Povezane vesti
Ana Stanić pesmom „Ni gram pametnija“ najavljuje beogradski nastup
Danas pre 5 dana
Ana je kompletan autor teksta i muzike i potpisuje se kao režiser zanimljivog spota! Kao što smo i navikli od ove kantautorke i u ovoj pesmi Ana se iskreno ogolila i prenosi svoje emocije kroz pesmu: „Ponosna sam na pesmu ‘Ni gram pametnija’ i na spot za nju jer kroz ironiju i sarkazam govori o mnogo toga što sam shvatila o sebi i odnosima koji mi se dešavaju i koje gledam kod drugih. Iza muzike i teksta stojim ja, a aranžman i produkciju potpisuju Milan Bjelica i… »
Ana Stanić iskreno „Ni gram pametnija“
Nedeljnik pre 5 dana
Ana je kompletan autor teksta i muzike i potpisuje se kao režiser zanimljivog spota! Kao što smo i navikli od ove kantautorke i u ovoj pesmi Ana se iskreno ogolila i prenosi svoje emocije kroz pesmu: “Ponosna sam na pesmu “Ni gram pametnija” i na spot za nju jer kroz ironiju i sarkazam govori o mnogo toga što sam shvatila o sebi i odnosima koji mi se dešavaju i koje gledam kod drugih. Iza muzike i teksta stojim ja, a aranžman i produkciju potpisuju Milan Bjelica i… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje, haos kreće noćas: Temperatura pada 15 stepeni, potop preti ovim delovima Srbije
Mondo pre 4 satijoš 24 povezane
UKRAJINSKA KRIZA - Broj poginulih u vazdušnom napadu na Zaporožje porastao na 17, 18 povređenih
RTV pre 33 minutajoš 59 povezanih
Otvoren zajednički štand Srbije, Severne Makedonije i Albanije na Vinskoj viziji Zapadnog Balkana
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Rusi proterani iz Crne Gore stigli u Srbiju, najavili angažovanje advokata
Radio sto plus pre 2 satajoš 18 povezanih
Roditelji: Povratak učenika Jovine – deo predizborne kampanje
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 15 povezanih