Povezane vesti

"Bilo je mnogih boljih od mene, ali nisu trajali" Jelena Karleuša dala savet mladima kako da se bore

"Bilo je mnogih boljih od mene, ali nisu trajali" Jelena Karleuša dala savet mladima kako da se bore

Kurir pre 22 sata
Danas, kao mentor u muzičkom takmičenju " Pinkove zvezde", ima priliku da radi sa mladim talentima i iz prve ruke prati njihov put ka uspehu. Pevačica je upravo zbog svog iskustva otkrila u jutarnjem programu kod voditeljke Goce Uzelac šta smatra najvažnijom porukom koju može da uputi generacijama koje tek pokušavaju da pronađu svoje mesto na sceni. - Najbolja lekcija mladima koju mogu da dam je da ustanu i da se bore. Ja sam godinama mentor, sada u "Pinkovim… »
"To je bilo moje karmičko čišćenje"! Karleuša konačno progovorila o prekidu saradnje sa Birtaševićem, evo zašto ga je uklonila…

"To je bilo moje karmičko čišćenje"! Karleuša konačno progovorila o prekidu saradnje sa Birtaševićem, evo zašto ga je uklonila…

Kurir pre 22 sata
Nakon priče da je navodno u vezi sa 25 godina mlađim manekenom Aleksandrom Ševom, dodatnu pažnju izazvao je i njen raskol sa dugogodišnjim saradnikom i bliskim prijateljem Zoranom Birtaševićem, pa se oko pevačice u kratkom roku otvorilo više tema koje ne prestaju da intrigiraju javnost. - Karmički sam predodređena da meni nikad nije dosadno, a tako i celom Balkanu. Kad je reč o muzici, kada pričam o sebi, čini mi se podjednako sa muzikom ide i moja ličnost. Javna… »
"On je uvek tu za mene" Karleuša prvi put o 25 godina mlađem muškarcu, priznala sve: "Zadovoljna sam i srećna"

"On je uvek tu za mene" Karleuša prvi put o 25 godina mlađem muškarcu, priznala sve: "Zadovoljna sam i srećna"

Telegraf pre 22 sata
Za ovu priliku Jelena je obukla elegantnu, dugu, belu haljinu koja otkriva jedno rame, a ceo autfit je upotpunila efektnim, zlatnim naušnicama. Karleuša je govorila o mnogim aktuelnostima iz svog života, a osvrnula se i na priče da se navodno zabavlja sa 25 godina mlađim momkom. - Moj ljubavni život je uvek intrigirao, bez obzira što nisam nikad ništa krila. Uvek sam pričala transparentno o svojim odlukama, pa makar to bile greške. Nikada se neću i nikada se nisam… »
Karleuša hvali 25 godina mlađeg manekena, on se smeška iza kamera: U stopu je prati dok izgovara ovo o njemu

Karleuša hvali 25 godina mlađeg manekena, on se smeška iza kamera: U stopu je prati dok izgovara ovo o njemu

Mondo pre 18 sati
Tokom gostovanja, Jelena je govorila o raznim temama iz njenog života, te se osvrnula i na priču o vezi sa 25 godina mlađim manekenom Aleksandrom Ševom. Jelena je tom prilikom rekla: - Uvek je moj ljubavni život intrigirao, ali to je bilo transparnetno, i znalo se sa kim sam i sa kojima sam bila, ja to nisam krila nikada. Moram da kažem da sam jako zadovoljna i srećna, a misteriozni gospodin o kojem se piše, nije misteriozan, on je uvek tu iza kamere, i on mi je… »
JK priznala šta oseća prema 25 godina mlađem manekenu, a njegov potez rekao više od 1000 reči: Ovako reagovao

JK priznala šta oseća prema 25 godina mlađem manekenu, a njegov potez rekao više od 1000 reči: Ovako reagovao

Telegraf pre 21 sat
Tokom gostovanja, Jelena je otvoreno govorila o raznim temama a između ostalog osvrnula se i na priču o vezi sa 25 godina mlađim manekenom. - Uvek je moj ljubavni život intrigirao, ali to je bilo transparnetno, i znalo se sa kim sam i sa kojima sam bila, ja to nisam krila nikada. Moram da kažem da sam jako zadovoljna i srećna, a misteriozni gospodin o kojem se piše, nije misteriozan, on je uvek tu iza kamere, i on mi je podrška - rekla je Jelena. Aleksandar, koji… »
"Konačno sam se probudila srećna" JK o najintimnijim trenucima, otkrila šta je doživela: Posle mnogo godina...

"Konačno sam se probudila srećna" JK o najintimnijim trenucima, otkrila šta je doživela: Posle mnogo godina...

Telegraf pre 22 sata
Karleuša je govorila o mnogim aktuelnostima iz svog života, a osvrnula se i na priče da se navodno zabavlja sa 25 godina mlađim momkom, o čemu možete čitati OVDE. Na samom početku razgovora, Jelena je otkrila kako gleda svoju dugogodišnju karijeru i sve što je prolazila od starta. - Ja sam karmički predodređena da svih 30 godina moje karijere, svašta prolazim, ali ne odustajem - rekla je Jelena pa otkrila koliko je sazrela za tih 30 godina. - Kada pričamo o muzici,… »
"Zadovoljna sam i srećna" Jelena Karleuša iskreno o odnosu sa 25 godina mlađim manekenom, sve karte stavila na sto: Uvek je tu…

"Zadovoljna sam i srećna" Jelena Karleuša iskreno o odnosu sa 25 godina mlađim manekenom, sve karte stavila na sto: Uvek je tu…

Kurir pre 22 sata
Moram da kažem da sam jako zadovoljna i srećna, a misteriozni gospodin o kojem se piše, nije misteriozan, on je tu iza kamere, i on mi je podrška - rekla je Jelena i dodala: - Nema saradnika koji je bio uz mene, da nije stasao uz mene i da mu se lepo vratilo, i onda kada ja presečem, znači da mi se nije lepo radilo - rekla je Jelena u Jutarnjem programu sa Gordanom Uzelac. Jelena se osvrnula i na njenu karijeru i tri nove pesme koje trebaju da ugledaju svetlost… »
Karleuša o prekidu saradnje sa Zoranom, žestoko udarila: “To su ljudi koje ja angažujem - zamenjivi su”

Karleuša o prekidu saradnje sa Zoranom, žestoko udarila: “To su ljudi koje ja angažujem - zamenjivi su”

Telegraf pre 1 dan
Gordana je ugostila Karleušu, koja je stigla u beloj širokoj haljini bez jednog ramena. - Rekla si mi malopre da si diplomski rad na fakultetu radila sa mnom, baš mi je žao što nisi ponela - rekla je Karleuša Gordani Uzelac. - Da li si dala dobar primer? - pitala je Goca. - Najbolji primer sam dala kako je biti žena, majka... Ja sam toliko puta pala. Evo, to je primer za sve mlade koji trenutno ulaze u ovaj posao - dodala je Jelena. - Jesam, prekinula sam saradnju… »
Karleuša o prekidu saradnje sa Zoranom, žestoko udarila: "Mnogi imaju sličnost sa gmizavcima, to nisu prijatelji"

Karleuša o prekidu saradnje sa Zoranom, žestoko udarila: "Mnogi imaju sličnost sa gmizavcima, to nisu prijatelji"

Mondo pre 22 sata
Karleuša se vrlo brzo otvorila voditeljki, pa se prisetila i nekih zanimljivosti iz prošlosti. - Rekla si mi malo pre da si diolomski rad na fakultetu radila sa mnom, baš mi je žao što nisi ponela - rekla je Karleuša Gordani Uzelac. - Da li si dala dobar primer? - pitala je Goca. - Najbolji primer sam dala kako je biti žena, majka.. Ja sam toliko puta pala, evo to je primer za sve mlade koji trenutno ulaze u ovaj posao - dodala je Jelena. Karleuša je po prvi put… »

Vesti dana »