Povezane vesti
"Podigla je majicu i mom dečku pokazala: Si*e" Šok istina o svađi Tanje Savić i Slavice Ćukteraš: "Nisam mogla da verujem šta…
Blic pre 3 dana
Bane je istakao da je ponosan što je bio deo tog događaja i smatra da je prirodno da svako pravi svoje izbore u karijeri i odnosima sa kolegama. Pevačice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš, koje su karijeru započele u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", godinama ne razgovaraju. Tanja je jednom prilikom otkrila tačan razlog zbog kog se razočarala u nekadašnju blisku prijateljicu i prekinula svaki kontakt. Kako je Tanja Savić svojevremeno ispričala za… »
"Podigla je majicu i mom dečku pokazala grudi": Tanja otkrila šokantnu istinu o svađi sa Slavicom
Mondo pre 3 dana
Podsetimo, njih dve su obe započele karijere u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a iako su bile nerazdvojne, na njihovo prijateljstvo stavljena je tačka, o čemu je Tanja jednom prilikom javno govorila. Kako je otkrila za "Scandal", do neprijatne situacije došlo je tokom njihovog zajedničkog boravka na primorju. "Nas dve smo tada bile u Crnoj Gori na moru, vraćale smo se s plaže i moj momak nas je povezao do hotela. Ja sam sela na suvozačevo mesto, a… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 17 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 52 minutajoš 20 povezanih
Član RIK: MSP još nije dostavilo podatke o broju prijavljenih birača za glasanje u inostranstvu
Nova pre 4 satijoš 27 povezanih
Još danas 30, a onda obrt! Prvi na udaru biće ovi delovi Vojvodine, a RHMZ od nedelje najavljuje osetan pad temperature
Dnevnik pre 52 minutajoš 40 povezanih
Drama u Istanbulu: Urušila se sedmospratna zgrada, sedmoro ljudi ostalo pod ruševinama
IndeksOnline pre 5 satijoš 24 povezane