Povezane vesti
VIDEO Pogačar i Brković odgovorili Vučiću: Nije došao kad je trebalo, sad mu džaba da dolazi
Radio 021 pre 6 sati
Vučić je danas, 5. oktobra, nenajavljeno došao u Petrovaradin i još jednom najavio veliki miting u Novom Sadu. "Uskoro ćemo na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu da organizujemo najveći skup, veći nego u Areni. Pitali me ljudi, pa da idemo u Spens, e neću da idem vala nigde, sad nisam predsednik, idem kao slobodan čovek, nemam ni tu vrstu odgovornosti, pa da vidim Pogačara kako će da me spreči. Pozivam Pogačara i Brkovića da me spreče da dođem, održaću duži i… »
Pogačar povodom nove najave Vučićevog dolaska u NS: Može da dođe i hiljadu puta, gotovo je
Moj Novi Sad pre 8 sati
Povod je njegovo novo najavljivanje velikog mitinga u Novom Sadu, kada je pozvao Pogačara i Brkovića “da dođu da ga spreče”. Vučić na turneji po Vojvodini, ponovo najavio “najveći skup” u Novom Sadu Pogačar je kazao za Danas da kad je Vučić 4. septembra trebalo da dođe, nije došao. – A, sad može da dođe i hiljadu puta, gotovo je. Nezaposleni Vučić neka se onako umoran ne brine, državno organizovan odmor ga čeka posle 25. oktobra – zaključio je sagovornik Danasa.… »
Vučić pred izbore: "Svašta ćete slušati do izborne tišine, moramo da budemo pristojni i da ih pobedimo"
Euronews pre 12 sati
Vučić je, tokom posete Srbobranu, naveo da razlika između ljudi sa liste " Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" i njegovih političkih protivnika mora da bude u pristojnosti i dodao da će građani Srbije do izborne tišine čuti svakakve neistine. "Moramo da budemo pristojni i da ih pobedimo. Sad ćete svašta da slušate u narednih 16, 17 dana, do izborne tišine. Lagaće zajedno sa N1 i Novom S, sve i svašta", kazao je Vučić. Govoreći o poseti porodici Maksimović, Vučić… »
"Ovo je najlepša priča u Srbiji": Vučić obišao prve trojke u Srbobranu Milu, Nađu i Taru
Blic pre 13 sati
Meštani Srbobrana priredili su srdačan doček Vučiću U govoru pred građanima, Vučić je istakao važnost poštovanja i pristojnosti, osudivši nasilne metode i podsetivši na odgovornost svih Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić-Ujedinjena Srbija", obišao je danas prve trojke u Srbobranu i istakao da je to "najlepša priča u Srbiji". - Danas sam imao čast da posetim prve trojke u Srbobranu u istoriji ovog mesta, i njihove roditelje Gorana i Draganu… »
Vučić: Želim pobedu sa pola miliona glasova razlike, da Čanak i Pajtić ne bi vodili politiku
Serbian News Media pre 14 sati
Nemojte da slušate njihove priče kako će da tuku. Mi svoj posao. Ja želim da mi njih pobedimo ubedljivo, 400.000-500.000 glasova razlike. Borite se za to", rekao je Vučić u Sremskim Karlovcima, preneli su provladini mediji. Upitao je okupljene na skupu "šta mislite, zašto je Čanak podržao studentsku listu" i odgovorio "zato što će da sprovode svoj i Pajtićev program. Ta politika će biti izrazito antisrpska".… »
Sa koliko glasova razlike Vučić želi da pobedi na izborima?
Danas pre 11 sati
Nemojte da slušate njihove priče kako će da tuku. Mi svoj posao. Ja želim da mi njih pobedimo ubedljivo, 400.000-500.000 glasova razlike. Borite se za to“, rekao je Vučić u Sremskim Karlovcima, preneli su provladini mediji. Upitao je okupljene na skupu „šta mislite, zašto je Čanak podržao studentsku listu“ i odgovorio „zato što će da sprovode svoj i Pajtićev program. Ta politika će biti izrazito antisrpska“.… »
Vučić u Sremskim Karlovcima: Želim pobedu sa 400.000 do 500.000 glasova razlike
Euronews pre 15 sati
Ovde je u pitanju zaista Srbija. Šta mislite, zašto je Nenad Čanak podržao, s obe ruke i obe noge, takozvanu studentsku listu? Pa zato što će da sprovode njegov program, njegov i Pajtićev program", rekao je Vučić tokom posete Sremskim Karlovcima. Dodao je da će pobeda liste "Ujedinjena Srbija" na izborima 25. oktobra zavisiti od toga da li će uspeti da izvedu na glasanje sve ljude koji žele normalnu Srbiju i koji vole državu više nego bilo šta na svetu. "Ali to… »
"Lep? Gde sam lep?!" Vučića iznenadila starija gospođa u Vojvodini: "To mi je majka poslednji put rekla pre 30 godina" (video)…
Blic pre 15 sati
Aleksandar Vučić, nosilac SNS liste "Aleksandar Vučić - ujedinjena Srbija" podelio je na svom Instagram profilu susret sa starijom ženom prilikom današnje posete Vojvodine koja mu je pohvalila izgled. - Lepi ste, u pravom životu, baš ste lepi - rekla je starija žena koja se rukovala sa Vučićem. Nosilac liste se prilično zbunio i poručio "Ma gde sam lep, to mi majka nije rekla". Ali starija žena je nastavila sa pohvalama "Jeste, jeste". - Kad ti gospođa kaže da si… »
Vučić nenajavljeno stigao u Petrovaradin, pa najavio veliki miting u Novom Sadu: „Pozivam Pogačara i Brkovića da me spreče“…
Luftika pre 16 sati
On je još jednom najavio veliki miting u Novom Sadu. Prema njegovim rečima, miting će biti veći nego u onaj u beogradskoj Areni, a održao bi se na Trgu slobode. SNS je u nekoliko navrata najavljivao Vučićeve dolaske u Novi Sad, ali se te posete ne bi dogodile. Poslednji primer je bio skup zakazan za 4. septembar, koji je sam Vučić otkazao, navodeći bezbednosne razloge i to da su mu ljudski životi važniji od nekog okupljanja. Ovog puta, Vučić proziva odbornika u… »
Vučić najavio skup u Novom Sadu: "Biće veći nego u beogradskoj Areni"
Newsmax Balkans pre 16 sati
"Uskoro ćemo na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu da organizujemo najveći skup, veći nego u Areni. I pitali su me ljudi: 'Pa da idemo u Spens', neću da idem nigde. Sad nisam predsednik, idem kao slobodan čovek, nemam ni tu vrstu odgovornosti", rekao je Vučić. Poručio je i da očekuje pobedu svoje liste na izborima. "I idemo da ih pobedimo i u Novom Sadu i u celoj Srbiji", rekao je on obraćajući se okupljenim građanima na Petrovaradinu. Vučić izjavio je da su pre… »
Vučić opet najavio veliki skup u Novom Sadu: "Sad nisam predsednik, idem kao slobodan čovek"
Nova pre 9 sati
"Uskoro ćemo na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu da organizujemo najveći skup, veći nego u Areni. I pitali me ljudi 'Pa da idemo u Spens', neću da idem nigde. Sad nisam predsednik, idem kao slobodan čovek, nemam ni tu vrstu odgovornosti", rekao je Vučić u Petrovaradinu. On je pozvao odbornika u Skupštini Novog Sada Mirana Pogačara i aktivistu Brajana Brkovića da ga, kako je naveo, spreče da dođe. "Idemo da ih pobedimo i u Novom Sadu i u celoj Srbiji", kazao je… »
Vučić najavio da će na centralnom trgu u Novom Sadu da organizuje najveći skup, prozvao Pogačara i Brkovića da probaju ga…
Danas pre 11 sati
I pitali me ljudi ‘Pa da idemo u Spens’, neću da idem nigde. Sad nisam predsednik, idem kao slobodan čovek, nemam ni tu vrstu odgovornosti“, rekao je Vučić u Petrovaradinu. On je pozvao odbornika u Skupštini Novog Sada Mirana Pogačara i aktivistu Brajana Brkovića da ga, kako je naveo, spreče da dođe. „Idemo da ih pobedimo i u Novom Sadu i u celoj Srbiji“, kazao je Vučić. Prema pisanju portala 021.rs, Vučić posetu Petrovaradinu nije najavio novosadskim medijima, ali… »
Vučić ponovo najavljuje "najveći skup" u Novom Sadu: Organizovaćemo ga uskoro na centralnom trgu
N1 Info pre 12 sati
I pitali me ljudi 'Pa da idemo u Spens', neću da idem nigde. Sad nisam predsednik, idem kao slobodan čovek, nemam ni tu vrstu odgovornosti", rekao je Vučić u Petrovaradinu. On je pozvao odbornika u Skupštini Novog Sada Mirana Pogačara i aktivistu Brajana Brkovića da ga, kako je naveo, spreče da dođe. "Idemo da ih pobedimo i u Novom Sadu i u celoj Srbiji", kazao je Vučić. Prema pisanju portala 021.rs, Vučić posetu Petrovaradinu nije najavio novosadskim medijima, ali… »
Najveći skup SNS-a biće u Novom Sadu Vučić: Idem, slobodan sam čovek, održaću duži i bolji govor nego u Areni
Dnevnik pre 13 sati
"Uskoro ćemo na Centralnom gradskom trgu u Novom Sadu da organizujemo najveći skup, veći nego u Areni". - I molim vas samo da se borite do 25, a uskoro ćemo na Centralnom gradskom trgu u Novom Sadu da organizujemo najveći skup, veći nego u Areni. I pitali me ljudi, kaže: "Pa da idemo u Spens, da idemo... " Ovaj, e neću da idem, vala, nigde. Sad nisam predsednik, idem, slobodan čovek, nemam ni tu vrstu odgovornosti. Pa da vidim Pogačara kako će da me spreči. Kako se… »
Vučić nenajavljeno u Petrovaradinu: "Uskoro veliki miting u Novom Sadu, da vidim kako će da me spreče"
Radio 021 pre 16 sati
Po njegovim rečima, miting će biti veći nego u onaj u beogradskoj Areni, a održao bi se na Trgu slobode. SNS je u nekoliko navrata najavljivao Vučićeve dolaske u Novi Sad, ali se te posete ne bi dogodile. Poslednji primer je bio skup zakazan za 4. septembar, koji je sam Vučić otkazao, navodeći bezbednosne razloge i to da su mu ljudski životi važniji od nekog okupljanja. Ovog puta, Vučić proziva odbornika u Skupštini grada Mirana Pogačara i aktivistu Brajana… »
Vučić sa građanima u Vrbasu: Ono što je najvažnije za vas je brza saobraćajnica i pruga do Budimpešte; sve velike pare ćemo…
Dnevnik pre 5 sati
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić posetio je danas i Vrbas posle Srbobrana gde je razgovarao sa građanima te opštine. Vučić seo da razgovara s narodom i lovcima - U ribolovu sam se strašno oprobao. Jednom sam bacio, nisam uspeo. Takav sam i u lovu. Lovci su ljudi posebne strasti. Posebnog strpljenja, ali naročito strasti. To treba i znati. Ja o tome ne znam baš ništa. Tako da mogu samo da gledam šta mogu da pomognem. - Probao sam srnetinu. Čudesna… »
Vučić: Verujem u pobedu
RTK pre 17 sati
Nosilac izborne liste „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić izjavio je danas u Banoštoru kod Beočina da veruje u pobedu na izborima, iako, kako je rekao, neće biti lako jer su se svi ujedinili protiv liste „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“. „Samo razmislite kakvu politiku zastupa Nenad Čanak i koju politiku vodi. Osim što je prodao Beočinsku cementaru, zajedno sa Bojanom Pajtićem i ostalima, to sve stavite po strani, samo razmislite šta će da… »
Vučić najavio radove: Put prema Banoštoru i Svilošu biće završen do proleća
B92 pre 18 sati
"Zadnji put sam u Banoštoru bio 1994. ili 1995. godine. Došao sam iz pravca Suseka, taj put moramo da uradimo, ali je mnogo dug, 26 kilometara. I ovaj deo prema Svilošu moramo da uradimo. I to do marta ili aprila", rekao je Vučić obraćajući se ljudima u Banoštoru. "Ovo je divan vinski kraj, sa ogromnim turističkim potencijalom i baš nam je potreban dobar put", dodao je. Govoreći o budućim prioritetima, Vučić je rekao da bi, ukoliko bude izabran za predsednika… »
"Neko pesnicom udari ljiljanu cvjetković i oni ne kažu ni izvini": Vučić obilazi Vojvodinu, stigao u Srbobran: "Zapamtite šta…
Blic pre 1 dan
Kako je naveo, bolje da časno izgubiš izbore nego da lažeš narod Aleksandar Vučić, nosilac SNS liste "Aleksandar Vučić - ujedinjena Srbija" danas obilazi u Vojvodinu. Vučić je stigao u Srbobran, gde su mu meštani priredili doček. - Šta da radite, nekad dođe neko čudno vreme u kojem, znate vi to, mulj i talog isplivaju na površinu kada ljudi misle da nasiljem mogu nešto da postignu. Čak sam video i lekare pre godinu i po dana koji kažu: "Mi ćajemo da lečimo, nećemo.… »
Vesti dana »
Neredi u Prištini: Policija koristila suzavac i vodeni top protiv učesnike skupa u znak podrške OVK
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
ASNS preti štrajkom ako ministar odbrane ne otpočne dijalog o problemima vojnih fabrika
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
“Nema kraja njihovoj mašti”: Da li se režim sprema za izbornu krađu u dijaspori?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana