Povezane vesti
Šta se dešava sa kreditom nakon razvoda: Ko plaća preostale rate i šta je sa stanom?
Euronews pre 21 sat
Posebno složena situacija može da nastane kada je stan kupljen na kredit, a samo je jedan supružnik potpisnik ugovora sa bankom, a oboje su vlasnici nekretnine. Advokat Lazar Borozan objasnio je za Euronews Srbija ko u tom slučaju plaća preostale rate za kredit. Istakao je da plaćanje kredita zavisi od ugovora koji je zaključen sa bankom, ali i od odnosa između bivših supružnika. Dodao je da sam razvod ne menja automatski obaveze prema banci. "Ako je samo jedan… »
Šta se dešava sa kreditom za stan nakon razvoda: Advokat Borozan sve objasnio, evo kako da dobijete svoj deo
Kurir pre 19 sati
Posebno složena situacija može da nastane kada je stan kupljen na kredit, a samo je jedan supružnik potpisnik ugovora sa bankom, a oboje su vlasnici nekretnine. Advokat Lazar Borozan objasnio je ko u tom slučaju plaća preostale rate za kredit. Istakao je da plaćanje kredita zavisi od ugovora koji je zaključen sa bankom, ali i od odnosa između bivših supružnika. Dodao je da sam razvod ne menja automatski obaveze prema banci. - Ako je samo jedan supružnik nosilac… »
Razveli ste se, a stan još otplaćujete? Advokat otkriva ko plaća kredit i kako se deli novac od prodaje
Mondo pre 19 sati
Posebno složena situacija može da nastane kada je stan kupljen na kredit, a samo je jedan supružnik potpisnik ugovora sa bankom, a oboje su vlasnici nekretnine. Advokat Lazar Borozan objasnio je za Euronews Srbija ko u tom slučaju plaća preostale rate za kredit. Istakao je da plaćanje kredita zavisi od ugovora koji je zaključen sa bankom, ali i od odnosa između bivših supružnika. Dodao je da sam razvod ne menja automatski obaveze prema banci. "Ako je samo jedan… »
Vesti dana »
Neredi u Prištini: Policija koristila suzavac i vodeni top protiv učesnike skupa u znak podrške OVK
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
ASNS preti štrajkom ako ministar odbrane ne otpočne dijalog o problemima vojnih fabrika
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
“Nema kraja njihovoj mašti”: Da li se režim sprema za izbornu krađu u dijaspori?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana