 10 sati
Iako su „orlovi“ ostali bez bodova, prikazali su jednu od boljih partija u poslednje vreme, a posebno su se istakli mladi igrači. Cvetković je postigao svoj prvi gol u dresu reprezentacije Srbije, dok je Tadić bio posebno zadovoljan načinom na koji su mladi reprezentativci odgovorili na veliki izazov. - Dosta stvari možemo da izvučemo. Pružili smo dosta dobru partiju, pogotovo u prvom poluvremenu. Zaslužili smo više. Igrali smo timski jako dobro, branili se… »
Dušan Tadić: "Pred srpskim reprezentativcima je svetla budućnost"

Dušan Tadić: "Pred srpskim reprezentativcima je svetla budućnost"

Mondo pre 11 sati
Ovog puta su izabranici selektora Veljka Paunovića ozbiljno namučili Holandiju, koja je verovatno upisala tri boda i pre nego što je utakmica počela. Ponašanje kapitena Dušana Tadića i njegov saigrača pokazuju da to ne može baš tako. Odmah nakon utakmice u Ajndhovenu, Tadić je istakao da je zadovoljan, da se videlo dosta pozitivnih stvari u igri Srbije i da ima prostora za optimizam. Posebno je hvalio strelca gola Mihajla Cvetkovića i debitanta Stefana Gudelja.… »
"A to je dobra stvar za srpski fudbal..." Dušan Tadić nakon poraza Srbije od Holandije

"A to je dobra stvar za srpski fudbal..." Dušan Tadić nakon poraza Srbije od Holandije

Foto: ANP, ANP / Alamy / Profimedia Fudbaleri Holandije pobedili su Srbiju sa 2:1 u okviru 4. kola A grupe Lige nacija, a nakon meča utiske je izneo Dušan Tadić. Utisci Dušana Tadića su pozitivni iako smo izgubili. - Mislim da smo zaslužili više. Branili se dobro zajedno, nismo se spustili tako nisko kao protiv Nemačke, pa smo im napravili problem. Srećan sam mnogo zbog ovih mladića, Gudelj, Cvetković, fenomenalno su igrali. Gudelj je iznosio sjajno loptu,… »
Veljko Paunović isprozivao sudiju posle poraza od Holandije: "Ovakvoj reprezentaciji ne treba pomoć"

Veljko Paunović isprozivao sudiju posle poraza od Holandije: "Ovakvoj reprezentaciji ne treba pomoć"

Telegraf pre 1 dan
I pored poraza, ima mnogo pozitivnih stvari, što je istakao i selektor, koji je apostrofirao da nije bio zadovoljan poslom koji je obavio glavni sudija - Donatas Runšas iz Letonije. Pohvalio je posebno Paunović Mihajla Cvetkovića i Stefana Gudelja u izjavi za Arena Sport televiziju. - Verovatno jeste. Momci su uradili neverovatan posao. Vratili smo se brzo posle primljenog gola. Bila je fantastična utakmica Cvetkovića i Gudelja, dva momka koji su doneli svežinu i… »
Ovako besnog Veljka Paunovića nikad niste videli: "Čitajte sa usana šta je rekao sudiji"

Ovako besnog Veljka Paunovića nikad niste videli: "Čitajte sa usana šta je rekao sudiji"

Telegraf pre 11 sati
Selektor reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, bio je veoma ljut posle meča protiv Holandije, gde je naš tim poražen sa 2:1 u Ajndhovenu, a razlog je glavni sudija Donatas Runšas, koji je doneo neke odluke koje su razbesnele našeg stratega. Posebno je Paunović "eksplodirao" kada je u finišu meča sudija doneo jednu odluku koja je išla na štetu Srbije. Kamera je tada uhvatila Veljka Paunovića koji je svašta rekao sudiji i sreća je da je sve to izgovorio na srpskom,… »
Ovakvog Paunovića nikad niste videli: Urlao na sudiju, pa skinuo i bacio trenerku

Ovakvog Paunovića nikad niste videli: Urlao na sudiju, pa skinuo i bacio trenerku

Mondo pre 11 sati
U završnici utakmice, dok je Holandija vodila 2:1 protiv Srbije, sudija nije dozvolio prednost i dao je loptu Holađanima što je iznerviralo Paunovića. Odmah je skočio sa klupe da protestuje kod Rumšasa, koji mu je odmah pokazao žuti karton, a to je samo dodatno "raspalilo" Veljka Paunovića koji je potom izgubio živce kako nikada nismo do sada videli od njega. Pogledajte: S njegovih usana mogle su da se pročitaju brojne psovke na srpskom jeziku koje je lako… »
VIDEO Paunović pobesneo kao nikad pre: Opsovao posle odluke sudije, pa bacio jaknu

VIDEO Paunović pobesneo kao nikad pre: Opsovao posle odluke sudije, pa bacio jaknu

Nova pre 11 sati
Incident se dogodio nakon spornog duela u kojem su se na travi našla čak dvojica srpskih reprezentativaca. Vidno revoltiran što litvanski arbitar Donatas Rumšas nije dosudio faul u korist "orlova", nekadašnji strateg Real Ovijeda potpuno je izgubio kontrolu. Besno je skinuo jaknu, prišao četvrtom sudiji i oštro protestovao na srpskom jeziku. Uprkos burnoj reakciji srpskog selektora, odlukom arbitrata meč je nastavljen, a reprezentacija Holandije uspostavila je… »
Ovako izgleda tabela u Ligi nacija posle novog poraza Srbije: Orlovi u problemu, blizu ispadanja, loše je...

Ovako izgleda tabela u Ligi nacija posle novog poraza Srbije: Orlovi u problemu, blizu ispadanja, loše je...

Telegraf pre 11 sati
Oni su ovoga puta poraženi od Holandije u Ajndhovenu sa 2:1, gde su Orlovi odigrali i najbolju utakmci u poslednje vreme, ali je izostao bar bod. Srbija ima za čim da žali, odigrali su jako dobro drugo poluvreme, napadali su Holanđane, a Verbrugen je branio sve. Na kraju je bila dovoljna samo jedna nepažnja odbrane, Rejnders je stigao loptu i vratio je za Zirkzea, koji je postigao gol. Orlovi su onda krenuli po svoj pogodak, ali nisu uspeli da dođu do njega, pa je… »
Fudbaleri Srbije ponovo izgubili od Holandije u Ligi nacija

Radio sto plus pre 1 dan
Pobedonosan gol za Holandiju postigao je Džošua Zirkze u 72. minutu. Utakmicu je bolje započela selekcija Holandije, koja je do prve šanse došla već u trećem minutu, kad je udarac sa male udaljenosti Meksa Merdinka, do kog je lopta došla nakon gužve u kaznenom prostoru, završio preko gola reprezentacije Srbije. Holanđani su nastavili da budu ofanzivniji i u narednom periodu i do sledeće dobre prilike došli u 12. minutu, kad je šut Džoija Vermana, koji je loptu… »
Srbija poražena od Holandije sa 2:1 u Ajndhovenu

Srbija poražena od Holandije sa 2:1 u Ajndhovenu

Politika pre 11 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Holandije rezultatom 2:1 u četvrtom kolu Lige nacija na stadionu „Filips“ u Ajndhovenu. Holandija je povela u 31. minutu. Teun Kopmajners izveo je slobodan udarac i direktnim udarcem savladao Vanju Milinković-Savića. Srbija je brzo odgovorila. Samo četiri minuta kasnije Mihajlo Cvetković je postigao gol posle centaršuta Alekse Terzića i izjednačio na 1:1. Srbija je u nastavku imala prilike da preokrene rezultat. Lazar… »

Radio 021 pre 11 sati
Prednost Holandiji doneo je Teun Kopmajners golom u 31. minutu, a izjednačenje Srbiji Mihajlo Cvetković pogotkom u 35. minutu. Pobedonosan gol za Holandiju postigao je Džošua Zirkze u 72. minutu. Utakmicu je bolje započela selekcija Holandije, koja je do prve šanse došla već u trećem minutu, kad je udarac sa male udaljenosti Meksa Merdinka, do kog je lopta došla nakon gužve u kaznenom prostoru, završio preko gola reprezentacije Srbije. Holanđani su nastavili da… »
Nova tabela Lige nacija: Srbija nezasluženo bez bodova, ali i dalje imaju razloga da se nadaju!

Nova tabela Lige nacija: Srbija nezasluženo bez bodova, ali i dalje imaju razloga da se nadaju!

Hot sport pre 11 sati
Ipak, Orlovi su odigrali jednu od najboljih utakmica u poslednje vreme, ali do boda nisu uspeli da dođu. Orlovi imaju za čim da žale, posebno zbog onoga što su prikazali u drugom poluvremenu. Srbija je napadala, stvarala prilike i ozbiljno pritiskala Holanđane, ali je Verbrugen bio na visini zadatka i uspevao da zaustavi pokušaje gostiju. Na kraju je presudila jedna nepažnja u odbrani. Rejnders je stigao do lopte i vratio je za Zirkzea, koji je iskoristio priliku i… »
Fudbaleri Srbije poraženi od Holandije, domaćin u Ajndhovenu "odbranio" pobedu

Fudbaleri Srbije poraženi od Holandije, domaćin u Ajndhovenu "odbranio" pobedu

RTV pre 11 sati
Srbija je ostavila mnogo bolji utisak nego na prethodnim mečevima, pa uprkos šestom uzastoponom porazu dobre stvari su odlične partije mladog napadača Mihajla Cvetkovića i debitanta Stefana Gudelja, defanzivca Crvene zvezde. Holandija je povela pogotkom Teuna Kopmajnersa u 31. minutu iz slobodnog udarca, a četiri minuta kasnije izjednačio je Mihajlo Cvetković, prvim golom za A tim Srbije, glavom, na asistenciju Alekse Terzića. Cvetković je pre pogotka imao jednu… »
Evo kako Srbija stoji na tabeli: Svaki gol može da odluči o opstanku ili ispadanju

Evo kako Srbija stoji na tabeli: Svaki gol može da odluči o opstanku ili ispadanju

Kurir pre 11 sati
Srbiju je u okviru grupe A2 pobedila Holandija u Ajndhovenu sa 2:1 (1:1). Holanđani su stigli do osmog osvojenog boda. Dva kola pre kraja teško je očekivati da naš tim može bolje od četvrtog mesta. Nemačka je treća sa pet bodova, a Grčka deli prvo mesto sa Holandijom sa po osam bodova. Ipak, nije sve tako crno pošto po novom sistemu takmičenja ne ispadaju automatski sve poslednjeplasirane ekipe iz četiri grupe. Ispašće najgore dve, dok će preostale dve igrati… »
Teško za gledanje, ali postoji nada - minimalna

Teško za gledanje, ali postoji nada - minimalna

B92 pre 11 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije upisala je i četvrti poraz u Ligi nacija, pošto je u Ajndhovenu izgubila od Holandije rezultatom 2:1. Iako su "orlovi" odigrali jedno od najboljih poluvremena u poslednje vreme, naročito u nastavku meča, izostao je rezultat koji bi doneo makar jedan bod. Srbija je u drugom delu utakmice preuzela inicijativu, konstantno pritiskala domaćina i stvarala prilike, ali je golman Holandije Verbrigen bio na visini zadatka. Odbranio je… »
Srbija posle velike drame poražena od Holandije

Srbija posle velike drame poražena od Holandije

Euronews pre 11 sati
Srbija je doživela i četvrti poraz u isto toliko utakmica u ovogodišnjoj Ligi nacija, ali je u Ajndhovenu konačno pokazala lice koje daje razlog za optimizam. "Orlovi" su protiv Holandije odigrali najbolju utakmicu u dosadašnjem ciklusu, dugo bili ravnopravan rival, imali svoje prilike za preokret, ali su u trenutku kada su bili najbliži drugom golu poklekli i dozvolili domaćinu da preko Džošue Zirkzea stigne do pobede od 2:1. Najviše razloga za zadovoljstvo Srbija… »
Srbija poražena od Holandije, domaćin u Ajndhovenu "odbranio" pobedu

Srbija poražena od Holandije, domaćin u Ajndhovenu "odbranio" pobedu

Newsmax Balkans pre 11 sati
Fudbaleri Srbije odigrali su najbolju utakmicu u Ligi nacija, ali to nije bilo dovoljno da izbegnu novi poraz, posle čega su na minimum sveli šanse da izbegnu ispadanje u B diviziju. Holandija je do pobede stigla pogocima Tuna Kopmajnersa u 31. i Jošue Zirksea u 72. minutu, a jedini pogodak za Srbiju postigao je Mihajlo Cvetković u 35. minutu. Imala je Srbija dve velike prilike za postizanje gola, ali ih nisu iskoristili Strahinja Pavlović u 44. i Cvetković u 46.… »
Orlovi ostali bez nagrade za hrabru igru: Srbija i pored dobre partije poražena u Holandiji!

Orlovi ostali bez nagrade za hrabru igru: Srbija i pored dobre partije poražena u Holandiji!

Hot sport pre 11 sati
Iako su stvarali šanse i imali povoljan rezultat većim delom meča, bodovi na kraju ostaju u zemlji lala. Na kraju 2:1. Ovaj meč Srbija dočekala u jako lošoj situaciji (u kojoj će definitivno posle ovog kola i ostati), budući da je ubedljivo poslednja na tabeli i da je bez ijednog osvojenog boda. S druge strane, u Holandiji su i pre početka meča imali razloga za slavlje, a raztlog za to je 100. meč Virdžila van Dajka. Srbija: Milinković-Savić, S. Gudelj, Babić,… »

Vesti dana »