Povezane vesti
"Voleo bih da upoznam ženu koja me je rodila" Učesnik Elite se slomio, pa otvorio dušu: Car slušao i zanemeo
Telegraf pre 6 dana
Njih dvojica su načeli temu o odrastanu a Zarić je otkrio detalje o usvajanju ali i želji da pronađe biološku majku. Nakon potresne ispovesti, Dalibor Zarić se osamio u dvorištu sa Filipom Carem, gde je iskreno progovorio o želji da pronađe ženu koja ga je rodila, ali i o poštovanju prema ljudima koji su ga odgajili. Podsetimo, Dalibor je ranije ispričao da je usvojen i da je ime jedino što mu je biološka majka ostavila u životu. - Jednog dana ću saznati sigurno,… »
"Voleo bih da upoznam ženu koja me je rodila" Učesnik Elite 10 se slomio i progovorio o najbolnijoj temi, Car zanemeo od tuge…
Blic pre 6 dana
Naglasio je da nema gnev prema biološkoj majci, ali želi samo objašnjenje zašto je tako bilo. Učesnik rijalitija Dalibor Zarić otvorio je dušu Filipu Caru u dvorištu imanja i u potresnom razgovoru otkrio detalje o svom odrastanju. Učesnik Elite 10 se dotakao i detalja o usvajanju, kao i želji da sazna ko mu je biološka majka, ali i o poštenoj borbi kroz život. Nakon potresne ispovesti, Dalibor Zarić se osamio u dvorištu sa Filipom Carem, gde je iskreno progovorio o… »
Ispovest učesnika Elite 10 ledi krv u žilama! Otvorio dušu pred kamerama i rasplakao čitavu naciju, spremite maramice!
Kurir pre 6 dana
Filip Car rešio je da obavlja razgovore sa novim učesnicima " Elite 10", kako bi gledaocima, a i ukućanima, dočarao bolje njihove ličnosti i karaktere, te je tako prvi razgovor obavio sa Daliborom Zarićem. - Kako si ti pristigao nama ovde, koja je tvoja priča - pitao je Car. - Radio sam dosta poslova i nigde se nisam pronašao, hteo sam da izađem u javnost, da me ljudi bolje upoznaju i da me ljudi vide. Preko neke prijateljice, moje poznanice i prijavio sam se za… »
Vesti dana »
Stravičan napad na aerodrom u Rijadu: Najmanje 12 mrtvih i 309 povređenih, Tramp razmatra vojnu intervenciju
IndeksOnline pre 3 minutajoš 19 povezanih
SAD pokrenule istragu protiv ABC-a, CBS-a, CNN-a, NBC-a i Foks njuza zbog mogućeg kršenja antimonopolskih zakona
Euronews pre 23 minutajoš 5 povezanih
(Foto) Uragan ostavio pustoš za sobom! Ima poginulih, a više od 868.000 korisnika bez struje, prete poplave i tornada
Dnevnik pre 28 minutajoš 7 povezanih