Povezane vesti
Milan Popović progovorio o odnosu sa Kojićem: “Kažem sinu, imaš dvojicu tata, postojao je pritisak da se…”
Telegraf pre 1 dan
Milan je u emisiji otkrio i kakav je odnos njegov prvorođeni sin imao i sa Severininim sada već bivšim suprugom Igorom Kojićem, sinom Dragana Kojića Kebe. - Ne mogu sada tako često da idem u Zagreb kao što sam ranije mogao, jer sada imam još dece kojoj su takođe potrebne moja pažnja i posvećenost. Ali uspeo sam da sačuvam svoje prisustvo, a postojao je stalni pritisak da se udaljim iz života tog deteta. Čak i kada se moj dobar prijatelj Igor Kojić, koji sada čeka… »
"Sinu pričam da ima dvojicu tata, Igor mi je prijatelj": Popović nahvalio Severininog bivšeg pa mu čestitao
Mondo pre 13 sati
Milan je u emisiji otkrio i kakav je odnos njegov prvorođeni sin imao i sa Severininim sada već bivšim suprugom Igorom Kojićem, sinom Dragana Kojića Kebe. - Ne mogu sada tako često da idem u Zagreb kao što sam ranije mogao, jer sada imam još dece kojoj su takođe potrebne moja pažnja i posvećenost. Ali uspeo sam da sačuvam svoje prisustvo, a postojao je stalni pritisak da se udaljim iz života tog deteta. Čak i kada se moj dobar prijatelj Igor Kojić, koji sada čeka… »
"Aleksandar je jedno vreme igora Kojića zvao tata" Milan Popović za Kurir o odnosu njegovog sina i Severininog bivšeg muža…
Kurir pre 22 sata
On je u razgovoru sa autorkom i voditeljkom Jelenom Pejović govorio o brojnim temama, između ostalog o svom razvojnom putu, kao i o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je vodio sa bivšom verenicom, hrvatskom pevačicom Severinom. Milan je u emisiji otkrio i kakav je odnos njegov prvorođeni sin imao i sa Severininim sada već bivšim suprugom Igorom Kojićem, sinom Dragana Kojića Kebe. - Ne mogu sada tako često da idem u Zagreb kao što sam ranije mogao,… »
Vesti dana »
Neredi u Prištini: Policija koristila suzavac i vodeni top protiv učesnike skupa u znak podrške OVK
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
“Nema kraja njihovoj mašti”: Da li se režim sprema za izbornu krađu u dijaspori?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana