Povezane vesti
"Nećemo biti zajedno iako je u drugom stanju", Stojin sin razbesneo narod: "Zbog nje sam predmet ismevanja"
Telegraf pre 1 dan
Sve ovo je Milan progovorio pred Darkom Tanasijevićem. Kako navodi, njihov odnos je od samog početka bio zasnovan na lažima, jer je ona u karantinu tvrdila da ne zna ko je on, iako je bila odlično upoznata sa njegovim likom i radom njegove majke. Milan Popov smatra da je njen glavni cilj bio što duži ostanak u rijalitiju, dok je on bio samo "bonus" u njenoj taktici. - Ona je još u izolaciji meni prišla, a pravila se kao da nije znala ko sam. Prišla mi je sa pričom… »
"Povraćala sam, svi su to videli..." Rada Jovanović se prvi put obratila Stoji, sumnje da je trudna sve su veće: Izvinite...
Kurir pre 1 dan
Razgovor je započeo pitanjem voditelja o tome koliko su izraženi njeni simptomi drugog stanja, na šta je Rada iznela detalje o prethodnoj noći: „Sinoć sam povraćala, cela kuća je to videla, ne znam da li je trudnoća. Odnos smo imali nezaštićen, gde je on navodno pazio“. Voditelj Darko ju je potom upitao koliko joj je teško što kroz sve prolazi sama, a Rada je otkrila koliko su njene emocije duboke: „Veoma je bolno, teško, teško je prihvatiti da ako sam u drugom… »
Stoja uskoro saznaje da li će dobiti unuče! U Elitu unose test za trudnoću za Radu, a Milan već doneo odluku
Telegraf pre 1 dan
Radojka je istakla da ima mučnine, a kako su imali odnose bez zaštite, sumnja na trudnoću. Milan i ona su u međuvremenu raskinuli, ali on se ne odriče odgovornosti ako se utvrdi da zaista čekaju dete. Radojka je zbog ovoga danima u agoniji, a večeras će ova priča konačno dobiti epilog. Voditelj Milan Milošević će večeras u "Pretresu nedelje" doneti test za trudnoću, pa će ga Rada uraditi u toku emisije i dobiti tačan rezultat. Da li Stoja dobija još jedno unuče i… »
Stoja uskoro saznaje da li će dobiti još jedno unuče! Produkcija Elite 10 definitivno presekla, a njen naslednik doneo šok…
Kurir pre 1 dan
Produkcija je donela odluku da se u Elitu 10 unese test na trudnoću. Radojka Rada Jovanović već danima je u velikoj agoniji zbog sumnje da je ostala u drugom stanju. Kako je i sama istakla pred cimerima, ona i Stojin sin, Milan Popov, imali su nezaštićene intimne odnose, a ubrzo nakon toga počele su da joj se javljaju mučnine. Iako su Milan i Rada u međuvremenu prekinuli svoju ljubavnu vezu i raskinuli, Stojin sin se ne odriče odgovornosti ukoliko se utvrdi da… »
Stoja uskoro saznaje da li će dobiti još jedno unuče? Produkcija Elite 10 definitivno presekla: Njen naslednik već doneo…
Blic pre 1 dan
Rada sumnja da je trudna sa Milanom Popovim, sinom pevačice Stoje Novaković, nakon nezaštićenih odnosa. U Beloj kući već danima ne jenjava drama oko potencijalne trudnoće Radojke Rade Jovanović, koja sumnja da je u drugom stanju sa Milanom Popovim, sinom proslavljene pevačice Stoje Novaković. Produkcija je donela odluku da se u Elitu 10 unese test na trudnoću. Radojka Rada Jovanović već danima je u velikoj agoniji zbog sumnje da je ostala u drugom stanju. Kako je i… »
"Ja sam joj cilj da bi ostala duže, ali nećemo biti zajedno i ako je trudna", Milan Popov u centru skandala! Stojin sin doneo…
Kurir pre 1 dan
On je sin pevačice Stoje Novkaović, a to je dovoljan razlog, da bude interesantan. Međutim, iako mu je to bilo i više nego dovoljno da bude glavna tema, on je ipak uplovio u romansu sa 16 godina mlađom Radojkom. Nakon što je čuo da se mami ne dopada njegov izbor, on je raskinuo, a onda je Radojka izjavila da sumnja da je u drugom stanju. Milan je na to oštro reagovao, pa se njegova izjava mnogima nije dopala, a sada je opet pričao o bivšoj partnerki i njenoj priči… »
"Nećemo biti zajedno, bila ona u drugom stanju ili ne" Stojin sin u centru skandala, presekao sa Radom i priznao: "Zbog nje…
Blic pre 1 dan
Sin folk pevačice Stoje Novaković nastupio je u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a žiri ga nije štedeo. Milan Popov, sin pevačice Stoje, otvoreno je progovorio o svom odnosu sa Radojkom i sumnjama koje su se pojavile povodom njene potencijalne trudnoće. U razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, Milan je istakao da je u potpunosti izgubio poverenje u Radu. Kako navodi, njihov odnos je od samog početka bio zasnovan na lažima, jer je ona u karantinu tvrdila da ne zna… »
„NEĆEMO BITI ZAJEDNO BILA ONA U DRUGOM STANJU ILI NE“ Stojin sin doneo konačnu odluku i priznao: „Zbog nje sam predmet…
Svet & Skandal pre 1 dan
U razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, Milan je istakao da je u potpunosti izgubio poverenje u Radu. Milan Popov Kako navodi, njihov odnos je od samog početka bio zasnovan na lažima, jer je ona u karantinu tvrdila da ne zna ko je on, iako je bila odlično upoznata sa njegovim likom i radom njegove majke. Milan Popov smatra da je njen glavni cilj bio što duži ostanak u rijalitiju, dok je on bio samo „bonus“ u njenoj taktici. Kada je reč o sumnji da je Rada u drugom… »
Vesti dana »
Nastavak sukoba u Saudijskoj Arabiji; Katar posreduje između Vašingtona i Teherana
RTS pre 38 minutajoš 1 povezana
Ukrajina najavljuje odgovor na ruske udare, Rusija izveštava o napadu na Moskovsku oblast
RTS pre 8 minutajoš 1 povezana