Povezane vesti
"Bilo je mnogih boljih od mene, ali nisu trajali" Jelena Karleuša dala savet mladima kako da se bore
Kurir pre 22 sata
Danas, kao mentor u muzičkom takmičenju " Pinkove zvezde", ima priliku da radi sa mladim talentima i iz prve ruke prati njihov put ka uspehu. Pevačica je upravo zbog svog iskustva otkrila u jutarnjem programu kod voditeljke Goce Uzelac šta smatra najvažnijom porukom koju može da uputi generacijama koje tek pokušavaju da pronađu svoje mesto na sceni. - Najbolja lekcija mladima koju mogu da dam je da ustanu i da se bore. Ja sam godinama mentor, sada u "Pinkovim… »
"To je bilo moje karmičko čišćenje"! Karleuša konačno progovorila o prekidu saradnje sa Birtaševićem, evo zašto ga je uklonila…
Kurir pre 22 sata
Nakon priče da je navodno u vezi sa 25 godina mlađim manekenom Aleksandrom Ševom, dodatnu pažnju izazvao je i njen raskol sa dugogodišnjim saradnikom i bliskim prijateljem Zoranom Birtaševićem, pa se oko pevačice u kratkom roku otvorilo više tema koje ne prestaju da intrigiraju javnost. - Karmički sam predodređena da meni nikad nije dosadno, a tako i celom Balkanu. Kad je reč o muzici, kada pričam o sebi, čini mi se podjednako sa muzikom ide i moja ličnost. Javna… »
"On je uvek tu za mene" Karleuša prvi put o 25 godina mlađem muškarcu, priznala sve: "Zadovoljna sam i srećna"
Telegraf pre 22 sata
Za ovu priliku Jelena je obukla elegantnu, dugu, belu haljinu koja otkriva jedno rame, a ceo autfit je upotpunila efektnim, zlatnim naušnicama. Karleuša je govorila o mnogim aktuelnostima iz svog života, a osvrnula se i na priče da se navodno zabavlja sa 25 godina mlađim momkom. - Moj ljubavni život je uvek intrigirao, bez obzira što nisam nikad ništa krila. Uvek sam pričala transparentno o svojim odlukama, pa makar to bile greške. Nikada se neću i nikada se nisam… »
Karleuša hvali 25 godina mlađeg manekena, on se smeška iza kamera: U stopu je prati dok izgovara ovo o njemu
Mondo pre 18 sati
Tokom gostovanja, Jelena je govorila o raznim temama iz njenog života, te se osvrnula i na priču o vezi sa 25 godina mlađim manekenom Aleksandrom Ševom. Jelena je tom prilikom rekla: - Uvek je moj ljubavni život intrigirao, ali to je bilo transparnetno, i znalo se sa kim sam i sa kojima sam bila, ja to nisam krila nikada. Moram da kažem da sam jako zadovoljna i srećna, a misteriozni gospodin o kojem se piše, nije misteriozan, on je uvek tu iza kamere, i on mi je… »
JK priznala šta oseća prema 25 godina mlađem manekenu, a njegov potez rekao više od 1000 reči: Ovako reagovao
Telegraf pre 21 sat
Tokom gostovanja, Jelena je otvoreno govorila o raznim temama a između ostalog osvrnula se i na priču o vezi sa 25 godina mlađim manekenom. - Uvek je moj ljubavni život intrigirao, ali to je bilo transparnetno, i znalo se sa kim sam i sa kojima sam bila, ja to nisam krila nikada. Moram da kažem da sam jako zadovoljna i srećna, a misteriozni gospodin o kojem se piše, nije misteriozan, on je uvek tu iza kamere, i on mi je podrška - rekla je Jelena. Aleksandar, koji… »
"Konačno sam se probudila srećna" JK o najintimnijim trenucima, otkrila šta je doživela: Posle mnogo godina...
Telegraf pre 22 sata
Karleuša je govorila o mnogim aktuelnostima iz svog života, a osvrnula se i na priče da se navodno zabavlja sa 25 godina mlađim momkom, o čemu možete čitati OVDE. Na samom početku razgovora, Jelena je otkrila kako gleda svoju dugogodišnju karijeru i sve što je prolazila od starta. - Ja sam karmički predodređena da svih 30 godina moje karijere, svašta prolazim, ali ne odustajem - rekla je Jelena pa otkrila koliko je sazrela za tih 30 godina. - Kada pričamo o muzici,… »
"Zadovoljna sam i srećna" Jelena Karleuša iskreno o odnosu sa 25 godina mlađim manekenom, sve karte stavila na sto: Uvek je tu…
Kurir pre 22 sata
Moram da kažem da sam jako zadovoljna i srećna, a misteriozni gospodin o kojem se piše, nije misteriozan, on je tu iza kamere, i on mi je podrška - rekla je Jelena i dodala: - Nema saradnika koji je bio uz mene, da nije stasao uz mene i da mu se lepo vratilo, i onda kada ja presečem, znači da mi se nije lepo radilo - rekla je Jelena u Jutarnjem programu sa Gordanom Uzelac. Jelena se osvrnula i na njenu karijeru i tri nove pesme koje trebaju da ugledaju svetlost… »
Karleuša o prekidu saradnje sa Zoranom, žestoko udarila: “To su ljudi koje ja angažujem - zamenjivi su”
Telegraf pre 1 dan
Gordana je ugostila Karleušu, koja je stigla u beloj širokoj haljini bez jednog ramena. - Rekla si mi malopre da si diplomski rad na fakultetu radila sa mnom, baš mi je žao što nisi ponela - rekla je Karleuša Gordani Uzelac. - Da li si dala dobar primer? - pitala je Goca. - Najbolji primer sam dala kako je biti žena, majka... Ja sam toliko puta pala. Evo, to je primer za sve mlade koji trenutno ulaze u ovaj posao - dodala je Jelena. - Jesam, prekinula sam saradnju… »
Karleuša o prekidu saradnje sa Zoranom, žestoko udarila: "Mnogi imaju sličnost sa gmizavcima, to nisu prijatelji"
Mondo pre 22 sata
Karleuša se vrlo brzo otvorila voditeljki, pa se prisetila i nekih zanimljivosti iz prošlosti. - Rekla si mi malo pre da si diolomski rad na fakultetu radila sa mnom, baš mi je žao što nisi ponela - rekla je Karleuša Gordani Uzelac. - Da li si dala dobar primer? - pitala je Goca. - Najbolji primer sam dala kako je biti žena, majka.. Ja sam toliko puta pala, evo to je primer za sve mlade koji trenutno ulaze u ovaj posao - dodala je Jelena. Karleuša je po prvi put… »
Vesti dana »
Tramp odobrio prvo vojno pogubljenje streljanjem od Drugog svetskog rata
BBC News pre 53 minutajoš 12 povezanih
Naprednjaci tokom svog skupa zapalili zidine Niške tvrđave (VIDEO)
Danas pre 8 minutajoš 13 povezanih
Posle sunca i toplih dana stiže preokret: Prognoza RHMZ-a otkriva kada se menja vreme u Srbiji
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
RIK proglasio 19 izbornih lista za izbore 25. oktobra, jedna u međuvremenu povučena
Radio 021 pre 58 minutajoš 8 povezanih
Manje od 24 sata do isteka roka: Kurtiju preti potpuni kolaps, Haradinaj poslao dramatično upozorenje
Euronews pre 33 minutajoš 7 povezanih