Povezane vesti

VIDEO Starijoj ženi pozlilo na Vučićevom mitingu: "Imala je snage da me poljubi, a i ja nju"

VIDEO Starijoj ženi pozlilo na Vučićevom mitingu: "Imala je snage da me poljubi, a i ja nju"

Radio 021 pre 2 dana
Prorežimski mediji pišu da je on odmah reagovao i da je on lično pozvao lekare da pomognu "vremešnoj gospođi", pa je usledila "dirljiva scena". Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Vučićevom profilu, on je sišao sa bine i prišao gospođi dok je ležala na nosilima Hitne pomoći. Gospođu je Vučić potom držao za ruku i poljubio je. Potom se vratio na binu i rekao okupljenim pristalicama Srpske napredne stranke - "e sad bih zaplakao". "Imala je snage da me… »
"Imala je snage da me poljubi, a i ja nju": Starijoj ženi pozlilo na Vučićevom mitingu u Bačkoj Palanci VIDEO

"Imala je snage da me poljubi, a i ja nju": Starijoj ženi pozlilo na Vučićevom mitingu u Bačkoj Palanci VIDEO

Nova pre 2 dana
Prorežimski mediji pišu da je on odmah reagovao i da je "on lično pozvao lekare da pomognu vremešnoj gospođi, pa je usledila dirljiva scena", prenosi 021.rs. Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Vučićevom profilu, on je sišao sa bine i prišao gospođi dok je ležala na nosilima Hitne pomoći. Gospođu je Vučić potom držao za ruku i poljubio je. A post shared by Александар Вучић (@avucic) Potom se vratio na binu i rekao okupljenim pristalicama Srpske napredne… »
(VIDEO)" Imala je snage da me poljubi, a i ja nju": Starijoj ženi pozlilo na Vučićevom mitingu

(VIDEO)" Imala je snage da me poljubi, a i ja nju": Starijoj ženi pozlilo na Vučićevom mitingu

N1 Info pre 2 dana
Prorežimski mediji pišu da je on odmah reagovao i da je "on lično pozvao lekare da pomognu vremešnoj gospođi, pa je usledila dirljiva scena", prenosi 021.rs. Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Vučićevom profilu, on je sišao sa bine i prišao gospođi dok je ležala na nosilima Hitne pomoći. Gospođu je Vučić potom držao za ruku i poljubio je. Potom se vratio na binu i rekao okupljenim pristalicama Srpske napredne stranke - "e sad bih zaplakao". "Imala je snage… »

Vesti dana »