Povezane vesti
Lekari mu izbrojali preko 30 uboda po leđima i glavi! Milorad sa sestrićem spremao drva za ogrev, pa doživeo pakao: Za dlaku…
Blic pre 21 sat
Lekari su izbrojali 30 uboda na leđima i više uboda u predelu glave i nogu. Zahvaljujući brzoj reakciji njegovog sestrića i komšije, kao i pomoći medicinskih ekipa iz Bajine Bašte i Užica, izbegnute su kobne posledice. Tog dana Milorad je sa sestrićem Goranom Jankovićem dovlačio drva do kuće. Goran je traktorom, uz pomoć sajle, vukao drvene valjke. Oko 13 časova, kada su se peti put vratili po drva, jedan valjak zakačio je stablo osušene trešnje, iz kojeg je… »
Kao da je neko košnicu izručio na mene: Drama u šumi kod Bajine Bašte - Milorada za dva minuta izujedalo po telu preko 30…
RINA pre 1 dan
Ovaj meštanin sa sestrićem Goranom krenuo je da spremi drva za ogrev, kao što to obično i rade, ali sve se pretvorilo u događaj koji će pamtiti dok su živi. - Traktorom smo valjke vukli do moje kuće, bili smo tu neko vreme. Stršljenovi su imali svoje gnezdo na jednoj suvoj trešnji. Kako smo prolazili tuda oni su valjda bili uznemireni i napali su, započinje svoju nesvakidašnju priču za RINU Milorad. Dodaje da je samo u jednom trenutku osetio kao da je neko košnicu… »
Roj stršljenova napao Milorada: Preživeo više od 30 uboda i zahvaljuje lekarima što su mu spasli život!
Kurir pre 13 sati
Kako kaže, prošlog ponedeljka, 28. septembra preživeo je pravi pakao. Dok je sa sestrićem pripremao drva za ogrev, slučajno su zakačili osušeno stablo trešnje iz kojeg je izleteo roj stršljenova. Insekti su ga napali i izujedali po gotovo celom telu. - Evo, hvala Bogu, dobro sam. Kada sam bio kod lekara oni su po leđima konstatovali 30 uboda, ali bilo je uboda i po glavi, ispod kose, i nogama. Ranije me je jednom ubo stršljen i bilo mi je oko zatvoreno. Sada nisam… »
Milorada iz Bajine Bašte napao roj stršljenova: Zadobio više od 30 uboda, lekari mu rekli da je "za Ginisa"
Mondo pre 14 sati
Ovaj meštanin sa sestrićem Goranom krenuo je da spremi drva za ogrev, kao što to obično i rade, ali sve se pretvorilo u događaj koji će pamtiti dok su živi. "Traktorom smo valjke vukli do moje kuće, bili smo tu neko vreme. Stršljenovi su imali svoje gnezdo na jednoj suvoj trešnji. Kako smo prolazili tuda oni su valjda bili uznemireni i napali su, započinje svoju nesvakidašnju priču za RINU Milorad. Dodaje da je samo u jednom trenutku osetio kao da je neko košnicu… »
Milorada iz Bajine Bašte napalo 30 stršljenova: "Leđa nisam osećao, sekunde su bile u pitanju"
Telegraf pre 15 sati
Ovaj meštanin sa sestrićem Goranom krenuo je da spremi drva za ogrev, kao što to obično i rade, ali sve se pretvorilo u događaj koji će pamtiti dok su živi. - Traktorom smo valjke vukli do moje kuće, bili smo tu neko vreme. Stršljenovi su imali svoje gnezdo na jednoj suvoj trešnji. Kako smo prolazili tuda oni su valjda bili uznemireni i napali su - započinje svoju nesvakidašnju priču za RINU Milorad. Dodaje da je samo u jednom trenutku osetio kao da je neko košnicu… »
Čudom preživeo napad stršljenova: Milorad imao preko 30 uboda, lekari kažu da je za Ginisa
Dnevnik pre 16 sati
Ovaj meštanin sa sestrićem Goranom krenuo je da spremi drva za ogrev, kao što to obično i rade, ali sve se pretvorilo u događaj koji će pamtiti dok su živi. Traktorom smo valjke vukli do moje kuće, bili smo tu neko vreme. Stršljenovi su imali svoje gnezdo na jednoj suvoj trešnji. Kako smo prolazili tuda oni su valjda bili uznemireni i napali su, započinje svoju nesvakidašnju priču za RINU Milorad. Dodaje da je samo u jednom trenutku osetio kao da je neko košnicu… »
Jeziva scena kod Bajine Bašte: Roj stršljenova napao čoveka, lekari ostali zatečeni brojem uboda
B92 pre 16 sati
"Traktorom smo valjke vukli do moje kuće, bili smo tu neko vreme. Stršljenovi su imali svoje gnezdo na jednoj suvoj trešnji. Kako smo prolazili tuda oni su valjda bili uznemireni i napali su", započinje svoju nesvakidašnju priču za RINU Milorad. Dodaje da je samo u jednom trenutku osetio kao da je neko košnicu izručio na njega, osećao je ubode, a potom i bol. "To je osećaj koji i ne može rečima de se opiše. Leđa više nisam osećao, ja sam u trenutku pričao na… »
"Kad su me videli sa tolikim ubodima, lekari su mi rekli da sam za Ginisa!": Na Milorada se obrušio roj stršljena, čudom…
Blic pre 16 sati
Milorad je zadobio preko 30 uboda po telu i pretrpeo jake bolove, dok je sestrić ostao nepovređen Lekari u Užicu su rekli da je pravi retkost preživeti toliki broj uboda, a Milorad se sada uspešno oporavlja i zahvaljuje svima koji su mu pomogli Prava drama odigrala se u selu Ovčinja kod Bajine Bašte, kada je roj stršljenova napao Milorada Jankovića (64). Ovaj meštanin sa sestrićem Goranom krenuo je da spremi drva za ogrev, kao što to obično i rade, ali sve se… »
Milorada stršljeni izujedali čak 30 puta po glavi i leđima: Za dlaku izbegao smrt uz pomoć lekara
Mondo pre 20 sati
Lekari su izbrojali 30 uboda na leđima i više uboda u predelu glave i nogu. Zahvaljujući brzoj reakciji njegovog sestrića i komšije, kao i pomoći medicinskih ekipa iz Bajine Bašte i Užica, izbegnute su kobne posledice. Tog dana Milorad je sa sestrićem Goranom Jankovićem dovlačio drva do kuće. Goran je traktorom, uz pomoć sajle, vukao drvene valjke. Oko 13 časova, kada su se peti put vratili po drva, jedan valjak zakačio je stablo osušene trešnje, iz kojeg je… »
Vesti dana »
Neredi u Prištini: Policija koristila suzavac i vodeni top protiv učesnike skupa u znak podrške OVK
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
ASNS preti štrajkom ako ministar odbrane ne otpočne dijalog o problemima vojnih fabrika
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
“Nema kraja njihovoj mašti”: Da li se režim sprema za izbornu krađu u dijaspori?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana