Povezane vesti
Amerikanka srpskog porekla ima 18 godina, obožava Novaka, sada ide stopama Đokovića na Noletovom turniru
Telegraf pre 11 sati
Poljakinja je bila na rubu poraza, imala je Hrvatica dva brejka prednosti u drugom setu, međutim, na kraju je Iga uspela da napravi preokret i tako zakaže duel protiv talentovane Ive Jović koja iz turnira u turnir pravi sve bolje rezultate na WTA turu i preti da uskoro postane jedna od najboljih teniserki na svetu. - Napravila sam neka prilagođavanja u igri. Drago mi je zbog podrške koju imam ovde u Pekingu. Igram dobro, nadam se da ću pobediti u mnogo mečeva u… »
Iva Jović zakazala susret sa Švjontek: Plasirala se u osminu finala Pekinga
Dnevnik pre 10 sati
Meč je trajao jedan sat i 55 minuta. Jović je 13. teniserka sveta, dok se Rahimova nalazi na 76. mestu VTA liste. Američka teniserka će u osmini finala igrati protiv Poljakinje Ige Švjontek, koja je savladala Hrvaticu Donu Vekić 4:6, 7:6 (7:0), 6:2. Plasman u osminu finala izborile su i Amerikanka En Li, Kineskinja Ćinven Dženg i Alina Čarajeva iz Jermenije. VTA turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 9.415.725 dolara.… »
Jović, Švjontek i Li u osmini finala turnira u Pekingu
Politika pre 11 sati
PEKING - Američka teniserka Iva Jović plasirala se u osminu finala VTA turnira u Pekingu, pošto je danas u trećem kolu pobedila Kamilu Rahimovu iz Uzbekistana 6:1, 7:5. Meč je trajao jedan sat i 55 minuta. Jović je 13. teniserka sveta, dok se Rahimova nalazi na 76. mestu VTA liste, prenosi Tanjug. Američka teniserka će u osmini finala igrati protiv Poljakinje Ige Švjontek, koja je savladala Hrvaticu Donu Vekić 4:6, 7:6 (7:0), 6:2. Plasman u osminu finala izborile… »
Iva Jović preko Rahimove do Švjontek: Srpkinja čeka veliki izazov u Pekingu
B92 pre 11 sati
Američka teniserka srpeskog porekla bila je u problemu u drugom setu, pošto je Rahimova vodila sa 5:2 i imala dve uzastopne set lopte. Jovićeva je, međutim, uspela da ostane mirna, vrati se u meč i završi posao u dva seta. "Samo sam probala da ostanem pozitivna, da ne besnim previše", rekla je Iva Jović posle plasmana u osminu finala. Ona je tokom meča uspela da promeni određene stvari u svojoj igri, što se ispostavilo kao ključno u završnici. "Napravila sam neka… »
Iva Jović spasla dve set lopte i zakazala prvi meč sa Švjontek
Sport klub pre 13 sati
Gubila je sa 5:2 u drugom setu, spasla i dve uzastopne set lopte, i na kraju pobedila Kamilu Rahimovu sa 6:2, 7:5. “Napravila sam neka prilagođavanja u igri. Drago mi je zbog podrške koju imam ovde u Pekingu. Igram dobro, nadam se da ću pobediti u mnogo mečeva u Kini, već sam bolja nego prošle godine”, našalila se 18-godišnjakinja na račun slabijih igara u Kini lani. Sada je opet osvojila Gvadalaharu, kao i prošle godine, ali iskusnija je i u Aziju je stigla… »
Vesti dana »
Studentska lista: Naše kandidate i aktiviste prate već mesecima, ali praćenje dobija novu dimenziju od 25. septembra
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 23 povezane
"Niš pokazao snagu i jedinstvo" Oko 8.000 ljudi na ulicama, poslata poruka "Ne nasilju, da miru i stabilnosti"
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Petnaestogodišnjak teško povređen na protestu u Francuskoj: Istražuje se da li mu je policijska granata raznela šaku
IndeksOnline pre 4 satijoš 27 povezanih
Stigli poslednji podaci Ministarstva finansija: Javni dug Srbije 42 milijarde evra, deficit u budžetu manji od očekivanog
Blic pre 7 satijoš 26 povezanih