Povezane vesti
"Prekinula sam trudnoću, nisam znala hoće li mi on biti muž" Naša poznata pevačica tek sada otkrila šok detalj iz prošlosti…
Blic pre 14 sati
Pevačica je priznala da se kaje zbog toga i da bi danas postupila drugačije, bez obzira na finansijsku situaciju. Folk pevačica Nela Bijanić po prvi put otvorila je dušu o najtežoj i najintimnijoj odluci iz svoje mladosti. Pevačica je otkrila šta joj se dogodilo na samom početku njene ljubavne veze sa bivšim suprugom Rajkom Mijanovićem. U trenutku kada je Nela Bijanić saznala da je u drugom stanju, bila je na samom početku karijere i spremala album, a sada je… »
"Prekinula sam trudnoću na početku karijere jer sam spremala album": Naša pevačica se danas gorko kaje zbog odluke iz mladosti…
Nova pre 12 sati
Nela je otkrila da je ostala u drugom stanju na samom početku veze sa bivšim suprugom Rajkom Mijanovićem, kada je imala samo 21 godinu i tek gradila svoju karijeru. U tom trenutku, kako je ispričala, nije znala kakva će biti budućnost njihove veze. „Ostala sam u drugom stanju, međutim, tada sam snimila CD ‘Mi smo srećan par’. Tek sam Rajka upoznala i nisam znala da li će on biti moj suprug. Uradila sam nešto što nisam trebala i mnogo se kajem zbog toga“, priznala… »
“Mnogo se kajem zbog toga”: Pevačica progovorila o abortusu, grca u suzama: “Sve bih dala da…”
Telegraf pre 13 sati
Naime, Nela je ogolila dušu i otkrila da se još bori sa greškama iz prošlosti - te da jednu stvar sebu nikada neće oprostiti. Kako je kroz suze otkrila, ona je abortirila dete koje je dobila sa mužem još na samom početku karijere. - Ostala sam u drugom stanju, međutim, tada sam snimila CD 'Mi smo srećan par'. Tek sam Rajka upoznala i nisam znala da li će on biti moj suprug. Uradila sam nešto što nisam trebala i mnogo se kajem zbog toga - priznala je Nela u emisiji.… »
"Prekinula sam trudnoću, nisam znala hoće li mi on biti muž" Naša pevačica tek sada otkrila šok detalj iz prošlosti: Dala bih…
Kurir pre 14 sati
Pevačica je otkrila šta joj se dogodilo na samom početku njene ljubavne veze sa bivšim suprugom Rajkom Mijanovićem. U trenutku kada je Nela Bijanić saznala da je u drugom stanju, bila je na samom početku karijere i spremala album, a sada je progovorila o svemu, nakon godina ćutanja. - Ostala sam u drugom stanju, međutim, tada sam snimila CD 'Mi smo srećan par'. Tek sam Rajka upoznala i nisam znala da li će on biti moj suprug. Uradila sam nešto što nisam trebala i… »
"Nisam znala da li će mi biti muž i prekinula sam trudnoću": Pevačica otkrila bolnu prošlost, imala 21 godinu
Mondo pre 14 sati
BIla je na početku karijere, ali i veze sa bivšim suprugom. "Ostala sam u drugom stanju, međutim, tada sam snimila CD 'Mi smo srećan par'. Tek sam Rajka upoznala i nisam znala da li će on biti moj suprug. Uradila sam nešto što nisam trebala i mnogo se kajem zbog toga", priznala je Nela u emisiji. Na direktno pitanje voditelja da li je u tom trenutku donela odluku da prekine trudnoću, pevačica je potvrdno odgovorila. "Tako je. Kajem se zbog toga i sada bih dala sve… »
Vesti dana »
Izborni presek: Hoće li dijaspora glasati usred noći i gde su 93 biračka mesta
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Student Petar Živković tvrdi da ih prate, pomenuo i Marka Krička, advokat traži objašnjenja
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane
„Pokazali su koliko vrede u Evroligi“: Avdalović nahvalio Partizan, Penjaroja zadovoljan pobedom!
Hot sport pre 26 minutajoš 32 povezane
Stigli poslednji podaci Ministarstva finansija: Javni dug Srbije 42 milijarde evra, deficit u budžetu manji od očekivanog
Blic pre 6 satijoš 26 povezanih