Povezane vesti

Evo kolika je kvota da Novak Đoković osvaja turnir u Pekingu: Igra protiv "Demona" posle serije ludih pobeda!

Evo kolika je kvota da Novak Đoković osvaja turnir u Pekingu: Igra protiv "Demona" posle serije ludih pobeda!

Telegraf pre 8 minuta
Pedantni priređivači igara na sreću su već ustanovili kvote na Srbina i Australijanca. Novak je u prva dva kola imao povećane muke sa Nunom Boržešom i Junčaoketeom Buom, ali onda kada je dohvatio četvrtfinale, pobedio je dva elitna protivnika u vidu Aleksandra Zvereva i Danila Medvedeva (Rus je diskvalifikovan na nekoliko poena do kraja meča). Čini se da je uhvatio ritam, da se bolje kreće i da su mu ciljevi sada krajnje opravdavani kada se misli o titulama. Sa… »
Đoković u finalu Pekinga nakon diskvalifikacije Medvedeva

Đoković u finalu Pekinga nakon diskvalifikacije Medvedeva

Naslovi.ai pre 4 minuta
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira serije 500 u Pekingu pošto je u polufinalu savladao Danila Medvedeva nakon diskvalifikacije ruskog tenisera u drugom setu. Meč je obeležila velika borba i vođstvo Đokovića od 7:5 i 5:3, kada je Medvedev u afektu udario lopticu ka publici i pogodio gledaoca u glavu, nakon čega je usledila hitna diskvalifikacija. Đoković je izrazio šok i žaljenje zbog incidenta, ističući da ga situacija… »
Pogledajte kako se Novak rukovao nakon diskvalifikacije Medvedeva: Evo šta mu je Rus rekao na mreži

Pogledajte kako se Novak rukovao nakon diskvalifikacije Medvedeva: Evo šta mu je Rus rekao na mreži

Telegraf pre 58 minuta
Posle reakcije supervizora, ostalo mu je samo da pruži ruku srpskom teniseru i pre nego što bi meč zvanično bio gotov. Medvedev je saslušao šta ima sudija da mu kaže, a zatim i supervizor koji ga je ispratio do mreže sa objašnjenjem da će biti diskvalifikovan. Nakon prilaska, Novak je već bio kod sajle gde je pružio ruku, a Rus mu je rekao "izvini zbog ovoga", što se može čuti i na snimku. Ipak, umesto časnog poraza, Medvedev će biti sada drastično kažnjen, ostaće… »
Odvratan potez Medvedeva razbesneo planetu! Rus pogodio navijača u glavu - pogledajte zašto je diskvalifikovan protiv Novaka…

Odvratan potez Medvedeva razbesneo planetu! Rus pogodio navijača u glavu - pogledajte zašto je diskvalifikovan protiv Novaka…

Kurir pre 33 minuta
Novak je i pre incidenata bio na korak od trijumfa, pošto je uz vođstvo od 1:0 u setovima servirao za pobedu pri rezultatu 5:3. Izuzetno dinamičan drugi set doneo je veliku borbu. Đoković je prvi stigao do prednosti i poveo sa 4:2, ali je Medvedev ekspresno odgovorio, vratio brejk i smanjio na 4:3. Ipak, srpski as nije posustao, ponovo je oduzeo servis rivalu i stigao do vođstva od 5:3. U devetom gemu, pri rezultatu 15:15 na Đokovićev servis, Danil je posle… »
Medvedev pogodio čoveka u publici: Evo koliko novca bi mogao da izgubi zbog jednog poteza

Medvedev pogodio čoveka u publici: Evo koliko novca bi mogao da izgubi zbog jednog poteza

Telegraf pre 1 sat
Jedan slučajan udarac lopticom mogao bi Daniila Medvedeva da košta mnogo više od novčane kazne. Ako ATP incident proceni kao prekršaj, Rus bi mogao da bude kažnjen, a u slučaju povrede gledalac bi potencijalno mogao da traži i naknadu štete. Medvedev je u Pekingu dospeo u centar pažnje zbog situacije koja na prvi pogled deluje kao običan teniski peh - loptica je posle poena završila u publici i pogodila gledaoca. Međutim, upravo ovakve situacije u profesionalnom… »
Najveći gubitnik u istoriji tenisa?! Novak mleo Medvedeva, on mu se rugao čitav meč a na kraju i izbačen sa turnria!

Najveći gubitnik u istoriji tenisa?! Novak mleo Medvedeva, on mu se rugao čitav meč a na kraju i izbačen sa turnria!

Hot sport pre 1 sat
Neverovatna scena obeležila je završnicu polufinala Pekinga između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva – ruski teniser je diskvalifikovan nakon što je pogodio čoveka u publici! Meč je prekinut pri rezultatu 7:5, 5:3 za Đokovića, pa je srpski as na dramatičan način izborio plasman u finale. Medvedev is mocking Djokovic Vile. https://t.co/zG7PeeQEv7 — Corvath Draemir (@Archaicmind3000) October 5, 2026 Do incidenta je došlo u trenutku kada je Novak već bio veoma blizu… »
Glupost Mevdeveda koja je Đokovića odvela u finale VIDEO

Glupost Mevdeveda koja je Đokovića odvela u finale VIDEO

B92 pre 1 sat
Đoković je vodio 1:0 u setovima, a u drugom je imao brejk prednosti u nekoliko navrata. Pri rezultatu 5:3 za srpskog tenisera, Medvedev je nakon jednog izgubljenog poena u afektu udario lopticu ka tribinama i pogodio jednog navijača u lice. Nakon intervencije sudije i supervizora, odlučeno je da Medvedev bude diskvalifikovan, pa je Đoković bez završetka meča izborio plasman u finale. Srpski teniser je posle meča govorio o neprijatnoj situaciji, posebno istakavši… »
Zbog ovoga je Danil Medvedev diskvalifikovan protiv Novaka Đokovića, jako velika glupost Rusa u Pekingu!

Zbog ovoga je Danil Medvedev diskvalifikovan protiv Novaka Đokovića, jako velika glupost Rusa u Pekingu!

Telegraf pre 1 sat
Danil Medvedev je pokazao nervozu tokom meča u nekoliko navrata, sramotno je vređao Novaka Đokovića tako što mu se rugao, a na kraju se sve okrenulo i protiv Rusa. On je izgubio brejk u drugom setu, kojim je Novak Đoković poveo sa 4:2. Ipak, odmah je Danil uspeo da vrati brejk i izjednači na 4:3, ali je Novak opet "brejknuo" i poveo je sa 5:3. Novak Đoković je onda servirao i odigrali su dva poena u tom gemu. Tada je Medvedev iz besa udario lopticu ka publici i… »
Medvedev diskvalifikovan, pogodio navijača lopticom u lice - Đoković u finalu Pekinga

Medvedev diskvalifikovan, pogodio navijača lopticom u lice - Đoković u finalu Pekinga

BBC News pre 13 minuta
Na razne načine je Novak Đoković tokom duge i bogate karijere obezbeđivao plasmane u finala raznoraznih turnira, ali mu se ishod polufinalnog susreta u Pekingu, protiv Danila Medvedeva, verovatno nikada nije dogodio. Imao je srpski teniser set viška, brejk prednosti u drugom (5:3) i gem u kome servira za pobedu, ali je Medvedev na 15:15 lopticom pogodio navijača u prvom redu. I to u lice, u predelu oka. Navijač se odmah savio i uhvatio za lice,… »
Medvedeva je stigla karma, a o tome nije imao pojma VIDEO

Medvedeva je stigla karma, a o tome nije imao pojma VIDEO

B92 pre 3 minuta
Kao što ste verovatno već videli, Medvedev je pri rezultatu 7:5, 5:3 i 15:15 na Đokovićev servis – diskvalifikovan. Delovalo je da će Rus svakako izgubiti ovaj meč, pa samo ispadanje u polufinalu Pekinga nije smak sveta, ali su način do kojeg je to došlo i posledice... Neverovatni. Prvo, Danil će zbog diskvalifikacije – i to na tri poena do kraja meča – izgubiti sve poene i novac osvojen u Pekingu. Drugo, ono što se desilo u istom setu kada je diskvalifikovan može… »
Poznato kada počinje Đokovićevo finale: Novak se bori za sedmu titulu i nastavak niza nepobedivosti

Poznato kada počinje Đokovićevo finale: Novak se bori za sedmu titulu i nastavak niza nepobedivosti

Nova pre 13 minuta
Đoković je izborio finale u meču protiv Danila Medvedeva. Rus je diskvalifikovan u trenutku kada je Đoković servirao za pobedu, jer je pogodio navijača lopticom. Novak je nastavio niz nepobedivosti u Pekingu. Ovo mu je 33. pobeda ovde i već u utorak će imati priliku da izbori 34. Što se Aleksa de Minora tiče, njemu je u polufinalu predao meč Hubert Hurkač, ali je Australijanac već u tom trenutku imao set i brejk prednosti. Slična situacija kao i sa meča Đoković -… »
Medvedev diskvalifikovan, Đoković u finalu Pekinga

Medvedev diskvalifikovan, Đoković u finalu Pekinga

Politika pre 13 minuta
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u finale ATP turnira u Pekingu, pošto je Rus Danil Medvedev diskvalifikovan u polufinalu pri rezultatu 7:5, 5:3. Đoković je prvi set dobio sa 7:5, a u drugom je vodio 5:3. Medvedev je u devetom gemu drugog seta na servis srpskog tenisera pri rezultatu 15:15 posle izgubljenog poena pogodio lopticom u glavu navijača na tribinama. Glavni sudija Mohamed Lajani je potom odlučio da prekine meč i da diskvalifikuje… »
(VIDEO) Medvedev se ruga Đokoviću – ružno i nepotrebno

(VIDEO) Medvedev se ruga Đokoviću – ružno i nepotrebno

Sport klub pre 13 minuta
Na kraju, završen je neslavno - diskvalifikacijom Danila Medvedeva u duelu sa Đokovićem. Međutim, kontroverzi je bilo i pre nego što je Rus lopticom pogodio navijača. Konkretna situacija koja je privukla pažnju teniske javnosti viđena je na početku drugog seta pri rezultatu 1:1 u gemovima i 1-0 u setovima za srpskog tenisera. U jednom trenutku, pre nego što je trebalo da primi Đokovićev servis, Medvedev se nakratko uhvatio za stomak i savio u struku, naizgled… »
Medvedev izgubio stotine hiljada evra zbog diskvalifikacije: Ostao i bez bodova, to će pomoći Novaku

Medvedev izgubio stotine hiljada evra zbog diskvalifikacije: Ostao i bez bodova, to će pomoći Novaku

Nova pre 13 minuta
Prema striktnim propozicijama ATP-a, igrač koji je diskvalifikovan sa turnira automatski gubi kompletnu novčanu nagradu koju je do tog trenutka zaradio, kao i sve osvojene bodove. Tako će ruski teniser ostati bez čak 193.074 evra, ali i bez 200 bodova koje je sakupljao plasmanom među četiri najbolja tenisera u kineskoj prestonici. Pored toga što je Novaku Đokoviću olakšao prolaz u finale (iako je srpski as već servirao za pobedu pri rezultatu 5:3 u drugom setu),… »
„U šoku sam…“ Đoković posle haosa koji je napravio Medvedev

„U šoku sam…“ Đoković posle haosa koji je napravio Medvedev

Sport klub pre 18 minuta
Neverovatno polufinale sa Danilom Medvedevom završeno je diskvalifikacijom ruskog tenisera u finišu meča – posle izgubljenog poena poslao je lopticu u publiku i pogodio jednog navijača u oko. Đoković je posle meča priznao da nije ni video šta se tačno dogodilo. „Pomalo sam u šoku. Žao mi je te osobe, iskreno nisam video šta se dogodilo. Nadam se da nije ozbiljnije povređena, ali sa druge strane mi je žao i Danila“, rekao je Đoković za ATP posle prolaza u finale, a… »
Đoković može na Završni masters: Sve se otvara posle drakonske kazne za Medvedeva

Đoković može na Završni masters: Sve se otvara posle drakonske kazne za Medvedeva

Mondo pre 23 minuta
Sada mu je put ka tome dodatno otvoren. Razlog je diskvalifikacija Danila Medvedeva u Pekingu. Zbog toga što je pogodio navijača lopticom u glavu je morao ranije da završi meč i ne samo to. Zbog načina na koji se završio duel sa Đokovićem, tačnije zbog diskvalifikacije je izgubio sve poene i zaradu sa turnira. To je vest koja odgovara srpskom teniseru u trci za turnir na kom učestvuje najboljih osam tenisera u sezoni. Medvedev trenutno drži to osmo mesto i zbog… »
Evo kada će se Novak Đoković boriti za novu titulu u Pekingu protiv Aleksa De Minora

Evo kada će se Novak Đoković boriti za novu titulu u Pekingu protiv Aleksa De Minora

Telegraf pre 23 minuta
Tako će srpski teniser igrati za novu titulu u Kini, ovog puta protiv Aleksa De Minora, a sada je poznato i vreme. Najbolji teniser svih vremena osvojio je prvi set 7:5 i bilo je velike borbe i u drugom setu. Đoković je uspeo da dođe do brejka u drugom setu, imao je 5:3, servirao za pobedu i bilo je 15:15 kada je Medvedev nakon jednog poena pogodio čoveka u publici lopticom. Nakon toga diskvalifikovan je i Đoković je automatski prošao u finale. Tamo će najboljeg… »
Đoković zaradio bogatstvo plasmanom u finale Pekinga

Đoković zaradio bogatstvo plasmanom u finale Pekinga

Nova pre 23 minuta
Toliko je namenjeno finalistima turnira u ovom gradu. Đoković se plasirao u finale zahvaljujući diskvalifikaciji Danila Medvedeva sa polufinalnog meča, u trenutku kada je Srbin vodio sa 7:5, 5:3. Đoković se vratio u Top 10, preskočivši Artura Fisa sa nova 330. Đoković sada ima 3310 bodova, a Fis 3275. U velikom finalu, Đoković će igrati protiv Australijanca Aleksa de Minora u utorak na pre 13 časova. Inače, Đoković nikada nije izgubio na ovom turniru, a ima već 33… »
Đoković u finalu turnira u Pekingu, Medvedev diskvalifikovan

Đoković u finalu turnira u Pekingu, Medvedev diskvalifikovan

Newsmax Balkans pre 23 minuta
Đoković je prvi set dobio sa 7:5, a u drugom je vodio 5:3. Medvedev je u devetom gemu drugog seta na servis srpskog tenisera pri rezultatu 15:15 posle izgubljenog poena pogodio lopticom u glavu navijača na tribinama. Glavni sudija Mohamed Lajani je potom odlučio da prekine meč i da diskvalifikuje ruskog tenisera. Duel je trajao dva sata i 29 minuta. Đoković će se tako u finalu protiv Aleksa De Minora boriti za svoju 102. ATP titulu. Ovim trijumfom je čak 33.… »
Danil Medvedev zbog gluposti i diskvalifikacije protiv Đokovića ispada iz svetskih Top 5

Danil Medvedev zbog gluposti i diskvalifikacije protiv Đokovića ispada iz svetskih Top 5

Telegraf pre 28 minuta
Ne samo da ostaje bez premijer koju je zaradio, nego je izgubio bodove koji su ga držali u pet najboljih na svetu. Naime, Medvedev je ispucao u besu lopticu u publiku i pogodio gledaoca, te je na samo nekoliko poena od poraza sam sebi potpisao diskvalifikaciju. To znači da neće uzeti bodove za polufinale, već će se vratiti na stanje pre početka ove nedelje. To dalje implicira da neće biti u Top 5, jer se anuliranjem njegovih bodova Feliks Ože Alijasim vraća ispred… »
Medvedev doživeo Đokovićevu sudbinu: Pogledajte zašto je Rus diskvalifikovan u Pekingu

Medvedev doživeo Đokovićevu sudbinu: Pogledajte zašto je Rus diskvalifikovan u Pekingu

Mondo pre 38 minuta
Trenutno šesti teniser sveta je udario lopticu nakon što je poen već pripao srpskom asu i pogodio navijača u glavu. Odmah je na teren sišao supervizor, većalo se da li će ga diskvalifikovati i na kraju je odlučeno da je meč gotov. Pogledajte kako je Medvedev sam sebi presudio u polufinalu Pekinga: Ovo je sve podsetilo na situaciju sa US Opena 2020. godine, kada je Đoković diskvalifikovan jer je slučajno pogodio u vrat linijskog sudiju. U tom momentu bio je najveći… »
VIDEO Medvedevu jednom oprostili udaranje navijača u glavu, ovo sa pravilima više nema smisla

VIDEO Medvedevu jednom oprostili udaranje navijača u glavu, ovo sa pravilima više nema smisla

Nova pre 38 minuta
Naijme, Novak je je savladao Danila Medvedeva nakon što je Rus diskvalikovan pošto je loptica koju je posle poena udario i koja je pogodila jednog navijača. Novak je u tom trenutku imao set prednosti, a u tom trenutku je vodio sa 5:3 u drugom setu i servirao za pobedu. Ono što je zanimljivo jeste da je Danil Medvedev već imao sličnu situaciju kada nije bio diskvalifikovan i sada se postavlja pitanje kad i kako se primenjuju ovakva pravila. Bilo je to na turniru u… »
Đoković u finalu Pekinga: Servirao za pobedu, Medvedev diskvalifikovan

Đoković u finalu Pekinga: Servirao za pobedu, Medvedev diskvalifikovan

Radio 021 pre 38 minuta
Medvedev je diskvalifikovan posle dva sat i 21 minuta igre, a u tom trenutku Đoković je vodio 1:0 u setovima i 5:3 u gemovima u drugom setu uz brejk prednosti. U petom gemu prvog seta Medvedev je oduzeo servis Đokovići, ali je srpski teniser odmah u narednom gemu vratio brejk i izjednačio na 3:3. Do 12. gema nije bilo novih brejkova, kada je Zverev servirao za opstanak u setu, ali je Đoković uspeo da mu oduzme servis i stigne do prednosti u setovima. Đoković je u… »
Novak u finalu Pekinga: Medvedev diskvalifikovan pred kraj meča!

Novak u finalu Pekinga: Medvedev diskvalifikovan pred kraj meča!

Euronews pre 39 minuta
Đoković je prvi set dobio sa 7:5, a u drugom je vodio 5:3. Medvedev je u devetom gemu drugog seta pri rezultatu 15:15 posle izgubljenog poena pogodio lopticom u glavu navijača na tribinama. Not the ending we expected 😮 @DjokerNole advances to the Beijing final after Medvedev is defaulted whilst down 5-7 3-5 #ChinaOpen https://t.co/Pae5eNrJ6W — Tennis TV (@TennisTV) October 5, 2026 Srpski as odigrao je fenomelan meč od početka pa sve do samog kraja kada se desio… »
(VIDEO) Pogledajte zbog čega je Medvedev diskvalifikovan u finišu meča sa Đokovićem

(VIDEO) Pogledajte zbog čega je Medvedev diskvalifikovan u finišu meča sa Đokovićem

Danas pre 39 minuta
Novak je dobio prvi set sa 7:5, a u drugom pri rezultatu 5:3 je servirao za meč. Bilo je 15:15 kada je Danil Medvedev nehotično jako udario lopticu nakon poena i pogodio jednog gledaoca u oko. Sudiji nije preostalo ništa već da diskvalifikuje Rusa i da tako „pošalje“ Novaka Đokovića u finale. Srbin će u finalu igrati protiv Australijanca Aleksa de Minora.… »
VIDEO Sramotne scene u Pekingu: Medvedev ismevao Đokovića

VIDEO Sramotne scene u Pekingu: Medvedev ismevao Đokovića

Nova pre 39 minuta
On je savladao Danila Medvedeva nakon što je Rus diskvalifikovan pošto je loptica koju je posle poena udario pogodila jednog navijača. Novak je u tom trenutku imao set prednosti, a vodio je sa 5:3 u drugom setu i servirao za pobedu. Rus je pre toga imao jedan nesportski momenat na meču. Ni činjenica da je tako bilo gubio ili pobeđivao nije omela Danila Medvedeva da napravi jedan krajnje ružan potez, i to nekoliko puta. Ruski teniser rugao se Đokoviću zbog problema… »
Prve reči Novaka Đokovića posle diskvalifikacije Medvedeva: "Šokiran sam... Žao mi je zbog navijača"

Prve reči Novaka Đokovića posle diskvalifikacije Medvedeva: "Šokiran sam... Žao mi je zbog navijača"

Telegraf pre 43 minuta
On je uspeo da se plasira u finale turnira u Pekingu, pošto je pobedio Danila Medvedeva, koji je diskvalifikovan pri rezultatu 1:0 (7:5), dok je u drugom setu Rus diskvalifikovan pri rezultatu 5:3 za Novaka. Danil Medvedev je napravio jednu izuzetnu glupost, pošto je u trenutku besa udario lopticu ka publici. On je nehotice pogodio jednog navijača u oko, koji je odmah počeo da se previja od bolova i supervizor nije mogao da uradi ništa sem da diskvalifikuje Danila… »
Đoković nakon diskvalifikacije Medvedeva: "Šokiran sam, znam kako se Danil oseća"

Đoković nakon diskvalifikacije Medvedeva: "Šokiran sam, znam kako se Danil oseća"

Dnevnik pre 43 minuta
Ali je posle neočekivanog završetka meča izrazio zabrinutost za osobu pogođenu tokom incidenta i saosećanje sa rivalom. "Pomalo sam šokiran. Žao mi je te osobe i nadam se da nije povređena. Žao mi je i Danila, jer tačno znam kako je biti diskvalifikovan sa meča zbog ovoga. Ja sam bio diskvalifikovan na US openu 2020. godine. Bio sam na tri poena od pobede. Danas smo vodili neverovatnu borbu", rekao je Đoković. Srpski teniser podsetio je na svoje iskustvo iz… »
Drakonska kazna za Medvedeva: Ovoliko novca i bodova gubi zbog diskvalifikacije, ovo Novaku ide na ruku!

Drakonska kazna za Medvedeva: Ovoliko novca i bodova gubi zbog diskvalifikacije, ovo Novaku ide na ruku!

Telegraf pre 47 minuta
Naime, Medvedev će izgubiti sav novac koji je do sada zaradio u Pekingu plasmanom sve do polufinala! Propozicijama ATP-a je naloženo da diskvalifikovani gubi čitavu premiju do tog momenta zarađenu na turniru, ali i sve bodove koje je stekao. Tako će Danil ostati bez 193,074 evra, ali i 200 bodova do koji je došao. Ne samo da je Novaku olakšao posao (iako je srpski as bio na samo nekoliko poena od pobede), već mu je dodatno učinio uslugu - evo i zbog čega: Medvedev… »
Đoković u finalu turnira u Pekingu

Đoković u finalu turnira u Pekingu

Radio sto plus pre 48 minuta
U petom gemu prvog seta Medvedev je oduzeo servis Đokovići, ali je srpski teniser odmah u narednom gemu vratio brejk i izjednačio na 3:3. Do 12. gema nije bilo novih brejkova, kada je Zverev servirao za opstanak u setu, ali je Đoković uspeo da mu oduzme servis i stigne do prednosti u setovima. Đoković je u šestom gemu drugog seta oduzeo servis Medvedevu, ali je u narednom gemu Rus uzvratio. Nastavilo se sa brejkovima u nizu i Đoković je u osmom gemu ponovo oduzeo… »
Novak Đoković: "U šoku sam, meni su isto uradili u Americi"

Novak Đoković: "U šoku sam, meni su isto uradili u Americi"

Mondo pre 53 minuta
Danil Medvedev je diskvalifikovan na samom kraju, pri rezultatu 7:5, 5:3 je Srbin servirao za meč i tada se dogodila neprijatna situacija. Rus je pogodio navijača lopticom u glavu i diskvalifikovan je. Tako će srpski igač za titulu igrati protiv Aleksa de Minora. "Malo sam šokiran kako se meč završio. Žao mi je Danila i osobe koju je pogodio. Nisam video šta se dogodilo, nadam se da je dobro. Okrenuo sam se u tom momentu nisam video", rekao je Đoković u izjavi… »
Novak Đoković opet ispisao istoriju tenisa

Novak Đoković opet ispisao istoriju tenisa

Telegraf pre 53 minuta
On je to uradio na nesvakidašnji način, pošto je Danil Medvedev diskvalifikovan pri rezultatu 1:0 u setovima, 5:3 za Novaka Đokovića u njihovom duelu. Novak Đoković je igrao sjajan duel, odigrao je dosta dobro, uspeo je da dobije prvi set posle velike drame, a onda je i u drugom kažnjvao protivnika. Napravio je Novak Đoković brejk za 4:2, onda je i pretrpeo jedan za 4:3, ali je odmah uzvratio i vodio je 5:3... Išao je Novak Đoković ka sigurnoj pobedi, kada je Danil… »
Đoković pobedio Medvedeva i plasirao se u finale Pekinga

Đoković pobedio Medvedeva i plasirao se u finale Pekinga

Nedeljnik pre 58 minuta
Medvedev je diskvalifikovan posle dva sat i 21 minuta igre, a u tom trenutku Đoković je vodio 1:0 u setovima i 5:3 u gemovima u drugom setu uz brejk prednosti. U petom gemu prvog seta Medvedev je oduzeo servis Đokovići, ali je srpski teniser odmah u narednom gemu vratio brejk i izjednačio na 3:3. Do 12. gema nije bilo novih brejkova, kada je Zverev servirao za opstanak u setu, ali je Đoković uspeo da mu oduzme servis i stigne do prednosti u setovima. Đoković je u… »
Prve reči Đokovića posle diskvalifikacije Medvedeva: "U šoku sam"

Prve reči Đokovića posle diskvalifikacije Medvedeva: "U šoku sam"

Nova pre 1 sat
Pri rezultatu 7:5, 5:3 (15:15) Medvedev je pogodio lopticom u glavu jednog navijača i zbog toga je momentalno diskvalifikovan sa turnira. Odmah nakon završetka duela Novak je dao prvu izjavu o svim dešavanjima sa terena. „Malo sam u šoku. Žao mi je te osobe i nadam se da nije povređena. Takođe mi je žao i Danila jer tačno znam kakav je osećaj kada te diskvalifikuju sa meča zbog ovakve stvari. Mene su diskvalifikovali na US Openu 2020. godine. Bio sam na samo tri… »
Evo šta je sve zaradio Đoković za finale Pekinga: Bizarna diskvalifikacija Medvedeva, Novak zasluženo dalje

Evo šta je sve zaradio Đoković za finale Pekinga: Bizarna diskvalifikacija Medvedeva, Novak zasluženo dalje

Telegraf pre 1 sat
No, zarada i novi bodovi su tu! Novak se definitivnon vratio među 10 najboljih na svetu. On je novim bodovima preskočio Artura Fisa i baš zazeo 10. poziciju nakon priliva od 330 bodova. Pa, tako ima sada 3310 bodova u odnosu na Fisa koji je sada na 3275 bodova i prvi je pratilac. Sada bi srpski as pobedom u finalu protiv Aleksa De Minora mogao dodatno da napreduje i da se nađe na osmom mestu ATP liste, a preskočio bi upravo De Minora, kao i Frensisa Tijafoa. Što se… »
VIDEO Pogledajte zbog čega je Medvedev izbačen sa turnira: Drama koja je rešila polufinale Pekinga

VIDEO Pogledajte zbog čega je Medvedev izbačen sa turnira: Drama koja je rešila polufinale Pekinga

Nova pre 1 sat
Meč je od samog početka obilovao tenzijom. Medvedev je u nekoliko navrata demonstrirao nesportsko ponašanje, pa se u pojedinim trenucima čak sramotno i narugao Đokoviću. Ipak, srpski as je smirenom i stabilnom igrom držao sve pod kontrolom, dobio je prvi set i krupnim koracima grabio ka pobedi. Nova drama viđena je u drugom setu. Đoković je prvi napravio brejk i poveo sa 4:2, ali je Rus odmah uzvratio i smanjio na 4:3. Novak je potom izvršio novi pritisak na servis… »
(VIDEO) Neprijatno: Medvedev napucao gledaoca lopticom u oko

(VIDEO) Neprijatno: Medvedev napucao gledaoca lopticom u oko

Sport klub pre 1 sat
Đoković i Medvedev sastali se u polufinalu turnira u Pekingu, a osim odličnog tenisa, duel je doneo i nekoliko neobičnih situacija. Jedna od njih dogodila se kad je Medvedev poslao lopticu u pravcu tribina, a ona je završila pravo u licu jednog od gledalaca. Nesrećni navijač pogođen je u predelu oka, što je odmah izazvalo reakciju ljudi koji su se nalazili oko njega. Ostaje da se vidi kakve je incident ostavio posledice po nesrećnog gledaoca. Po Medvedeva posledice… »
Šok u Pekingu: Medvedev diskvalifikovan, Novak u finalu!

Šok u Pekingu: Medvedev diskvalifikovan, Novak u finalu!

Dnevnik pre 1 sat
Bez obzira na apsolutni šok, mora se priznati da je Novak bio bolji teniser i da bi, bez obzira na odluku supervizora, verovatno epilog bio isti. Đoković igra tenis godine posle finala Australije, a da će i ovaj put izaći kao bolji moglo je da se nasluti od sredine prvog seta. Nakon što je izgubio servis, Srbin je igrao briljantno i na kraju ostvario plasman u finale gde ga čeka Aleks de Minor. V. M. P.… »
Skandal u režiji Danila Medvedeva: Glumatao i rugao se Đokoviću, kamera sve snimila

Skandal u režiji Danila Medvedeva: Glumatao i rugao se Đokoviću, kamera sve snimila

Mondo pre 1 sat
Srpski as se ponovo suočava sa zdravstvenim problemima, muči se sa disanjem i umorom, ali vodi protiv velikog rivala. Iako Srbin i Rus imaju jako korektan odnos tokom čitave karijere, Medvedev je na skandalozan način ismejavao Đokovića. Poznat je Danil kao neko ko voli da "glumata", što mu često odvlači pažnju sa terena, ali ovog puta je prevazišao granice. Savijao se i ismejavao zdravstvene probleme koje ima Novak i gestikulirao da ga boli stomak. Između poena je… »
Sramota u Pekingu: Medvedev se rugao Đokoviću zbog zdravstvenih problema

Sramota u Pekingu: Medvedev se rugao Đokoviću zbog zdravstvenih problema

Telegraf pre 1 sat
Poznato je da se Đoković već neko vreme muči na terenu kada je fizička sprema u pitanju, tako je i u Pekingu. Imao je problema u svakom meču do sada, pa tako i protiv Medvedeva se u nekoliko navrata borio za vazduh. Ni činjenica da je tako bilo gubio ili pobeđivao nije omela Danila Medvedeva da napravi jedan krajnje ružan potez, i to nekoliko puta. Ruski teniser rugao se Đokoviću zbog problema sa zdravljem tako što se savijao i on i pravio grimase između poena. Ovo… »
(VIDEO) Auh, šta igraju Đoković i Medvedev! Čudesni poeni

(VIDEO) Auh, šta igraju Đoković i Medvedev! Čudesni poeni

Sport klub pre 1 sat
Iako je u pitanju ATP turnir 500 u Pekingu, Novak Đoković i Danil Medvedev igraju čudesan tenis u drugom polufinalu, pod svodovima centralnog terena kompleksa u Pekingu. Prvi set, koji je trajao 79 minuta, pripao je Novaku Đokoviću rezultatom 7:5, a u tom periodu meča viđeno je 20 poena sa devet i više udaraca! Istim intenzitetom i uz neverovatnu želju za pobedom, nastavili su srpski i ruski as u drugom setu. Pogledajte ove poene…… »
Novak Đoković nezadovoljan suđenjem poznatog sudije, urlao na njega: "Ne osećaš momenat..."

Novak Đoković nezadovoljan suđenjem poznatog sudije, urlao na njega: "Ne osećaš momenat..."

Telegraf pre 1 sat
Đoković je posle mnogo muke u svakom smislu dobio prvi set protiv ruskog tenisera. Uzeo je prvi set rezultatom 7:5, ali je tokom tog seta imao i jednu žustru raspravu sa glavnim sudijom meča. Đoković je dobio tzv. "time violation", kaznu koja se dobija za prekoračenje vremena predviđeno između dva poena. Prišao je srpski teniser Lajaniju vidno ljut i upitao ga zbog čega nema osećaja za momenat, jer nije sačekao da se publika stiša. Đoković je u jednom trenutku… »
Đoković vikao na Troickog i ložu: "Niste tu, ovaj gleda dole"

Đoković vikao na Troickog i ložu: "Niste tu, ovaj gleda dole"

Mondo pre 1 sat
Igraju neke spektakularne poene, prvi set trajao je skoro sat i 20 minuta. Ali u drugom Novak ima određene probleme i traži pomoć svog tima. Tako je bilo u pauzi između četvrtog i petog gema. Tada se naljutio na trenera Viktora Troickog i ljude iz njegovog stručnog štaba. Tražio je od njih savete i pomoć. I da budu aktivniji. "Učestvujte ljudi, niste tu. Ovaj ceo gem gleda dole", vikao je Đoković. Bodrili su ga i ohrabrili posle toga, dali mu određene savete, ali… »
VIDEO Novak se iznervirao i opsovao svoj boks: Kao da ste prvi put seli na tu klupu

VIDEO Novak se iznervirao i opsovao svoj boks: Kao da ste prvi put seli na tu klupu

Nova pre 2 sata
Bila je to žestoka borba u setu u kojem je prvi brejk napravio Rus, da bi Novak potom odgovorio i na kraju drugim brejkom došao do osvajanja seta. Ipak, borba je bila beskompromisna, a Srbin je u nekoliko navrata vikao na svoj boks u kojem sede Viktor Troicki, Dalibor Širola kondicioni tener i Miljan Amanović fizioterapeut. Bilo je to pri rezultatu 4:4 u gemovima i 15:15 u devetom gemu kad aje posle jedne razmene Novak pobesneo. Prvo je opsovao, pa potom nastavio… »
Pojedi ga bre legendo: Set skoro kao fudbalska utakmica?! Nema problema, Novak vodi 1:0!

Pojedi ga bre legendo: Set skoro kao fudbalska utakmica?! Nema problema, Novak vodi 1:0!

Hot sport pre 2 sata
Novak Đoković napravio je prvi veliki korak ka finalu Pekinga! Srpski as osvojio je izuzetno napet prvi set protiv Danila Medvedeva sa 7:5, iako je tokom deonice morao da prolazi kroz nekoliko veoma teških servis gemova i prvi ostao bez svog servisa. Već prvi gem nagovestio je kakvu ćemo borbu gledati. Medvedev je odmah stigao do nekoliko prilika za brejk, ali je Đoković svaki put pronalazio način da se izvuče i posle velike borbe povede sa 1:0. Prva prava šteta za… »
Pogledajte kako se Novak Đoković trese na meču: Uzrok nije samo nervoza

Pogledajte kako se Novak Đoković trese na meču: Uzrok nije samo nervoza

Mondo pre 2 sata
Na osnovu snimka nije moguće utvrditi zbog čega se to dešava, niti zaključiti da li je reč o prolaznoj reakciji ili zdravstvenom problemu. Pogledajte snimak: Drhtanje ruku često povezujemo sa tremom ili napetom situacijom. Ipak, nervoza je samo jedan od faktora koji mogu da pojačaju podrhtavanje. Umor, kofein, pojedini lekovi i određena zdravstvena stanja takođe mogu da imaju ulogu. To su opšta medicinska objašnjenja. Prema objašnjenju britanske Nacionalne… »
Novak se tresao, nije mogao da dođe do daha: Đoković zabrinuo sve u Pekingu

Novak se tresao, nije mogao da dođe do daha: Đoković zabrinuo sve u Pekingu

Mondo pre 2 sata
To smo videli i sredinom prvog seta kad je Đoković već u ranoj fazi meča na klupi pokazao da se ne oseća dobro. Novak Đoković je u Pekingu igrao polufinalni meč protiv Danila Medvedeva, a u pauzi između petog i šestog gema srpski teniser je sedeo na klupi i izgledao vrlo loše. Problem je bio očigledan, a umor još više. Tresao se i ruke su mu drhtale dok je odmarao. Pogledajte probleme koje je Novak imao u Pekingu: Čitava situacija odigrala se u petom gemu kad je… »
Zverev: Đoković je igrao kao pre pet godina

Zverev: Đoković je igrao kao pre pet godina

Sport klub pre 4 sati
Uz pobedu protiv Sinera u Melburnu, mislim da je ovo njegov najbolji meč u ovoj godini. Pohvalio je i Novakov servis. – I u drugom i u trećem setu ga je više puta izvlačio iz nevolja. Zverev je istakao i problem koji je on imao. – Bilo je hladno, možda samo 11 stepeni i zato nisam mogao da zabijem mnogo vinera. Lopta nije odskakala mnogo, ali to nije razlog za moj poraz. Đoković je sjajno odigrao.… »
(VIDEO) Haos: Novak servirao za meč, Medvedev diskvalifikovan!

(VIDEO) Haos: Novak servirao za meč, Medvedev diskvalifikovan!

Sport klub pre 39 minuta
Đoković je vodio sa 7:5, 5:3 i 15-15. Posle tog drugog poena u devetom gemu drugog seta, Medvedev je poslao jedan bekhend u publiku. Na njegovu nesreću, pogodio je gledaoca u oko. Posle kraćih konsultacija, diskvalifikovan je. Pogledajte: Meč je ukupno trajao dva sata i 29 minuta, prvi set čak 79 minuta. Rus je realizovao samo dve od 18 brejk lopti. Interesantno, identičnu realizaciju brejk lopti imao je Janik Siner u porazu od Novaka Đokovića u polufinalu… »
Diskvalifikovan Medvedev! Đoković u finalu Pekinga

Diskvalifikovan Medvedev! Đoković u finalu Pekinga

Sputnik pre 1 sat
Neverovatan kraj teniskog spektakla. Završen je bio poen u devetom gemu drugog seta, Medvedev je udario reketom lopticu i slučajno udario navijača u publici. Na teren je izašao supervizor koji je saopštio ruskom teniseru da je zbog ovog incidenta diskvalifikovan. Poznata je ova situacija Novaku koji je isti scenario doživeo na US Openu 2020. godine. Na kraju velika šteta što je sjajna teniska predstava završena na ovakav način. Ljubitelji tenisa su se bez sumnje… »
Šokantan kraj meča, Medvedev diskvalifikovan: Đoković ide po titulu u Pekingu

Šokantan kraj meča, Medvedev diskvalifikovan: Đoković ide po titulu u Pekingu

Mondo pre 1 sat
Danil Medvedev je diskvalifikovan pri rezultatu 7:5, 5:3 i to kada je Srbin servirao za pobedu. U naletu besa Rus je pogodio lopticom u glavu navijača koji je sedeo iza. Na teren je došao supervizor, sudija Mohamed Lajani je bio pored i saopšteno mu je da je diskvalifikovan. Ruski teniser nije pravio probleme posle toga. Prišao je na mrežu, pružio ruku Đokoviću i samo napustio stadion. Šokantan kraj meča koji je bio na veoma visokom nivou. Viđeni su neki… »
Novak poslao poruku posle velike pobede: „Ovo je potvrda da i dalje mogu da pobeđujem najbolje!“

Novak poslao poruku posle velike pobede: „Ovo je potvrda da i dalje mogu da pobeđujem najbolje!“

Hot sport pre 5 sati
Novak Đoković dobio je upravo ono što je želeo – potvrdu da i sa 39 godina može da pobedi jednog od najboljih tenisera sveta kada se igra na najvećoj sceni. Posle velike pobede nad Aleksandrom Zverevom srpski as nije skrivao koliko mu takav rezultat znači, ali je istovremeno vrlo jasno objasnio šta je morao da uradi kako bi slomio nemačkog tenisera. Ključ je, prema njegovim rečima, bio u nekoliko retkih prilika koje mu je Zverev ostavio. Đoković ih je dočekao u… »
Saša Zverev: "Novak Đoković je igrao kao pre pet godina, ovo je strašno"

Saša Zverev: "Novak Đoković je igrao kao pre pet godina, ovo je strašno"

Mondo pre 6 sati
Zverev je igrao zaista vrhunski tenis tokom čitave kalendarske godine, nastupio je u tri grend slem finala i osvojio je Rolan Garos i US Open, zbog čega je bio izraziti favorit protiv Đokovića koji nije igrao mnogo tokom 2026. i već duže vremena ga muče povrede. Ipak, protiv Zvereva je izgledao kao "onaj stari" Đoković, tako da je podigao nivo svog tenisa u drugom i trećem setu, napravivši veliki preokret protiv Nemca koji je morao da se "opravda" navijačima za… »
Pitali smo ChatGPT da prognozira meč Novak Đoković - Danil Medvedev u četvrtfinalu Pekinga: Ovo svi želimo!

Pitali smo ChatGPT da prognozira meč Novak Đoković - Danil Medvedev u četvrtfinalu Pekinga: Ovo svi želimo!

Telegraf pre 9 sati
Srbin zasad ima 32 uzastopne pobede, nikada nije izgubio, a ovaj turnir osvojio je šest puta. Protivnik će mu biti dobro poznato ime, sa kojim se sastao čak 15 puta, a trijumfovao je u deset navrata. Mi smo pitali veštačku inteligenciju da napravi procenu i da odgonetne ko će to proći u finale? - Blaga prednost: Novak Đoković — oko 55:45. Ali očekujem vrlo težak meč. Ne bih dao Novaku veliku prednost samo zbog H2H-a. - Đoković 2:1 Medvedev Najrealniji scenario mi… »
Zverev 0:14 protiv Đokovića, Sinera i Alkarasa od AO 2025.

Zverev 0:14 protiv Đokovića, Sinera i Alkarasa od AO 2025.

Sport klub pre 9 sati
Fenomenalni Đokovićev trijumf u Pekingu, juče u četvrtfinalu, podgrejao je ove priče. A argument je veoma jak. Zverev je izgubio svih 14 poslednjih dvoboja sa ovom trojicom asova. Deset protiv Sinera i po dva protiv Đokovića i Alkarasa. Zverev je poslednju pobedu protiv nekog od njih trojice zabeležio na Australijan Openu 2025, ali ni tada nije završio posao nego mu se Đoković predao posle prvog seta u polufinalu. Poslednju pravu pobedu sa iskorišćenom meč loptom… »
Kad Đoković igra za finale Pekinga? Vreme je za osvetu Medvedevu zbog "star si"

Kad Đoković igra za finale Pekinga? Vreme je za osvetu Medvedevu zbog "star si"

Mondo pre 10 sati
Znamo da je Đoković imao dosta problema s povredama, samim tim i formom i generalno fizičkim stanjem, ali kao da je sve "kliknulo" u Pekingu gde je podsetio na svoje najbolje dane. U to smo se uverili posle njegove možda najbolje partije u 2026. godini - uz onaj trijumf protiv Sinera na Australijan openu - pošto je protiv Zvereva napravio preokret i posle 2:1 u setovima izborio mesto u polufinalu Pekinga (turnir serije 500). Đoković neće imati mnogo vremena za… »
Do sada neviđeni ugao poena godine u svetu tenisa koji je odigrao Novak, Đoković nije mogao da veruje

Do sada neviđeni ugao poena godine u svetu tenisa koji je odigrao Novak, Đoković nije mogao da veruje

Telegraf pre 4 sati
Treba napomenuti da je Nemac na ovaj turnir stigao posle osvojenog US Opena, kao i sjajne forme u kojoj se nalazi tokom proteklih meseci. Đoković je ispisao istoriju, postavši prvi teniser koji je vezao 32 pobede od debitantskog nastupa na jednom turniru. Novak je osvajao Peking šest puta, a sada će protiv Danila Medvedeva gledati da izbori sedmo finale. Ono što je, takođe, obeležilo jučerašnji dan, ali i celu takmičarsku godinu, jeste poen koji se odigrao pri… »
Šta je Đoković zaradio plasmanom u polufinale Pekinga? Novac je u drugom planu, sad nema nazad

Šta je Đoković zaradio plasmanom u polufinale Pekinga? Novac je u drugom planu, sad nema nazad

Mondo pre 15 sati
Tako je vezao 32. pobedu i oborio rekord muškog tenisa, a nije zanemarljiv ni finansijski momenat. Turnir iz Serije 500 ove sezone ima nagradni fond od 4.089.385 dolara, a srpski as će za plasman u polufinale zaraditi 219.925 dolara. Ukoliko stigne do finala, poraženom igraču sleduje 411.480 dolara, dok pobednik turnira dobija 764.750 dolara. Novac nikada nije bio u prvom planu, a ključnih je 200 ATP bodova koje je Novak osvojio plasmanom u polufinale i dodatno se… »
Đoković i Medvedev u polufinalu Pekinga – ovo smo čekali od Novakovog 24. slema (13.00)

Đoković i Medvedev u polufinalu Pekinga – ovo smo čekali od Novakovog 24. slema (13.00)

RTS pre 9 sati
Đoković je do polufinala stigao posle velike pobede nad drugim teniserom sveta Aleksanderom Zverevom. Srbin je posle izgubljenog prvog seta napravio preokret i slavio sa 4:6, 6:4, 6:4, čime je produžio neverovatan niz u Pekingu. Novak sada ima 32 pobede u isto toliko mečeva na ovom turniru. Meč sa Zverevom trajao je dva sata i 35 minuta, pa će Đoković imati znatno manje vremena za oporavak od svog narednog protivnika. Srpski teniser će, međutim, pokušati da zadrži… »
Bizaran kraj sjajnog meča - Medvedev diskvalifikovan jer je pogodio gledaoca lopticom u glavu

Bizaran kraj sjajnog meča - Medvedev diskvalifikovan jer je pogodio gledaoca lopticom u glavu

RTS pre 13 minuta
Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Pekingu – u polufinalu je savladao Danila Medvedeva pošto je ruski teniser diskvalifikovan pri rezultatu 7:5, 5:3 i 15:15. Srpski teniser je do finala došao posle dramatičnog duela u kojem je prvi set osvojio rezultatom 7:5, a u drugom imao prednost od 5:3. Meč je, međutim, završen na nesvakidašnji način. Đoković i Medvedev odigrali su izuzetno neizvestan prvi set, koji je trajao 79 minuta. Rus je prvi došao do brejka i… »
Medvedev diskvalifikovan, Đoković u finalu turnira u Pekingu

Medvedev diskvalifikovan, Đoković u finalu turnira u Pekingu

RTV pre 13 minuta
Glavni sudija Mohamed Lajani je potom odlučio da prekine meč i da diskvalifikuje ruskog tenisera. Duel je trajao dva sata i 29 minuta. Đoković je zabeležio 33. pobedu na turniru u Pekingu na isto toliko odigranih mečeva. Ovo je bio 16. međusobni duel srpskog i ruskog tenisera, a 11. trijumf Đokovića, koji će sutra u finalu igrati protiv Australijanca Aleksa de Minora. Australijskom teniseru je ranije danas Poljak Hubert Hurkač zbog povrede predao meč polufinala pri… »
Đoković u finalu Pekinga: Neverovatan kraj meča, Medvedev diskvalifikovan (VIDEO)

Đoković u finalu Pekinga: Neverovatan kraj meča, Medvedev diskvalifikovan (VIDEO)

Danas pre 39 minuta
Tako se ovaj meč koji je trajao čak dva sata i 21 minut i u kojem je viđeno pregršt neverovatnih poena završio na ružan način. Već na startu meča je viđen dugačak gem i nekoliko odličnih razmena sa osnovne linije. Đoković je spasio tri brejk lopte i dobrim forhendom poveo nakon sedam minuta igre. Medvedev je bio sigurniji u svom prvom servis gemu i bez poteškoće izjednačio – 1:1. Igralo se uz servis, sve do petog gema prvog seta. Posle dve vezane neiznuđene greške… »
Danil Medvedev: "Ispričaću vam šta je Đoković uradio za mene, to se jednom doživi"

Danil Medvedev: "Ispričaću vam šta je Đoković uradio za mene, to se jednom doživi"

Mondo pre 4 sati
Biće ovo njihov prvi duel posle tri godine i "onog" finala US Opena 2023. godine koje je pripalo Đokoviću, što je ujedno i njegov poslednji grend slem trofej, tako da se navijači unapred raduju jer ne samo da nas čeka dobar tenis, nego sigurno i vrhunska zabava. Novak Đoković i Danil Medvedev važe za verovatno najpozitivnije i najzabavnije tenisere na ATP turu, tako da smo već u uvodu meča imali prozivku Rusa koji je Srbina nazvao "starim, ali ludim". Naravno, nije… »
"Novak je lud, on je star, nećemo da se lažemo..." Pogledajte kako je Medvedev najavio spektakularno polufinale sa Đokovićem!…

"Novak je lud, on je star, nećemo da se lažemo..." Pogledajte kako je Medvedev najavio spektakularno polufinale sa Đokovićem!…

Kurir pre 4 sati
Danil Medvedev plasirao se u polufinale turnira u Pekingu, pošto je u četvrtfinalu savladao Fransiska Serundola sa 7:6, 6:3. Posle ovog meča nije znao da li igra protiv Aleksandra Zvereva ili Đokovića, ali je prokomentarisao srpskog tenisera. "Igrao sam dosta takvih mečeva, neću biti previše uzbuđen ili previše pod stresom. Uvek je zabavno igrati protiv ovih momaka. Novak je lud, on je star, nećemo da se lažemo, ali još može da igra jako dobro. Možda samo malo… »
Đoković i Medvedev posle tri godine „oči u oči“ – Rus se našalio: Novak je star, ali...

Đoković i Medvedev posle tri godine „oči u oči“ – Rus se našalio: Novak je star, ali...

Sputnik pre 7 sati
Polufinalni duel na programu je, ne pre 13 časova po srpskom vremenu, a Đoković u njega ulazi sa pozitivnim skorom protiv ruskog tenisera. Naime, u dosadašnjih 15 susreta Novak je slavio deset puta, dok je Medvedev bio bolji u pet navrata. Poslednji put sastali su se u finalu US Opena 2023. godine, kada je Đoković stigao do svog 24. grend slem trofeja. Novak je do polufinala stigao posle još jednog meča u kojem je pokazao zbog čega ga nikada ne treba otpisivati.… »
Gde i kada gledati polufinale Đoković - Medvedev u Pekingu?

Gde i kada gledati polufinale Đoković - Medvedev u Pekingu?

Nova pre 7 sati
Oba tenisera prikazala su izuzetnu formu u kineskoj prestonici i sasvim zasluženo izborila okršaj za mesto u velikom finalu. Medvedev je u četvrtfinalnom odmeravanju snaga bez većih problema savladao Argentinca Fransiska Serundola sa ubedljivih 2:0 u setovima, dok je Đoković do polufinala stigao posle velikog preokreta i trijumfa nad Aleksanderom Zverevom. Polufinalni duel između Đokovića i Medvedeva na programu je u ponedeljak, 5. oktobra, sa početkom od 13 časova… »
"Novak nije normalan zbog ovog što radi": Medvedev se poklonio Đokoviću, pa onda rekao nešto što se Đokoviću neće dopasti…

"Novak nije normalan zbog ovog što radi": Medvedev se poklonio Đokoviću, pa onda rekao nešto što se Đokoviću neće dopasti…

Nova pre 9 sati
Novak Đoković odigrao je sjajan meč u četvrtfinalu turnira serije 500 u Pekingu, a njegova partija impresionirala je i narednog rivala Danila Medvedeva. Srpski i ruski teniser će se ovog ponedeljka sastati u polufinalu, a šesti igrač sveta imao je zanimljiv komentar na račun Đokovića. „Nije normalno ovo što Đoković radi, pre svega jer je star. Mnogo puta smo igrali jedan protiv drugoga, tako da ću uživati“, rekao je Medvedev. Ovaj deo rečenice "jer je star" se… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Novak Đoković - Danil Medvedev u polufinalu turnira u Pekingu

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Novak Đoković - Danil Medvedev u polufinalu turnira u Pekingu

Telegraf pre 10 sati
Nole će ovde imati priliku da dođe i na korak do rekorda Monike Seleš. Novak je imao izuzetno težak meč u četvrtfinalu protiv Aleksandera Zvereva, izgubio je prvi set od najboljeg tenisera u 2026. godini, ali je onda napravio ogroman preokret i slavio je, te je došao do 32. uzastopne pobede na ovom turniru,. Tako je Novak Đoković ostavio iza sebe Rafaela Nadala, dok je jedina osoba ispred njega sada Monika Seleš sa 34 uzastopne pobede na Australijan openu. Đoković… »
Medvedev: Novak nije normalan zbog ovoga što radi

Medvedev: Novak nije normalan zbog ovoga što radi

Sport klub pre 10 sati
Nole će danas u polufinalu igrati protiv Danila Medvedeva. – Nije normalno ovo što Đoković radi, pre svega jer je star – objasnio je šesti teniser sveta iz Moskve.- Mnogo puta smo igrali jedan protiv drugoga, tako da ću uživati. Srbin i Rus su se sastali 15 puta, Nole je slavio u deset partija. Ono što Danilu uvek ostaje kao veliki adut – to je da je pobedio u najvažnijem meču. U finalu Ju-Es opena 2021, kada je sprečio Đokovića da osvoji Gren slem, sva četiri… »
Đoković pred svima branio Zvereva: "Stanite, ne razumete šta se dešava sa Sašom"

Đoković pred svima branio Zvereva: "Stanite, ne razumete šta se dešava sa Sašom"

Mondo pre 5 sati
U četvrtfinalu je pokazao celom svetu zašto nije za penziju i pobedio je drugog tenisera sveta Sašu Zvereva posle preokreta - 4:6, 6:4, 6:4. Po završetku meča je na konferenciji za medije odgovarao na pitanja i nije mu se svidelo šta novinari pričaju o njegovom rivalu i prijatelju. "Stanite, molim vas da pokušate da razumete Sašu", izgovorio je Đoković i prekinuo pitanje. Onda je pred svima stao u odbranu nemačkog tenisera koji je ove sezone osvojio dva grend… »
Pobeda posle lošijeg starta

Pobeda posle lošijeg starta

Politika pre 5 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Pekingu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Nemca Aleksandra Zvereva 4:6, 6:4, 6:4. Meč je trajao dva sata i 35 minuta. Đoković je 11. teniser sveta, dok se Zverev nalazi na drugom mestu ATP liste. Ovo je bio 15. međusobni duel srpskog i nemačkog tenisera, a deseti trijumf Đokovića. Srpski teniser je zabeležio 32. pobedu na turniru u Pekingu na isto toliko odigranih mečeva. Đoković će danas… »
Novak Đoković: I dalje sam tu, borim se i teram mlađe da se pomuče

Novak Đoković: I dalje sam tu, borim se i teram mlađe da se pomuče

Danas pre 23 sata
Đoković se plasirao u polufinale turnira u Pekingu, pošto je posle tri seta pobedio drugog tenisera sveta Nemca Aleksandra Zvereva 4:6, 6:4, 6:4. – Iskreno, zbog ovakvih trenutaka i dalje igram i takmičim se. Motivacija je velika kada se osećaš dobro i kada možeš da se takmičiš ravnopravno sa najboljim igračima sveta, pred 15.000 ljudi. To su trenuci koji, rekao bih, predstavljaju san svakog tenisera – rekao je Đoković, a preneo Skaj Sport. Srpski teniser priznao… »

Vesti dana »